kıslarr sizinle bişey paylaşmak istiyom ben kullanmadan söylemek istemedimdelikafadulden normal bir cilt yapısına sahibim ama bu havalarda mutlaka kuruyor dudaklarım falan çatlıyor ve anlımdaki mimik cizgileri bile kuruluktan daha derinleşiyor. kırışıklığım şimdilik yok ama alnımda mimik çizgilerim var kuruluk olunca dahada netleşiyorlar. neysee bir hafta önce dr.Feridun Kunak ayva çekirdeğinden bahsetti ve bir losyon tarifi verdi.yarım çay bardağı temiz su ve ayva çekirdeğini bir kaynatıyorsun jöle kıvamına geliyor o kadar ve cildine sürüyon ayy süper bişey özellikle göz çevresinde canlandırıyor mimik çizgilerimi göremiyom kaydirigubbakcemile3ilk önce biraz geriyor sonra normale dönüyor zaten ayva çekirdeği sıkılaştırma özelliğine sahipmişa.s.
canımsınnn hepimiz bu kilolara bişeyler yüklüyoruz.mafoldumben bizim yükümüz yetmezmiş gibi bide başka şeylerin yükünüde alıyoruz.:çok üzgünüm: yetmiyor üstüne yeni kilolar alıyoz:çok üzgünüm: ama istersen çıta gibi ol ama zamanı gelmedimi naparsan yap olmicaktı zaten. zamanı şimdiymiş kuzucuğa şimdi izin verildide geldi.ben bütün bebiş istiyenlere Allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah:Saruboceq: ama dediğim gibi herşyin bir zamanı var.yerimsenibenAllah herşeyin zamanını en iyi bilendir mutlaka a.s.bu arada süper kilo vermişsin ama neden bildirmedin alkisalkisalkis haftaya mutlaka bildir Şeniz :lepi:
izin verirseniz abla demek istiyorum beyzus abla çünki 35 yaşındayım evet önemli olan mucizeme kavuşmam drlar kilodan dedikçe bende çok fazla veremedikçe vicdan azabı ile yaşıyordum hergün kendime kızıyordum ne varda o kaçamağı yaptın yediğin için çocuğun olmuyor diye kendime çok söyleniyordum en azından artık moralimde düzel di inşallah vereceğim buhafta 2kilo vermişim mesela bu ben,i dahada heveslendirdi senide tebrik ederim ablacım bu yaşta çok güzel vermişsin bebeğim yeni doğduğu için spora gidemiyorum bu işimi biraz zorlaştıracak ama olsun artık
canım çok çok tebrik ederim bende 128 kilo ile başladım bu sayfaya ilk girdiğimde seni gördüm ama sana ulaşamayıncada buradan kopamadım inşallah sizlerle güzel kilolar vereceğime inanıyorum
kilo verenleri tbrk ediyorummmmmmmm çitolüm ben 600 gram verdim hayatım 83,2 sen 82,3 olarak yazmışsın keşke öyle olsaydım mafoldumben
kısssss kaynanaaaaaa yazılarını oku oku bitiremedimmmmmmm senin asıl görevin benim aşkıma ii bakmak bırak göz çevreni karışmam heeeeeeeeeeee :):):) bende deniyim benim cildimde çok kuruuu beyzus ablammmmmmm özledim seniiiiii zemuszemus
misafir geldi süpriz yaptılar yeni gittiler çay faslı börekler kekler kısır poğaça derken.bırakın sopayı almayı falakaya yatırsanız beni yeridir:):):) pişman deilim çünkü uzun süre hareket halindeydim sabah tost yemiştim 2 filim ekmekle kısır ve börek yedim böreği biraz abarttım ama olsun başkada bişey yemedim kekten azıcık tadımlık aldım 1 lokmacık :) günü böyle kapadım bu kalori bugün için yeterli :):):):) birazdanda meyve yerim oldu da bitti maşallah der günü kaparım artık ::):):)
çay tabagına su koy
içinede 2-3 tane ayva çekirdegini at
buzdolabına koy 2 gün sonra jöle gibi olur
parmak ucunla sür
kaynatmaya gerek yok
bir ara bend eyapıyosum
o karışım bile bebeksi hissi veriyo dimi adama
canım evet ben her olumsuz denemenin ardından depresyona giriyordum senağlamayemeğe veriyordum kendimi ki kilo başlıca neden denilse b,ile hepsi boşmuş normal yollardan 112 kiloda iken hamile kaldım ve günüm 10 gün geçmesine rağmen spor salonmuna gidiyordum hoplayıp zıplıyordum canımı çıkarıyoprdum kilo vereyim diye çünki daha 5 ay olmuştu tüp bbk yapalı yeni denemeyapmadan kilo vereyim istiyordum.ama yüce allahım çok büyük herşeye rağmen hamileydim kaydirigubbakcemile2yani allah verdikten sonra zıplasanda düşmüyor dediğin gibi canım vakti şimdiymiş allah hiç kimseye evlat aratmasın çok zor herkeze versin yalnız 12 sene çok rahat etmişim heralde şimdiuyudu ölüyorum yorgunluktan uyuyana kadar 1.5 saat ağlıyor 2. yi yap hemen diyorlar aman aman diyorum allah uzun ömürler versin:Saruboceq:
