Ama asuman abla cok yemeye alisik bunye bunu yapamaz birden. Azaltmayi yani.Şimdi Hayriye nin kafa karışacak
Yeterli miktarda yemek lazım ama fazla değil
Bir porsiyonla doymamiz gerek yani
Var mı lokantadaki porsiyonlarla doyan ben doymam mesela
O nedenle aç oluyoruz işte
Onla doymayi öğreneceğiz ben hatta artık porsiyonu bitirmemeye çalışıyorum
Gecen gun sanırım Yeliz paylasmistı Peygamberimizin yemek yemesini tam da onu uygulamak lazım işte
ben kapattimda esimden bakayim yenamHayriye face kullanıyorsan gülizar budak var karatay diyetiyle ilgili tüm sorularını cevaplar yada sağlıklı yaşıyoruz ikisinden birine bak çok yardımcı olurlar...
Ben yaptıgım dönem hep dedikleri tok olman gerek çok aç olursan leptin hormonu ters işler insülin devreye girer falan anlatıyorlardı o yüzden diyorum...
gerçi en doğrusunu sen bilirsin zamanla daha iyi tanırsın kendini ne yapman gerektiğini.. Yolumuz uzun önemli olan sıkılmadan pes etmeden devam etmemiz ve yaşam şekline getirmemiz bunu, çünkü bıraktığımız an yine kilo alıyoruz hep olduğu gibi....
Ayy masallah asum insallah bende veririm oHayriye bak sabret bonusun dediği gibi haftada 2 kilo rahat verirsin sen
Sor yena ya ben ilk başlarda nasıl vermiştim
Yanlış hatırlamıyorsam ilk ay 8 kilo gitmisti
Şimdi Hayriye nin kafa karışacak
Gecen gun sanırım Yeliz paylasmistı Peygamberimizin yemek yemesini tam da onu uygulamak lazım işte
Ayyy corba corba olduŞimdi Hayriye nin kafa karışacak
kendime bir iyne oyasi baslasma bende iyi dedin bonus kendimi oyalarimHayriye herkesin bir hobisi yada cok keyif aldigi bisey vardir. Boyle zamanlarda bunlarla ugrasmak lazim.
Benimki muzik dinlemeyi cok sevdigim icin fazlaca müzik oluyo bu durumlarda.
Bazi sarkilarin tinisi bir enerji bir kipirti veriyo onu yakalarsam ayni sarkiya sinirsiz tekrar yaptiririm. Iyi bisey degil biliyorum ama aklimi boyle bosaltabiliyorum.
Ben bazen ilham gelsede iki satir bisey yazsam hepsini muzik dinleyerek yaziyorum sakin kafayla degil yani. Farkli bir bag muzikle aramdaki. Boyle bisey lazim anlatabildimmi.
Ister orgu or ister cam boya tas boya enerji baska yerlere gitsin.
Siz halkalida nereye gidiyorsunuz bende dun eşime dedim piknik yeri varmış diye oda,adi neymis dedi yerin. Bende bilmiyorum dedim bizim bildiğimiz bir çamlık var halkalıdaCanim benim olurmu sende geldin hatta dedigin yeri sordum esime ama bilmiyorum dedi merak ettim orayida :)
Kalpten kalbe bir yol vardir gorulmez :)
Canim benim ne olursa gonlune gozune ney guzel gelirse onu yap onu al onunla ugras.kendime bir iyne oyasi baslasma bende iyi dedin bonus kendimi oyalarim
Siz halkalida nereye gidiyorsunuz bende dun eşime dedim piknik yeri varmış diye oda,adi neymis dedi yerin. Bende bilmiyorum dedim bizim bildiğimiz bir çamlık var halkalıda
Kalplerimiz karşılıklı seyetmis
sagol canimÇilek halde 3- 3.5 dışarı otele satış 4 tl bonusum
Benim boyumda 1.73
Endokrin dr sonunda geldim birsuru tahlil verdi tokluk kan şekeri için yemek yedim 2 saat geçmesini bekliyorum.
Sabah ackarninada diğer tahlilleri vericem.
burcu1983 kuzuna çok geçmiş olsun Allah sifa versin
Bu programın adı canım bayağı iyi imiş bende yüklemek isterim.
Canim siz olmasaniz ben bunalim takilan belkide yerinden bile kalkmayan bi kadim olurdum şükürler olsun siz varsiniz iste boyle devam edicem inşallah yapabilirimCanim benim ne olursa gonlune gozune ney guzel gelirse onu yap onu al onunla ugras.
O arada birden vakit gecmis olur.
Seni seviyoruz hepimiz biliyosun. Artik kafanida karistirma karataymi deniycen dene. 2 hafta yap 10 gun yada ne kaybedersin hic tabiki. Ha dersen bana gore degil falan o zaman devam edersin bildigin gibi.
Çamlıkta icki iciliyor gelmis tek adamlar diye eşim gitmiyor.Camliga bizde gittik gecen sene bi kere ama kucuk ve yuruyen cocukla cok zor oluyo.
Cekmece belediyesinin yeni binasi var ya tam onun arkasinda kaliyo buyuk bi park var orda. Gokcen kafe var ikisinin otoparki bir. Tavsiye ederim burcu gidin bakin bi. Arabaylami gidiyosunuz baska girisi varda biz araba icin arkadan dolaniyoruz. Adini hatirlasam yazicamda hatirlayamiyorum.
Insallah cnm iyi düşünelim ıyi olsunOnunla ilgilidir merak etme... biz anneler hemen felaket senaryosu yazarız.. başta ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?