Nerdesin sen hatice haftada 1 kere anca ugruyon coluk cocuk nasil yeni yer nasil gidiyo?günaydın kızlaaarr anneler günümüz kutlu olsun.
cuma 81.9 bugün 81.2 maşallah bana. hadi hüüüp suyumuda içtimm aferin bana sizler nasılsınız.
Kuzum +1 kilo olanlar var :))))) şükret bence :)hayırlı sabahlar arkadaşlar.eksi gördüm desem utanırim 100gr çünkü.olsun bunada şükür demi
Kosmuyoruz agir kardiyo yapmiyoruz bence lesli cokmu kardiyo oluyoShowda canan karatay vardı. Deli dana gibi koşmayın diyo. Kardiyo insülin direncini kırmazmış. İnsülin direnci günlük 20 dk kendi temponuzda yürüyerek kırılırmış. Ama hergün..
Sanmam olmaz herhalde :) ben zaten çok kardiyo yaptığımızdan değil de yürüyüş yapmadığımızdan dolayı yazdım, kendi adıma yaniKosmuyoruz agir kardiyo yapmiyoruz bence lesli cokmu kardiyo oluyo
Gözünden kacmistir adasimin yoksa hiç atlamaz
n anlamadimm kimeBahar alinganligi burcuna veriyorum. Ayrim yok asla. Belki gozunden kacmistir belkide 3 gunde bir ugradigi icin pek muhabbet etme sansiniz olmadi o sebeple es gecmistir belkide tamamen dokunmatik sebeplerle alintiya basmistit cikmamistir
Herneyse yani emin ol art niyet yok ben kefilim ona :))
bence o Kadar arti birden olmaz moralini bozma vardır illa ki bır durumKuzum +1 kilo olanlar var :))))) şükret bence :)
Sen burdamiydinGözünden kacmistir adasimin yoksa hiç atlamaz
Kendimden fazla eminim bundan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?