sabah ve akşam çok huysuzlanıyor:ecrin_bebek:
canım evet pazartesi sabahı 126 idim bu sabah 123.9 çıktımçok sevindim inşallah geri almayacağım bu sefer çünki iki aydır mücadele ediyorum 128 den 125 e düşüyürum hoppp biyerlere gidiyorum kaçırıyorum tekrar 128 oluyorum bu sefer inşallah olmayacakbildiri yapmadım yapılacağını bilmiyordum
o zaman şimdi kilomu söyliyeyim listeye girmek için utanıyorum yazmaya ama 124
Abla demenden büyük mutluluk duyarım..Teşekkürler canım....
Bende özledim canım...Sende bizi boşladın bu aralar.Bir ara bende hasta ve çok yorgundum ve kk ya pek uğrayamadım ama artık buradayım.Sende bizi artık boşlama lütfen
Anaaaamm birde çok kilo verirsek mesela....Diyelimki kadim hayalimiz gerçekleşti....Kırışacağız kızzzzzz.Haydi ben hepinizden gencim fazla sorun olmaz...delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol:Siz ne yapacaksınız. O zaman ayvanın çekirdeğini jöle yapıp sürmeyi bırak bence anca ayvayı yemiş oluruz.....
Utanma bebeğim....Sen mutluluğuna bak.....Her şey yoluna girecek ...Sen yeterince iste ve gayret et canım....
beyzus abla çok sağol teşekkür ederim çok güzel moral veriyorsun çok istiyorum ablacım inşallah olacak bugün ufak bir kek kaçamağı yaptım ama oklavayı hakettim arkadaşıma gitmiştim bir ince dilim yedim artık ikindi öğünüm olmuş oldu
vaoooooovv tebriklerbu arada o çizelgedekini tavşan yap kaplumbağa bize yakışmazyerimseniben :dance:
biri beni dürtsün delikafadulden delikafadulden spor falan yaptığım yok :jeyyar:
kıslarrrrrrrrr gönlümün birincilerii:hooray::sm_cool: benim için süperr bir güne başlangıç oldu:lepi::sm_cool:.maşallahhh topik harika gidiyorr :lepi::lepi:öncelikle kilo veren herkesi tebrik ediyorummsositososito:lepi: vee kocamannn öpüyorummm opuyorumnanaktan:asigim: veremeyenleri ise daha kocaman öpüyorummm opuyorumnanaktan:asigim:Şeniz Şeniznedenine gelince kilo vererek burda kalmak inanın kolay çünkü zaten kilo verince motive oluyorsunuz ve bunu biriyle paylaşmak istiyorsunuz doğal olarak a.s ama ya veremeyipte bu topikten vazgeçmeyenlerr:sm_cool: onlardaha harikaaaaaa çünkü vazgeçmiyorlarrrrr banada vazgeçmemem için örnek oluyorlar yerimseniben delikafaduldenkısacası bana bu zamana kadar burda ve diyette kalamama ve hedefime ulaşmamda çok destek oldular :lepi: onlar yapabiliyorsa bende yapabilirim dedim herzamandelikafadulden. a.sama ben herhafta hepberaber mutlu olmak benii daha mutlu ediceka.s benim mutlu olmam sizlerin mutlu olmasınada bağlı inanın siz üzülünce benim sevincim yarım kalıyor inanınki :çok üzgünüm üzülmeyin nolur sizler benim için çok değerlisinizz :1hug::asigim:
@YENA: az kaldı az. başladım mı bitecek eminim. yani az kaldı göreceksin beni bikinimle sapık şey seniii :roflol:
bende bikini giymek istiyommmmmmmmmmmmmm
:kedi::kedi::kedi:
yaa ne kadar akılsızım yaa bildirim yapmayı unutmuşummakannehir :roflol: :roflol: :roflol: bende pazartesiden berii dikkat ediyom vee sonunda bende gördüm 88 i çok duygulandım onu görüncesenağlama isteyince oluyor canlarr mutlaka haftaya inşallah herkesi motive olmuş görmek istiyommm harikaydı bu hafta burası beyzus aplammm yenoşumm erkes dörtkoldan sarılmış işee :lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis herkes kendini alkışlasın ben oğluma dedim anneyi alkışla alkışladı kuzuu :roflol: eşimde çok trbrik etti beni ben sana güveniyorum demedimmi diyor :asigim::asigim: nesee kankiler bugün eşim evdeydi şimdi çıktı oğluşuda alıp biraz işi varmış o yüzden kaçıp geldim hemen işimi bitireyim a.s.
