cydnz_1 Ne kadar zamanda verdin peki canım merak ettiğim için soruyorum.Spor yapıyor musun peki sporsuz olmaz .Ama gerçekten kayda değer kg vermişsin tebrik ederim.Darısı başıma inşallah insan verdikçe kg hafifliyor.Yulaf kepeğini duymuştum bende alacağım bayağı iyi demişti arkadaşım :)
Hosgeldin aramiza.kesinlikle tavsiye ederim. :)
benim arada hep mola verdiğim zamanlar oldu malesef
aslında yaklaşık 3 ay oldu başlayalı. ama dediğim gibi örneğin 2 hafta diyet yaptım 1 hafta yapmadım (yapmadığım zamanlarda kilo almadım ama vermedim de :))))
mola vermemiş olsaydım 20 kilo verebilirdim diye düşünüyorum.
spor o dönemde yapmamıştım.
geçen haftadan beri günde yaklaşık 45 dk yürüyoruz. bir de evde yaptığım hareketlerim var.
hoşbuldumm :) motive oldum cidden :))Hosgeldin aramiza.
Hisgeldin canimkesinlikle tavsiye ederim. :)
aslında yaklaşık 3 ay oldu başlayalı. ama dediğim gibi örneğin 2 hafta diyet yaptım 1 hafta yapmadım (yapmadığım zamanlarda kilo almadım ama vermedim de :))))
geçen haftadan beri günde yaklaşık 45 dk yürüyoruz. bir de evde yaptığım hareketlerim var.
Oooo bonusum sporlar yapilmis masallah bende su cayimi iceyim de oyle yapayim bari15 dk lesli + 6 dk hareketler yapildi kahvaltidan once yani tam 21 dk kayitlara aynen beyle yazicam
Görüntü çok hoşş afiyet olsun canım çilekli su değişik bir yöntem sadece çilek mi başka bir şey kattın mı .
Not baci limon dilimleri ve nane yapragi bir kac adet. Afiyet olsun cilek almadim iki haftadir bende alinca yapim ins.
Odem attiran detoks su tarifleri diyetebasliyorum.com dan broken. Goggle yazdinmi cikiyo zaten
Valla sen tesvik ettin aklima geldi sona birakmim bugun didim yeliz nasil yapiyo didimOooo bonusum sporlar yapilmis masallah bende su cayimi iceyim de oyle yapayim bari
Valla sen tesvik ettin aklima geldi sona birakmim bugun didim yeliz nasil yapiyo didim
hosgeldin canim ne guzel vermissin insallah devami gelir azmin daim olsunkesinlikle tavsiye ederim. :)
Şimdi Dinlendim CanımVe aleykümselam ablam..
Kıyamam çokmu yoruldun...
:***
Ve aleykümselam Hayriye cimSelamun aleykum mutlu bir hafta olsun insallah
Amiiiin bu ne güzel dillekler sizlere de günaydın
Amiiiin bu ne güzel dillekler sizlere de günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?