Ben de onlardan gidiyorum da bugün doyma hissimi kaybettim galiba, niyeyse doygunluk hissine ulaşamadım bi :) Allahım bu açlığımın karşılığını göreyim nooolluuurrr :)Elifcim protein için yumurta ve tavuk kurtarıcı ve de yoğurt ayran tabii
Sütlü kahve de her zaman ki gibi tavsiye olunur
Aaa cok sevindim beni hatırlamanaElifcigim
espri baabin da şeyetmistim cok kullanirim ben anarşik kelimesini icerigine aldiriş etmeden :) oyle olmali zaten.. muzik evrenseldir den yola cikarak..
Bu arada gecenler de avm nin birin de kücuk prens'in 210 dunya dil ve lehcesine cevrilmis kitap sergisi vardi..
seni hatirladim kizima da soyledim hatta :)
Benim besleem eh iste bonus lutfen duymayarından pek umutlucdegilim acikcasi ama vazgecmedim tabi insallah bundan sonrasi cok ama cok daha iyi olacak soz
Ben bugün bütün gün yattim...Dinlendim ..ama bana gore değil yatmak hep aklim iste güçte..
Sabah normal bir kahvalti ettim ...
Ara olarak bir elma yedim...
2de bir yattim şimdiye kadar Nisa ile uyumusum..simdi kurt gibi aciktim..tavuklu patates ve yayla çorbası pisirmistim..kalkip hemen gerek..aksamadan misafirin var eşim hazir birşeyler getirecek ...bende evi supururum
yaa onemli bisey yok ama cok da iyi beslenmedimNeden hayriyecim.?
Olumsuz biseymi oldu.
Yarin tartil ama..
kahir sıfatıyla allah tecelli ederse salikedevamını getirmişsinçok sevdiğim bir beyit
Helede risalei kutsiyenin en sevdiğim beyinlerinden biriside budur
Mezahirde acep kim var arada
Onundur hep kamu eşya verada
Gözün aç bak siva halık arada
Odur emri ferman hükmü irade
Hemen Allah deyip hakka gidelim
Cemali ba kemali seyredelim
İnşallah doğru hatırlayıp yazmışımdır.
minel kalbi ilel kalbi Sebilaa
Sağol canım iyiyim çok şükürdafi ablam hosgeldin nasilsin
Neden bebisimyaa onemli bisey yok ama cok da iyi beslenmedimtartilcam ama
Bende normalde hic oyle olmasamda icimde bir anarsik bonus beslerim :)
Ve muzigede yazarlarada oyle ayrim yapmayi sevmedim hic. Ama son zamanda olanlar herkesin kendi tarafini belli etmesi soguttu beni biraz. Eger siyasi bir yazar degilse yada sarkici yaptigi ise gorusu katmamali. Itici oluyor fazlaca benim tarafimdan.
Ask icin yazilmis bunca sey bunun gorusumu olur zekasizca seviyoruz iste neyin derdinde olabiliriz :)
Ablacim o ne demek oyle yaslilik diye deme bi daha ya masallah senin gucun kuvvetin yaptigin is hepimizi sollarSağol canım iyiyim çok şükür
Sakarlığım üzerimde dün evin içinde düştümameliyat lı dizimi yere vurdum bugün acıyor Bayaa morarmış.yaşlılık işte
Sen nasılsın canım yine koşuşturuyormusun
Bende çok uzun zamandır okumamıştımkahir sıfatıyla allah tecelli ederse salike
ni'met tecelli.
Hüdadan gayri yok eden teselli
suali ile cevabı bi külli
hemen hak hak deyip hakka gidelim
Cemali ba kemale seyr edelim.
benimde en çok sevdiğim Beyitlerden biride budur ama açıp okumayali çok oldu aklımda inşallah doğru kalmistir
Sağol canım iyiyim çok şükür
Sakarlığım üzerimde dün evin içinde düştümameliyat lı dizimi yere vurdum bugün acıyor Bayaa morarmış.yaşlılık işte
Sen nasılsın canım yine koşuşturuyormusun
Allahım topigi böyle hareketli ve dolu görmek ne güzel
Allah sebep olanlardan razı olsun
Ee ben desemde demesemde yaş elliyi geçtiAblacim o ne demek oyle yaslilik diye deme bi daha ya masallah senin gucun kuvvetin yaptigin is hepimizi sollar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?