ewet
kuban bayramı için hediye çekişleri
isteyenler adını yazdırsın
maddi manevi her hediye olabilir
sonuçta hepimiz iyi kötü birbirimizi tanıyoruz
maddi imkan ve çevresinde herkes istedigini alabilir
yapabilir
bu ördügü bir patikte olur, yada çocuk örgüsü
ne bilim hepimizin evinde vardır
bir parfümde
yada takı
cüzdan
vsvsvs
hadi kızlar girenler çekilişe bana özel atsın bekliyoruz
kişi------------------------30ekim----------------------6kasım--------13kasım
Aşkito_______________69.9_________________68.1--------- 66,4
Bonus_______________93.3________________91.8--------- izinli
BEYZUS_____________86__________________86 -------- 89.2
Citol________________108.2_______________107.9 ------ 109.8
Dream_______________93.2________________izinli---- izinli
Dilenciii_______________94.5_______________92.9- ------- 92.4
Ekim2009_____________94.4________________95 ------- 94,7
Hürmüz_______________86.8________________bildirim yok --- *?
Kittiara______________97__________________96,1 ---------------- *?
Kediruhlu_____________101_________________98 -------------- *?
Nevra73______________87_________________85.3 ------------- 84,4
Okur________________90__________________kayıp ---------- *?
Seçil00______________84_________________83.8 ---------- 82,3
tursari______________89.8_________________90 ----------- 88
YENA_______________94__________________95,5 -------- 94,1
YURDUSUM__________83.3_________________82 ------------ 82
Yağmurgözlü__________111.9_______________109,6---------109,6
Dün duyduğumda beni şaşırtan ve bir o kadarda üzen bir haberi paylaşayım istedim sizinle..
ABD'de bazı beş yıldızlı otellerin bir kısmını doğum bölümü yapıyorlarmış,süit odalar,kuaförler falan oluyormuş..Müzik eşliğinde doğuruyorlarmış..
Sonra güzel yurdumda sigorta hastanelerini,devlet hastanelerini düşündüm..
Kızımın doğumunda,suni sancı veriilmişti bana..Açılmaya başladığımda doğum odasında hemşire öyle bir çekmiştiki serumu..bir anda elimden kanlar fışkırmaya başladı..
Tabii nasıl panik oldu hanfendi..doğumu gerçekleştirecek olan dr. geldi..bir fırça buna..
Aradan 11,5 yıl geçmiş ama hala hatırladıkça deliriyorum sinirden..
Ve aradaki fark beni çok üzüyor..
Tabii isyanım asla kişisel diil..Sistem arızalı, personelinde yapıcak birşeyi yok diimi ama..:)))
edit:Almanyada bir arkadaşımda doğumda ne renk oda ve ne tür müzik istersiniz diye sormuşlar..
