Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çay tabagına su koy
içinede 2-3 tane ayva çekirdegini at
buzdolabına koy 2 gün sonra jöle gibi olur
parmak ucunla sür
kaynatmaya gerek yok
bir ara bend eyapıyosum
o karışım bile bebeksi hissi veriyo dimi adama

1.AŞKİTO 1.7grm

2. yena 1.4grm
3. tursari 1.100 grm
4.nevra73 900 grm
5.seciloo 600 grm
6. dilenci 500grm
7.. ekim2009 300 grm
çaktırmayın işte karıştırmışım düzelttim kaydirigubbakcemile

canım evet ben her olumsuz denemenin ardından depresyona giriyordum senağlamayemeğe veriyordum kendimi ki kilo başlıca neden denilse b,ile hepsi boşmuş normal yollardan 112 kiloda iken hamile kaldım ve günüm 10 gün geçmesine rağmen spor salonmuna gidiyordum hoplayıp zıplıyordum canımı çıkarıyoprdum kilo vereyim diye çünki daha 5 ay olmuştu tüp bbk yapalı yeni denemeyapmadan kilo vereyim istiyordum.ama yüce allahım çok büyük herşeye rağmen hamileydim kaydirigubbakcemile2yani allah verdikten sonra zıplasanda düşmüyor dediğin gibi canım vakti şimdiymiş allah hiç kimseye evlat aratmasın çok zor herkeze versin yalnız 12 sene çok rahat etmişim heralde şimdiuyudu ölüyorum yorgunluktan uyuyana kadar 1.5 saat ağlıyor 2. yi yap hemen diyorlar aman aman diyorum allah uzun ömürler versin:Saruboceq:
sabah ve akşam çok huysuzlanıyor:ecrin_bebek:
canım evet pazartesi sabahı 126 idim bu sabah 123.9 çıktımçok sevindim inşallah geri almayacağım bu sefer çünki iki aydır mücadele ediyorum 128 den 125 e düşüyürum hoppp biyerlere gidiyorum kaçırıyorum tekrar 128 oluyorum bu sefer inşallah olmayacakbildiri yapmadım yapılacağını bilmiyordum
o zaman şimdi kilomu söyliyeyim listeye girmek için utanıyorum yazmaya ama 124

Abla demenden büyük mutluluk duyarım..Teşekkürler canım....

Bende özledim canım...Sende bizi boşladın bu aralar.Bir ara bende hasta ve çok yorgundum ve kk ya pek uğrayamadım ama artık buradayım.Sende bizi artık boşlama lütfen

Anaaaamm birde çok kilo verirsek mesela....Diyelimki kadim hayalimiz gerçekleşti....Kırışacağız kızzzzzz.Haydi ben hepinizden gencim fazla sorun olmaz...delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol:Siz ne yapacaksınız. O zaman ayvanın çekirdeğini jöle yapıp sürmeyi bırak bence anca ayvayı yemiş oluruz.....

Utanma bebeğim....Sen mutluluğuna bak.....Her şey yoluna girecek ...Sen yeterince iste ve gayret et canım....

beyzus abla çok sağol teşekkür ederim çok güzel moral veriyorsun çok istiyorum ablacım inşallah olacak bugün ufak bir kek kaçamağı yaptım ama oklavayı hakettim arkadaşıma gitmiştim bir ince dilim yedim artık ikindi öğünüm olmuş oldu

Çok istiyorsan ben oklavayı üzerinde kırabilirim..Rahatladın mı.....klava:klava:klava:klava:kötükedihüsokötükedihüsoklava:klava:klava:Tamammmmm kek
hezimetini unuttuk...Yarın ve öbür gün ,daha öbür gün,eeeeeeennn öbür gün böyle bir kaçamak olmayacak.Çünkü sen kaçamak yapmak istemiyorsun.....Kaçamak yapınca üzülüyorsun........Kendine kızıyorsun....O halde üzülmemek için ne yapıyormuşuz...Hep birlikte söyleyelim arkadaşlar'''''kek yemiyormuşuzzzzzz örtmeniiiimmm''''':roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bakıyorumda bugün kek günü zaar..
Çünkü bende yedim..:)))

Birde sabah pişi yapmıştım kızıma,ondanda bir adet..

vaoooooovv tebrikler bu arada o çizelgedekini tavşan yap kaplumbağa bize yakışmazyerimseniben :dance:

Evet aslında doğru söylüyosun..
Ama bu su kaplumbağası..delikafadulden

biri beni dürtsün delikafadulden delikafadulden spor falan yaptığım yok :jeyyar:

seçil,dürtüyorum sen haberin olsun..
:roflol:

Sen ne şeker insanısın ya..
Adın ne bakiim hıı...
:)))

@YENA: az kaldı az. başladım mı bitecek eminim. yani az kaldı göreceksin beni bikinimle sapık şey seniii :roflol:

:roflol::roflol:

bende bikini giymek istiyommmmmmmmmmmmmm
:kedi::kedi::kedi:

Senin az kaldı giymene..:)

canım tebrik ediyorum..Darısı benim başıma..

