Ins tabide sende kararli de yemiycem diye. Al tulbentini igneni falan basla oyana :)Aksam yemeğimide yedim
Duduklide yaptigim su tavuktan
Salata
Yoğurt
İnşallah bundan sonra su kahve Yeşilçay ( yani inşallah)
Canım yenam zAten ben de 1 porsiyon la Bile doymayan biriyimasucum çok doğru söylediklerin ama hayrıyenin benim durumumuz farklı kocaman bir midemiz varr...
vücuttaki şekeri düzeltirsek zaten yeterli miktarda doyarız... Muhtemelen hayrıye de insülin direnci vardır bende de vardır...
100 kilonun üzerinde ki kişilerin yarım porsiyon yemesiyle doyması çok zor.. ve alışma süreci öncelikle devamlılığı sağlamalıyız..
Yoksa sofradan doymaadan kalkmak en sağlıklısı kimi doktorlarda bunu diyor... Ama bizler aç kalkarsak bir süre sonra direk şeker ve türevlerine saldırırız gözümüz dönmiş bir şekilde...
Yada senin gibi çelik iradeli olmalıyız... sen güzel bir örneksin , iyi ki varsın...Hatırlıyorum zamanın da diyet yaparken bile sık ve az yerdin ve hedefine ulaşmak üzeresin inşallah bizde öyle oluruz....
Hayriyecim ben ekmegi hiç kesmedim sabah 2 hatta 3 dilime kadar yedim öğlen de 1 dilim yedim Akşam da ekmek yediğim oldu 1 dilim ama yememeye çalıştımAyyy corba corba oldu
Aslinda sunnet uzere olsak belki bu kilolardada olmazdik simdi asum sen ilk verdiginde ekmegi falan kestinmi ilk kili verdiginde
Dinlen artik sen dinlenki cuma gunu seni geceyim sporda :)) gecen hafta yanina ilistim1 saat daha yürüdüm :)
Acikmam sandım ama acıktım
Yaaa anlamadımkii baharnazmı alınmış bana yada kim adaş neden konu nee mesajı bulamıyorum son mesajımdan sonraa 200 mesaj olmuş hepsini okuyamıyorum minübüs zaten zıplatıp duruyor .....Gözünden kacmistir adasimin yoksa hiç atlamaz
Kendimden fazla eminim bundan:)
Hayırlı aksamlar
bugün yedikleri mi yazayım
sabah kalkınca suyumu içtim
klasik kahvaltimi yaptım(yumurta peynir zeytin rreçelceviz tam bbuğday ekmeği ) hepsinden azar azar yedim
öğle bir avuç leblebi ve sütlü kahve
akşam yemeği saat 5 de yedim biraz fasulye ve yoğurt
1.5 saat yürüyüş yaptım geldim
şimdi yoğurt kürü nü yedim
yatana kadar da 3 litre su yu tamamlarim inşallah
bu günlük bu kadar
allaha emanet olun
Hayriye öyle deme canim kendine..birçoğumuz istediğimiz hiçbir kıyafeti giyemiyoruz...bulamıyoruz cunki...insallah zayiflarsak ne hayallerim var....
Akşam yemeği
Yoğurtlu semizotu
5 kaşık kıymalı patates
Salata
132 kiloluk bir vücut duyarım bu menü ile doymaz tabii..aklım karbonhidratta pilav makarna yesemde doysam
Aksam yemeğinde ekmek yememeye calisi yorum bonus:))) bosver pis onlar yagli yagliama 1 dilim uno yesemiydin
Ben dayanamayıp yedim bişeylerAçıııımmmm biri bana yardım etsin
baharnaz nerdesin? Sakin alinganlik yapipta burayi birakim deme lutfen. Belki oyle dusunmedin ama gelmeyince boyle dusundum bende.
Biz cok eski tanisiyoruz samimi olduk artik iyice. Cok rahat konusmalarimiz bu yuzden. Yeni gelen biri olunca ben bastan bi bekliyorum genel durumu nasil diye devam edicekmi diye :)) ama sen gayet guzel paylasim yapiyosun konusuyosun bizimle bi fark kalmiyo oyle oldugu zaman.
Bak dun piknikte sen geldin aklima :) gonul bagi kuruyoruz.
Burdaki hanimlarin kilosuna bakma herkes normalden daha hassas daha ince ve zarif. Kimse art niyetli kimseye bisey demez. Oyle biri olursada burda duramaz.
Oyle iste bahar anla be ya :)) balik burcu cok alingan olur kendimden bilirim. Napak ölekmi :)
Ayran içtimBen dayanamayıp yedim bişeyler
Yemesem iyiydi ama
Sen de büyük bir bardak ayran icsen olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?