bizmikide kırmızı oda ve Cem Adrianı tercih etmiş..:)))
evet bi yerdede böylesini okudum ama gerçekten nasıl olur diye adamın dediğini yaptımkaydirigubbakcemile3 v gerçekten süper bişiymiş ben bundan daha doğal ve benim gibi tembel olanlar için rahat yapılan bişey görmedim harika vallasırnaşık şeyçay tabagına su koy
içinede 2-3 tane ayva çekirdegini at
buzdolabına koy 2 gün sonra jöle gibi olur
parmak ucunla sür
kaynatmaya gerek yok
bir ara bend eyapıyosum
o karışım bile bebeksi hissi veriyo dimi adama
ben çakmadımm önemli olan beraber olmak canım önemli değil yanii ŞenizŞeniz1.AŞKİTO 1.7grmçaktırmayın işte karıştırmışım düzelttim kaydirigubbakcemile
2. yena 1.4grm
3. tursari 1.100 grm
4.nevra73 900 grm
5.seciloo 600 grm
6. dilenci 500grm
7.. ekim2009 300 grm
bundan sonra depresyon mepresyon yok belki mepresyon olabülü oda dozunda kaydirigubbakcemile3 eee o kadar yattın birazda ayakta kall kaydirigubbakcemile3ben altı ay uyumamıştım sabah saat 7 yada 8den aşağı uyumyordu keratacanım evet ben her olumsuz denemenin ardından depresyona giriyordum senağlamayemeğe veriyordum kendimi ki kilo başlıca neden denilse b,ile hepsi boşmuş normal yollardan 112 kiloda iken hamile kaldım ve günüm 10 gün geçmesine rağmen spor salonmuna gidiyordum hoplayıp zıplıyordum canımı çıkarıyoprdum kilo vereyim diye çünki daha 5 ay olmuştu tüp bbk yapalı yeni denemeyapmadan kilo vereyim istiyordum.ama yüce allahım çok büyük herşeye rağmen hamileydim kaydirigubbakcemile2yani allah verdikten sonra zıplasanda düşmüyor dediğin gibi canım vakti şimdiymiş allah hiç kimseye evlat aratmasın çok zor herkeze versin yalnız 12 sene çok rahat etmişim heralde şimdiuyudu ölüyorum yorgunluktan uyuyana kadar 1.5 saat ağlıyor 2. yi yap hemen diyorlar aman aman diyorum allah uzun ömürler versin:Saruboceq:
sabah ve akşam çok huysuzlanıyor:ecrin_bebek:
canım evet pazartesi sabahı 126 idim bu sabah 123.9 çıktımçok sevindim inşallah geri almayacağım bu sefer çünki iki aydır mücadele ediyorum 128 den 125 e düşüyürum hoppp biyerlere gidiyorum kaçırıyorum tekrar 128 oluyorum bu sefer inşallah olmayacakbildiri yapmadım yapılacağını bilmiyordum
o zaman şimdi kilomu söyliyeyim listeye girmek için utanıyorum yazmaya ama 124
aplammm :roflol::roflol::roflol: ben seni yerim ayva niyetine çekirdeklerinide çıkartır yüzüme sürerimm yafyummmmmŞenizAnaaaamm birde çok kilo verirsek mesela....Diyelimki kadim hayalimiz gerçekleşti....Kırışacağız kızzzzzz.Haydi ben hepinizden gencim fazla sorun olmaz...delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol:Siz ne yapacaksınız. O zaman ayvanın çekirdeğini jöle yapıp sürmeyi bırak bence anca ayvayı yemiş oluruz.....
yafyumm o senin şekerliğinn ŞenizŞenizŞeniz canım sende görcen merak etmmeee delikafadulden ptt işi benim kafama yattı dediğin doğru tabi devletin diye güvenipte sonra hediyeleri seneye kurbana almayız umarımm kafamçokkarıştısırnaşık şeySen ne şeker insanısın ya..
Adın ne bakiim hıı...:)))
canım tebrik ediyorum..Darısı benim başıma..
..
Birşey söyliyeyim,belki biliyorsunuz ptt kargo çok uygun..[/B]
Dün duyduğumda beni şaşırtan ve bir o kadarda üzen bir haberi paylaşayım istedim sizinle..
ABD'de bazı beş yıldızlı otellerin bir kısmını doğum bölümü yapıyorlarmış,süit odalar,kuaförler falan oluyormuş..Müzik eşliğinde doğuruyorlarmış..
Sonra güzel yurdumda sigorta hastanelerini,devlet hastanelerini düşündüm..
Kızımın doğumunda,suni sancı veriilmişti bana..Açılmaya başladığımda doğum odasında hemşire öyle bir çekmiştiki serumu..bir anda elimden kanlar fışkırmaya başladı..
Tabii nasıl panik oldu hanfendi..doğumu gerçekleştirecek olan dr. geldi..bir fırça buna..
Aradan 11,5 yıl geçmiş ama hala hatırladıkça deliriyorum sinirden..
Ve aradaki fark beni çok üzüyor..