Bende varım..

Birşey söyliyeyim,belki biliyorsunuz ptt kargo çok uygun..

Emeğine sağlık..

Dün duyduğumda beni şaşırtan ve bir o kadarda üzen bir haberi paylaşayım istedim sizinle..

ABD'de bazı beş yıldızlı otellerin bir kısmını doğum bölümü yapıyorlarmış,süit odalar,kuaförler falan oluyormuş..Müzik eşliğinde doğuruyorlarmış..

Sonra güzel yurdumda sigorta hastanelerini,devlet hastanelerini düşündüm..

Kızımın doğumunda,suni sancı veriilmişti bana..Açılmaya başladığımda doğum odasında hemşire öyle bir çekmiştiki serumu..bir anda elimden kanlar fışkırmaya başladı..
Tabii nasıl panik oldu hanfendi..doğumu gerçekleştirecek olan dr. geldi..bir fırça buna..

Aradan 11,5 yıl geçmiş ama hala hatırladıkça deliriyorum sinirden..

Ve aradaki fark beni çok üzüyor..

Tabii isyanım asla kişisel diil..Sistem arızalı, personelinde yapıcak birşeyi yok diimi ama..:)))

edit:Almanyada bir arkadaşımda doğumda ne renk oda ve ne tür müzik istersiniz diye sormuşlar..
bizmikide kırmızı oda ve Cem Adrianı tercih etmiş..:)))

vay beeeeeeeeeee ilginç vallaa ben doğurursam direk almanyaya gdicem :):):):)

bende kücük ve sadece dogum üzerine yogunlasmis bir hastanede dogum yaptim..
dogumdan önce sicak suya yattim .. küvetin etrafinda güzel süsler kokular ve mumlar vardi.
müzik seti de vardi ama müzik dinleyecek moral yoktu :)) istemedim.
su da dogum yapacaktim ama bizim oglan kakasini yapmis karnimda ve onun icin hemen sudan cikarip normal odaya aldilar.. enfeksiyon riski olabiliyormus. neise uzatmayim..
dogumhane de sanki normal bir evdeymis hissi uyandiriyor.. dekor fln.
tavandan bir ip sarkiyordu ucunda tahta .. tahtaya tutunup kendimi salip acimi hafifletebiliyordum
ve bunun gibi bir kac bisey daha.yani cok konforluydu

türkiye gercekten bu konuda biraz gerilerde olsada yinede türk doktorlari dünyadaki en iyi doktorlar.
tabi benim görüsüm..

evet bi yerdede böylesini okudum ama gerçekten nasıl olur diye adamın dediğini yaptımkaydirigubbakcemile3 v gerçekten süper bişiymiş ben bundan daha doğal ve benim gibi tembel olanlar için rahat yapılan bişey görmedim harika vallasırnaşık şey

1.AŞKİTO 1.7grm

2. yena 1.4grm
3. tursari 1.100 grm
4.nevra73 900 grm
5.seciloo 600 grm
6. dilenci 500grm
7.. ekim2009 300 grm
çaktırmayın işte karıştırmışım düzelttim kaydirigubbakcemile
ben çakmadımm önemli olan beraber olmak canım önemli değil yanii ŞenizŞeniz
bundan sonra depresyon mepresyon yok belki mepresyon olabülü oda dozunda kaydirigubbakcemile3 eee o kadar yattın birazda ayakta kall kaydirigubbakcemile3ben altı ay uyumamıştım sabah saat 7 yada 8den aşağı uyumyordu kerata
aplammm :roflol::roflol::roflol: ben seni yerim ayva niyetine çekirdeklerinide çıkartır yüzüme sürerimm yafyummmmmŞeniz

Sen ne şeker insanısın ya..
Adın ne bakiim hıı...
:)))

canım tebrik ediyorum..Darısı benim başıma..

..

Birşey söyliyeyim,belki biliyorsunuz ptt kargo çok uygun..[/B]
yafyumm o senin şekerliğinn ŞenizŞenizŞeniz canım sende görcen merak etmmeee delikafadulden ptt işi benim kafama yattı dediğin doğru tabi devletin diye güvenipte sonra hediyeleri seneye kurbana almayız umarımm kafamçokkarıştısırnaşık şey

