kızzzzzz ben yanlış yazmışım sen yazınca gördüm...Allah iyiliğimi versin emi:mymeka:
anacığım düzeltme geçiyom inşallah 79 u görürsün tabi hemen regl sonrası değil...kısa zamanda ...bööle düşünüp 89 yazmışım...:1shok:
sana kastım yok yani...:içelim:
1.AŞKİTO 1.7grm:hooray:
2.seçil00 1.5 grm Şeniz :hooray:
3. yena 1.4grm :hooray:
4.nevra73 900 grm :lepi:
5. dilenci :hooray: 500grm
6. ekim2009 300 grm opuyorumnanaktan
Hepinize merhabalar güzeller......
Kilo veren herkesi çoooook kutluyorum.....
TURSARİ bakıyorum bugün fevkaladenin fevkindesin canım...Çok tatlısın...Hemen boşluk bırakıp 0000 a mesaj atıyorum.Her şeyi yaparım yeterki gaza gelelim....
CİTOLCÜĞÜM hoşbuldum canım sağolasın.Artık her hafta bildirim yapacağım.Alsamda versemde.Cuma heyecanı olmayınca insan motivasyondan kaybediyor.Gerçekten burası muhteşem bir topik.Hepinizi kucak dolusu öpüyorum....
Allahım sana şükür şu çizelgemdeki 30 kg gidecek ibaresi düştü ya 28.9kg aşağıya beni daha kimsecikler tutamaz :hulya: benim bu aralar çenem düştü galiba yaaa:kedi:akannehir ama eski halime geri döndüm paylaşımlarımın çok olduğu dönemde 6 kilo vermiştim demek hikmeti buymuş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi gözün aydın ooohhh bizde bi oynamış çizelgeye bakalım dimi arkadaşım..Allahım sana şükür şu çizelgemdeki 30 kg gidecek ibaresi düştü ya 28.9kg aşağıya beni daha kimsecikler tutamaz :hulya: benim bu aralar çenem düştü galiba yaaa:kedi:akannehir ama eski halime geri döndüm paylaşımlarımın çok olduğu dönemde 6 kilo vermiştim demek hikmeti buymuş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi gözün aydın ooohhh bizde bi oynamış çizelgeye bakalım dimi arkadaşım..
walla bura motive ediyo pc başından kalkamıyom anam bisürü iş var.
yarın yatılı misafir gelcek ben burda sohbetteyim sırnaşık şey
benim çizelgedeki fingirdek karıya da sööle biraz daha hareketlensinnnnnn
:roflol::roflol:
anam o fingirdek karı misafir filan ağırlamaz olsa olsa bikini giyer salına salına gezer....fingirdek karı ağırlar misafirleri cnm sen boşver takıl bize:roflol::roflol::roflol:fingirdek karı hee
izin verirseniz abla demek istiyorum beyzus abla çünki 35 yaşındayım evet önemli olan mucizeme kavuşmam drlar kilodan dedikçe bende çok fazla veremedikçe vicdan azabı ile yaşıyordum hergün kendime kızıyordum ne varda o kaçamağı yaptın yediğin için çocuğun olmuyor diye kendime çok söyleniyordum en azından artık moralimde düzel di inşallah vereceğim buhafta 2kilo vermişim mesela bu ben,i dahada heveslendirdi senide tebrik ederim ablacım bu yaşta çok güzel vermişsin bebeğim yeni doğduğu için spora gidemiyorum bu işimi biraz zorlaştıracak ama olsun artıkDERİNCİĞİM;
Önemli olan o güzeller güzelini kucağına almış olman....Gerisi boş....İstersen istediğin kadar kilo verirsin sadece kendine inan....İnsanlar neler başarıyor ne zor hastalıklarla başa çıkıyor.Biz sadece doğru besinlerden doğru mikterlarda yiyeceğiz ve hareketimizi arttıracağız bu kadar.Evet hiç kolay olmayacak ama imkansız değil.
Bilmem seni teselli ve motive edrmi ama kendi durumumdan bahsedeyim kısaca...Belki işine yarar...
-Çocukluğumdan beri şişmanım.Lise 2 de 75 kiloydum
-Evlenirken 68 kiloydum
-Geçen yıllar kiloları arttırdı
-eşimin ''iyi adamın karısı kurna başında belli olur gayet iyi böyle çok kilolu değilsin'' laflarına kandım.Şişmanlamaya devam ettim.
-Şu anda 48 yaşımdayım ...Menopoz başlamak üzere aslında başladı da ilaçla devam ettitiyorum.Bu ilaçta kilo vermeyi güçleştiriyor
-Hypotiroidim var aldığım enrjiyi çok zor yakabiliyorum.
-sürekli ayakta çalışıyorum yoruluyorum ama boş yorgunluk.Ayakta durmak fazla enerji harcatmıyor
-Tüm bu olumsuzluklara rağmen gayret edip 15 kilo verdim.
Şimdi kıssadan hisse:BEN BİLE VEREBİLDİM SENİN NEYİN EKSİK...SENDE VERECEKSİN..Sadece kendine güven ve çok iste ....OLACAK.....
tünaydınlarrrrrrrrr sabaha kadar oturursam geç saate kadar uyurum :):):):)
83,2 çıktımmm 600 gramcık vermişim olsunn
iyi dilekleriniz için çok çok tşk ederim hepimizin motive olmaya ihtiyacı var die düşündüm gece otururken resimleri ekleyip süpriz yapayım dedim kıs çitol ben topic mopic açmam sizz nerde ben orda :):):)
anam o fingirdek karı misafir filan ağırlamaz olsa olsa bikini giyer salına salına gezer....
:dilcikar:
ama bende onun gibi olcemmmm hihoyyyt
bu kış günü kim soktu bikiniyi aklıma kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
hadi gözün aydın ooohhh bizde bi oynamış çizelgeye bakalım dimi arkadaşım..
walla bura motive ediyo pc başından kalkamıyom anam bisürü iş var.
yarın yatılı misafir gelcek ben burda sohbetteyim sırnaşık şey
benim çizelgedeki fingirdek karıya da sööle biraz daha hareketlensinnnnnn
:roflol::roflol:
izin verirseniz abla demek istiyorum beyzus abla çünki 35 yaşındayım evet önemli olan mucizeme kavuşmam drlar kilodan dedikçe bende çok fazla veremedikçe vicdan azabı ile yaşıyordum hergün kendime kızıyordum ne varda o kaçamağı yaptın yediğin için çocuğun olmuyor diye kendime çok söyleniyordum en azından artık moralimde düzel di inşallah vereceğim buhafta 2kilo vermişim mesela bu ben,i dahada heveslendirdi senide tebrik ederim ablacım bu yaşta çok güzel vermişsin bebeğim yeni doğduğu için spora gidemiyorum bu işimi biraz zorlaştıracak ama olsun artık
canım çok çok tebrik ederim bende 128 kilo ile başladım bu sayfaya ilk girdiğimde seni gördüm ama sana ulaşamayıncada buradan kopamadım inşallah sizlerle güzel kilolar vereceğime inanıyorum
1.AŞKİTO 1.7grm:hooray:
2.seçil00 1.5 grm Şeniz :hooray:
3. yena 1.4grm :hooray:
4.nevra73 900 grm :lepi:
5. dilenci :hooray: 500grm
6. ekim2009 300 grm opuyorumnanaktan
fingirdek karı ağırlar misafirleri cnm sen boşver takıl bize:roflol::roflol::roflol:fingirdek karı hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?