ne demek cnmyaaa banane yaaaa
valla da istiyom billa da istiyommmmm:kedi:
yaaa hediye işi süper ama ben katılamayabilirim...bazı özel sebeplerden ötürü :sinifsinif:
darılır mısınız?
hahahahahbende bayılırım hediye almaya da yılbaşı deyince bıraz durakladım başka bişey adı altında yapalım olmadı bizene canım elin Santasından kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hatta biz bunu kurban bayramında yapalım ne dersiniz delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
beyzus aplamm gelmişşş delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
beyzus aplamm gelmişşş delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ehhh ben artıkın çizelgemdeki 90 değiştireyim demeee hakkettm bunu delikafaduldenbide ben bu hafta regl oldum ve daha bitmesine üç gün falan var delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ewet
kuban bayramı için hediye çekişleri
isteyenler adını yazdırsın
maddi manevi her hediye olabilir
sonuçta hepimiz iyi kötü birbirimizi tanıyoruz
maddi imkan ve çevresinde herkes istedigini alabilir
yapabilir
bu ördügü bir patikte olur, yada çocuk örgüsü
ne bilim hepimizin evinde vardır
bir parfümde
yada takı
cüzdan
vsvsvs
hadi kızlar girenler çekilişe bana özel atsın bekliyoruz
evetttttttt bencede hakettin hadi bi gayret kaydirigubbakcemile5
regl sonrası 89 u göreceksin benceeeeeeee:lepi:
amannn görmiimmmakannehir zaten 88 yeni gördümm Şeniz
kızzzzzz ben yanlış yazmışım sen yazınca gördüm...Allah iyiliğimi versin emi:mymeka:amannn görmiimmmakannehir zaten 88 yeni gördümm Şeniz
selam arkadaşlar, bu gün yeni girebildim siteye. mesajlarınıza göz gezdirebildim sadece detay okuyamadan.
Citol'cüm kilom aslında 92 ama sabah evden çıkmadan tartıldım buraya yazıcam diye 90 gösterdi.Verdim mi yoksa sabah aç karnına olduğu içinmi bilemem. Sen hangisini kayıt edersen artık.
sevgili arkadaşlar bende bikini hayali ile yanıp tutuşurken, bikini değil mayo bile giyemez oldum. her şeyin başı sağlık ...
Yılbaşı çekilişi güzel fikir bencede memnuniyetle katılırım.
öpüldünüz....
selam arkadaşlar, bu gün yeni girebildim siteye. mesajlarınıza göz gezdirebildim sadece detay okuyamadan.
Citol'cüm kilom aslında 92 ama sabah evden çıkmadan tartıldım buraya yazıcam diye 90 gösterdi.Verdim mi yoksa sabah aç karnına olduğu içinmi bilemem. Sen hangisini kayıt edersen artık.
sevgili arkadaşlar bende bikini hayali ile yanıp tutuşurken, bikini değil mayo bile giyemez oldum. her şeyin başı sağlık ...
Yılbaşı çekilişi güzel fikir bencede memnuniyetle katılırım.
öpüldünüz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?