Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tehlike pasta degil yeliz. Tehlike bir suru zayif guzel bayanla ayni ortamda olmak.
Hani su 50 den 52 ye cikinca yanlarim cikti deyip ekmegi kesen bir zumre var ya ondan iste.
Bonus senin o kalbinin güzelliği herşeye yeter bak bizde azmettik ideal kg ya ulaşacağız.Şimdiden yiğeninin doğum gününü kutluyor.Allah sağlıklı sıhhatli ve musmutlu bir ömür nasip etsin.Ben o tarz zayıf olupta ay şuram mı çıktı buram mı çıktı dediklerimde yanımda valla şurdan sana bir çıkardırımm neren çıkmış görürsün diyorum

E eboe canım benim gecmis olsun

Broken ve bonus bugun temsili :))

Eliff rujun yohsa dodak kremindemi yoh vah seni :))

Eliffcim minicik hir merhem var ucuk icin birebir..
kizimda cok ucuk hemen iyilestiriyor.. ismini hatirlayamadim bir turlu.. aile hekimine gorun muhakak.. bonusun dedihi gibi yakin yemasta bulunma prensesle...

Onlar ezikligimi hic anlamiyo aksine ortama enerji veriyomusum ya da beni kandiriyolar pehhh.

Neysen o olcan hacı milletin icinde farkli davraninca bir tuhaf oluyorum. Boyle bi gun onceden gerintisi basliyo.

Sagolasin.
Oyleleri hemen anlasiliyo be bonusum hareketlerinden sen dogalsin neysen o tabi gerilme bu kadar yaaa bosver sen onlari onlar heryerde zaten disari cikmayinca gozumuz gormuyo sadece

kahvaltıYa misafirm vardı börek yaptım muhallebili revani Melemen Kaşarlı yumurta bolca yeşillik vardı
2kaşık Melemen ile yarım dilim ekmek 1buçuk dilim börek yarım dilim tatlı.
sabah arti gördüm ondan dolayı eşime söyledim aksama Şehriyeli cacık yiyelim diye kabul etti benimde işime geldi yemeğim yoktu

Bonus bu ay 3 tane dugun var. Ne yapayim neerelere gideyim..
yegenin dogum gununu o kadar stres yapma..

o 50 kiloluklar beni de cileden cikariyor..
isyerinde sodali yesilcay iciyoruz demistim ya.
50 kiloluk arkadasla hazirlayip iciyoruz..

Sehriyeli cacik nasil oluyor polyana..

Bonus bu ay 3 tane dugun var. Ne yapayim neerelere gideyim..
yegenin dogum gununu o kadar stres yapma..

o 50 kiloluklar beni de cileden cikariyor..
isyerinde sodali yesilcay iciyoruz demistim ya.
50 kiloluk arkadasla hazirlayip iciyoruz..
Kizma piliz sesli guldum :))
Muzik acinca gecti gibi yemisim onlari ben icimde iki insan barindiriyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…