Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Elifcim protein için yumurta ve tavuk kurtarıcı ve de yoğurt ayran tabii
Sütlü kahve de her zaman ki gibi tavsiye olunur
Ben de onlardan gidiyorum da bugün doyma hissimi kaybettim galiba, niyeyse doygunluk hissine ulaşamadım bi :) Allahım bu açlığımın karşılığını göreyim nooolluuurrr :)
Aaa cok sevindim beni hatırlamana

Ben gidim de tavuk yapim bari. Erkenden yiyeyim akşam yemeğini..

Ben bugün bütün gün yattim...Dinlendim ..ama bana gore değil yatmak hep aklim iste güçte..
Sabah normal bir kahvalti ettim ...
Ara olarak bir elma yedim...
2de bir yattim şimdiye kadar Nisa ile uyumusum..simdi kurt gibi aciktim..tavuklu patates ve yayla çorbası pisirmistim..kalkip hemen gerek..aksamadan misafirin var eşim hazir birşeyler getirecek ...bende evi supururum

Yatinca farkediyormu derin. Daha iyi oluyor dimi agri olmuyordur

Bende normalde hic oyle olmasamda icimde bir anarsik bonus beslerim :)

Ve muzigede yazarlarada oyle ayrim yapmayi sevmedim hic. Ama son zamanda olanlar herkesin kendi tarafini belli etmesi soguttu beni biraz. Eger siyasi bir yazar degilse yada sarkici yaptigi ise gorusu katmamali. Itici oluyor fazlaca benim tarafimdan.
Ask icin yazilmis bunca sey bunun gorusumu olur zekasizca seviyoruz iste neyin derdinde olabiliriz :)

kahir sıfatıyla allah tecelli ederse salike
ni'met tecelli.
Hüdadan gayri yok eden teselli
suali ile cevabı bi külli
hemen hak hak deyip hakka gidelim
Cemali ba kemale seyr edelim.
benimde en çok sevdiğim Beyitlerden biride budur ama açıp okumayali çok oldu aklımda inşallah doğru kalmistir

dafi ablam hosgeldin nasilsin
Sağol canım iyiyim çok şükür
Sakarlığım üzerimde dün evin içinde düştüm ameliyat lı dizimi yere vurdum bugün acıyor Bayaa morarmış.yaşlılık işte
Sen nasılsın canım yine koşuşturuyormusun

Ben senin anarşik yonunu seviyorum :)
Anarşik olmak iyidir :)

Ne yedin bakalim..
hayriyeyi gordun dimi kötek istiii

Ablacim o ne demek oyle yaslilik diye deme bi daha ya masallah senin gucun kuvvetin yaptigin is hepimizi sollar

Bende çok uzun zamandır okumamıştım

Daficim olgun diyelim biz ona
Yaşli degil... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…