Tabii isyanım asla kişisel diil..Sistem arızalı, personelinde yapıcak birşeyi yok diimi ama..:)))
edit:Almanyada bir arkadaşımda doğumda ne renk oda ve ne tür müzik istersiniz diye sormuşlar..
bizmikide kırmızı oda ve Cem Adrianı tercih etmiş..:)))
ewet
kuban bayramı için hediye çekişleri
isteyenler adını yazdırsın
maddi manevi her hediye olabilir
sonuçta hepimiz iyi kötü birbirimizi tanıyoruz
maddi imkan ve çevresinde herkes istedigini alabilir
yapabilir
bu ördügü bir patikte olur, yada çocuk örgüsü
ne bilim hepimizin evinde vardır
bir parfümde
yada takı
cüzdan
vsvsvs
hadi kızlar girenler çekilişe bana özel atsın bekliyoruz
çitooolll kız ben 1.5 kilo vermiştim 500gr verdi yazmışsın şekerim:)) şu an zaten 91 im dünden beri 1.4 vermiş görünüyom senin listeye göre:)) normal listeye de 91.4 olarak yazman gerekiyodu dolayısıyla o da yanlış olmuş:)))))
şöyle bi okudum geçmişi kızlar buradan kopamıyorum ama tek tek cevap yazacakta vaktim yokpzt iki sınavım var çünkü. allam ya neden son haftaya bıraktım ki offf
herekese iyi haftalar.
:1shok: akannehir fisfisfisCADIARZU kafamçokkarıştı laelaelaelaelae lülülülülülü
bende kücük ve sadece dogum üzerine yogunlasmis bir hastanede dogum yaptim..
dogumdan önce sicak suya yattim .. küvetin etrafinda güzel süsler kokular ve mumlar vardi.
müzik seti de vardi ama müzik dinleyecek moral yoktu :)) istemedim.
su da dogum yapacaktim ama bizim oglan kakasini yapmis karnimda ve onun icin hemen sudan cikarip normal odaya aldilar.. enfeksiyon riski olabiliyormus. neise uzatmayim..
dogumhane de sanki normal bir evdeymis hissi uyandiriyor.. dekor fln.
tavandan bir ip sarkiyordu ucunda tahta .. tahtaya tutunup kendimi salip acimi hafifletebiliyordum
ve bunun gibi bir kac bisey daha.yani cok konforluydu
türkiye gercekten bu konuda biraz gerilerde olsada yinede türk doktorlari dünyadaki en iyi doktorlar.
tabi benim görüsüm..
ayyy yena vallahi yurtdışında doğurmak isterdim hee amma nerdeee
kızımı urfanın bi ilçesinde dooğudum öle kötü bi hastane ki dr u aradık malesef para verirseniz gelirim dedi küçük yerlerde kral onlar sinirlendim maksat para deildi ben 15 güne bi gittim kanamam var diye 15 te bi muane parası verdim adama ilgilensin diye amma yok suni sancıyla doğurdum malesef kötüydü masada sancım kalmadı kızımın saçından kesti bak kafası çıkmak üzere demezmi ayy ben şoktayım saçını niye kesti anamadım sonra başka hemşireyi çağırdı karnıma bi atladı ayy öldüm sandım zaten kendi kıyafetinle oturuyon masaya uzun etek giymiştim eteği indirdim yıkama falan yok alttan bi pijama al çocuğu doğru evine yatacak yer yokki urfa doğurgan bi memleket olduğundan nerde yatacan ne olduğunu anlamadan kanlar içinde evdeydim bu 5 yıl oluyo daha bizim adam olmamıza çok var gene büyük illerde daha iyi koşullar şimdi tokatın bi ilçesindeyim komik ama malesef hastanade ultrason yok yani paran varsa muane hanede bakıtabiliyon çok kişi biliyorum buranın köyünden gelip sadece 3 aylık olunca bakıtıyolar özelde sonra 3lü test bile yok tokat 100 km köylüde para varmıki 2 gün otelde kalacak test yaptıracak valla hadi urfa doğu dersin tokat türkiyenin göbeği yazık ya sinirlendim sabah sabah böle dr olmaz 600 alıyomuş normal doğuma sezeryana 1 buçuk hakı varmı malesef var el mahkum çünki 2 tane dr var kadın doğum biri yeni atandı herkez kral olmuş
çok yazdım yenacım sen napcan dersen evet malesef helal etmeyerek istediği parayı vericem dr a
kurban bayramı için katılan arkadaşlarmmuti
tursarı
citol
beyzuş
yena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?