ya annem en küçüğü doğuma gitiğinde sabaha karşı saat 4 tü ve annem ebe hanımın hakaretlerine dayanamayıp masadan kalktı çok kızdı ve buda özel hastaneydi hanımefendinin uykusunu böldük. o gece biz ona siz uyuyun ben yarın doğururum artık demek gerekiyordu hanıma ebenin lafları şunlar yok sen ne demeye bu kadar doğuruyon, çek o pis ellerini bana dokunma ve buna benzer laflar falan kötükedihüso kadının canı burnunda çocuk yolda gece ve heryer buz tutmuş araba da yok ortada resmen iistanbulun ortasında ama dağ başındaydık sanki.ayy o geceyi unutmuyorumm doğana kadar kur'an okudum ve ağladım çok zor oldu en küçük kardeşim çünkü yaşı 40 dı annem odaya geldiğinde ağrıdan ölüyordu kardeşim gedi odaya ben bebeğe bakmadım bile kızmışımya kuzuya sanki ben ayısını yapmamışım gibi :kedi: annem hemen oğlum diye sevmeye başlayınca ben bi şaşırdımm :roflol: sanki o kadar acıyı ben çekmişim gibi :roflol: ama ne zaman anne oldum o zaman anladım bende o anki duygularını annem ayaklarını yıkasam sırtımda taşısam bile hakkını ödeyemem:asigim:.neyse bizde ne hikmetse sanki biz suç işlemişiz gibi davranılıyor resmen kötükedihüso ben çokkkkk zor bi doğum yapmama rağmen doktorum iyi bi hanımdı çok yardımcı oldu bende o ne deddiyse yaptım yoksa ne ben nede oğlum kalkamayabilirdik masadan Allahıma şükürler olsun maşşallahımız var a.s.neyseki ben öyle kötü bişey yaşamadım ama yaşasaydım Allah şahidim dava bile açardımm anneme olanda daha aklım o kadar çalışmıyordu malesef küçüktüm daha.o kadar gıccıkk bi durum ama hepsi böyle değil tabiyasakkelime devlettede özeldede Allaha şükürler olsun vicdanlılarda var Allah vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın her işimizde inşallah :Saruboceq:

Son düzenleme:
ayyy yena vallahi yurtdışında doğurmak isterdim hee amma nerdeee
kızımı urfanın bi ilçesinde dooğudum öle kötü bi hastane ki dr u aradık malesef para verirseniz gelirim dedi küçük yerlerde kral onlar sinirlendim maksat para deildi ben 15 güne bi gittim kanamam var diye 15 te bi muane parası verdim adama ilgilensin diye amma yok suni sancıyla doğurdum malesef kötüydü masada sancım kalmadı kızımın saçından kesti bak kafası çıkmak üzere demezmi ayy ben şoktayım saçını niye kesti anamadım sonra başka hemşireyi çağırdı karnıma bi atladı ayy öldüm sandım zaten kendi kıyafetinle oturuyon masaya uzun etek giymiştim eteği indirdim yıkama falan yok alttan bi pijama al çocuğu doğru evine yatacak yer yokki urfa doğurgan bi memleket olduğundan nerde yatacan ne olduğunu anlamadan kanlar içinde evdeydim bu 5 yıl oluyo daha bizim adam olmamıza çok var gene büyük illerde daha iyi koşullar şimdi tokatın bi ilçesindeyim komik ama malesef hastanade ultrason yok yani paran varsa muane hanede bakıtabiliyon çok kişi biliyorum buranın köyünden gelip sadece 3 aylık olunca bakıtıyolar özelde sonra 3lü test bile yok tokat 100 km köylüde para varmıki 2 gün otelde kalacak test yaptıracak valla hadi urfa doğu dersin tokat türkiyenin göbeği yazık ya sinirlendim sabah sabah böle dr olmaz 600 alıyomuş normal doğuma sezeryana 1 buçuk hakı varmı malesef var el mahkum çünki 2 tane dr var kadın doğum biri yeni atandı herkez kral olmuş

çok yazdım yenacım sen napcan dersen evet malesef helal etmeyerek istediği parayı vericem dr a

çitooolll kız ben 1.5 kilo vermiştim 500gr verdi yazmışsın şekerim:)) şu an zaten 91 im dünden beri 1.4 vermiş görünüyom senin listeye göre:)) normal listeye de 91.4 olarak yazman gerekiyodu dolayısıyla o da yanlış olmuş:)))))

şöyle bi okudum geçmişi kızlar buradan kopamıyorum ama tek tek cevap yazacakta vaktim yok pzt iki sınavım var çünkü. allam ya neden son haftaya bıraktım ki offf

herekese iyi haftalar.

kurban bayramı için katılan arkadaşlar
mmuti
tursarı
citol
beyzuş
yena

:1shok: akannehir fisfisfis CADIARZU kafamçokkarıştı laelaelaelaelae lülülülülülü

Evet belirttiğin gibi TR'de çok iyi doktorlar var hele hele beyin göçü olmasa dahada iyi olucak..
ama o kadar çarpık bir düzen,sistem varki..Çooook yıllar geçmesi lazım iyileşmesi için..

Örneğin sağlık konusunda İngiltere bizden daha geri,buda rahatlatıcı bir faktör..

askito senin dediğin tavandan sarkan ip olayını doğu köylerinde evde doğum yapanlar zaten onu yapıyorlarmış..yani almanya bizden örnek almış..:)))))

kıssadan hisse,doğu köyleride,batı köyleride aynı yani..
tek fark batıda savaşın olmaması..

Sana sağlık ve kolaylıklar diliyorum..İnşallah o kadar rahat geçerki hiç birşey anlamazsın..
Çünkü ikinci gebeliklerde,doğumda hep ilk çocuk düşünülüyor..
bana birşey olursa ne olur diye..Allah korusun..

Senin ileri yaş gebeliği diil diimi..
amniyo senteze falan gerek kalmasında..İnşallah..
:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…