- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Ne yediniz dedin cevap verdim :)Bu duymazdan gormezden gelmeler anliyorumki sormayin demek
Farkettim yenacım güzel bir hareketlenme var daim olsun inşallahDaficigim evet tadin yok senin..
bak mayıs hareketi başladi topikte ama sen yoksun olmazki..
nerde o salata haslanmis tavuk ve yogurt yiyip haftada iki kilo ve uzeri veren dafi sultan..
sohbetini ozluyorum bilesin sonrada opuyorum seni...
Amiin Allah razı olsun canım
Hemşehri sayılırız aramıza hoş geldin Azmin daim olsunVay toprağım evet Eskişehirliyim doğma büyüme burada yaşıyorum canım valla masa başı çalışmaktan aldık başı gittikŞimdide kara kara düşünürken burayı buldum konuşmlarınızı gördüm beğendim birde ben dahil olayım dedim.
sende aramıza hoş geldin sansa azmin daim olsunKızlar biraç gündür gelmedi kusura bakmayın, beklediğim bir iş vardı olumsuz cevap alınca çok kötü oldum kendimi kaybettim. Maddi durumumuz çok kötü ve acil iş bulmam gerekiyor , kilom aldı başını gidiyor, geçecek mi bugünler bilmiyorum
Allah yardımcın olsunValla canım çok kötü bir zamandan geçiyorum,
yaş oldu 26, elde avuçta birşey yok, 95 kiloyum, babam alkolik ve dışarıya deli gibi para savuruyor, annemin başında bir dünya borç var onun yüzünden bende ona yardım etmek zorudayım, ama iş bulamyorum.
Gerçekten çok derin bir bunalım yaşıyorum kızlar sizi de sıkmak istemiyorum çok bahsetmek istemiyorum aslında.
En azından kilo kısmını düzeltebilirim belki dedim ama , o iş konusunda negatif haber alınca yiine kendimi bozdum
Hoş bulduk asucum gönülden gönüle yol var halilaDaficim hoşgeldin
Aynı mesajı yazmışız aynı anda :)
Hoşgeldin. Burda güzel kilolar verenler oluyo ben olamasam da, daimi olursan hayallerine kavuşursun inşallah. İki hafta düzenli bildirimden sonra listeye dahil oluyosunuzGünaydın kızlar kabul ederseniz bende bu müthiş dostluk ve dayanışmalı grubunuza dahil olmak isterim.Moralim iyi olmadığından dahada bozulmasın diye kg için tartıya çıkmadım.Lakin 90 üzerindedir kesin ve kendim için sağlık için vermek istiyorum.Hayalerime kavuşmam için vermem gerekli ve yarında kg belirtmek gerekli bildireceğim inşallah :)
Ben anarşik değildim, değilim ama şarkı(cı)lara ideolojik yaklaşmam pek yenamBonus begendinmi ilkay'in sesini..
aktif soylemiyor artik .aslin da keske devam etse...
elifcigim, ilkay Akkaya kizilrmak grubundan beri biliyorum. Bir ara grup yorumla da calisti ogrenciligimizin gözdesiydi.. Anarşik bir gruptuk zamanin da.Bonusun gullerim soldusundan sonra geçmisimizi anlatiyoruz işyerin de arkadaslarla.. Yalniz hepimiz de uzun uzun aahh ahh nidalari yukseldi :))
yeliz şifa olsun aşiniz.. guçlu prenses aglamadi demek..
frida ozluyoruz seni ahretlik..
burcu fazla ugrayamiyorsun bebegin nasil.?
Geçmiş olsun canımEvet dunki menum
05:00 1 bardak sut ve 1 biskuvi
12:00 2 yumurta 2 dilim kasar 6 zeytin domates salatalık yeşillik 1 ceviz 2 dilim t.buğday ekmek 1 t.kaşıgi pekmez
16:15 kepekli bulgurdan yeşilligi bol
3 servis kaşığı kısır ve ayran
18:00 biraz çığ kuruyemis
20:00 6-7 erik
21:15 6 kaşık kiymali t.fasulye,3
kasik yogurt,2 dilim t. Buğday ekmek
Rezene ve isirgan cay ve 3.5 lt su kahvalti öncesi sıcak limonlu su..
Sadece spor yok
Dun.aksm yemekten sonra elimekramp.gibi bir ağrı girdi sonrada canim sıkıldiyazamadim kusura bakmayin
AblacımmmYemedim ekmek telafi ederim zaten canım bişey istemiyor
Allah yardımcınız olsun..Kızlar biraç gündür gelmedi kusura bakmayın, beklediğim bir iş vardı olumsuz cevap alınca çok kötü oldum kendimi kaybettim. Maddi durumumuz çok kötü ve acil iş bulmam gerekiyor , kilom aldı başını gidiyor, geçecek mi bugünler bilmiyorum
minel kalbi ilel kalbi SebilaaHoş bulduk asucum gönülden gönüle yol var halila
Valla canım çok kötü bir zamandan geçiyorum,
yaş oldu 26, elde avuçta birşey yok, 95 kiloyum, babam alkolik ve dışarıya deli gibi para savuruyor, annemin başında bir dünya borç var onun yüzünden bende ona yardım etmek zorudayım, ama iş bulamyorum.
Gerçekten çok derin bir bunalım yaşıyorum kızlar sizi de sıkmak istemiyorum çok bahsetmek istemiyorum aslında.
En azından kilo kısmını düzeltebilirim belki dedim ama , o iş konusunda negatif haber alınca yiine kendimi bozdum
hosgeldin canim azmin daim olsunVay toprağım evet Eskişehirliyim doğma büyüme burada yaşıyorum canım valla masa başı çalışmaktan aldık başı gittikŞimdide kara kara düşünürken burayı buldum konuşmlarınızı gördüm beğendim birde ben dahil olayım dedim.
amin asum rabhim gonlumuzu sıkan herseyden kurtarsin insallahAllah herkesin sıkıntılarını gidersin hayırlı kapılar açsın
devamını getirmişsinminel kalbi ilel kalbi Sebilaa
Ne yediniz dedin cevap verdim :)
Duâlarınızı eksik etmeyin
İyi ki varsınız sizi cok seviyorum ve vazgecemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?