Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de yedigimi yazayim da sonra kalkayim isime gucume bakayim.. yemek bekleyen cocuklar ve koca var.isten geldigimden beri elim de telefon tünedim tabureye kalkmiyorum yerimden..
belim agridi . :)

sabah,
1 dilim ekmekli klasik kahvalti.

isyerin de dolma ve corba vardi yemedim 3 ceviz ve 3 hurma yedim..

ev de 2 yumurtali tulum peynirli salata hazirlayip yedim.. buyuk bir kupa sutlu kahve iciyorum..

aksam cacik yerim koyu formda..

insallah yarin az da olsa eksi olurum yoksa moddan duserim cok fena

Moddan dusmek mi o da ne :) allasen bizim lugatimizda olmayan seyleri yazma :)
Iyi gecirmissin ogleni olani yememek buyuk basari.

Elifcim cokta erken yeme cok acikirsin.

Bugun suyu oyle zor iciyorumki gitmiyo bogazimdan.

Polynna hatun daha sık gel emi :)
6ay olcak buraya geleli inanin hepinizide ayrı sevdim çoğu zaman takipteyim ama yazamyorum.dile getirmeyip çok dua ediyorum zor durumda olan arkadaşlarımza ama işte biraz geride mi kalıyorum nebunu hak ediyorum galiba

6ay olcak buraya geleli inanin hepinizide ayrı sevdim çoğu zaman takipteyim ama yazamyorum.dile getirmeyip çok dua ediyorum zor durumda olan arkadaşlarımza ama işte biraz geride mi kalıyorum nebunu hak ediyorum galiba

Biz de seni sevdik polyana..

Herkese selamlar

Super gidiyosunuz arkadaslar takipteyim

Asuman abla slklntln her neyse tez vakitte feraha kavusursun ins.

Dafi abla cok gecmis olsun dikkat et sen bize lazimsin

Yenam gayet guzel gidiyosun eksi gorcegibe eminim ama gormesen de moddan dusmek falan yok. Bu sefer hersey coj guzel olucak hepimiz icin biliyorum ben.

Ve Bonus kafam ne guzel enerji dolusun opuyorum seni kocaman hic eksilmesin enerjin tamam mi sana cok inaniyorum ve guveniyorum. Hep ama hep yanindayim her kosulda

Biliyorum tatlim ben o kadar cok hissediyorumki senin destegini

Sen devam etmeye calis diyetine misafirlerin var biliyorum ama olsun.

Sende esnek davranabilirsin kurallar icin

Bu kurallari en sıkı tutacaklar ben hayriye yena derin yeliz oncelikli sonrada frida asuman abla sonrada emzikliler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…