Bende kalpten tekrar tekrar dua ediyorum senin ve tum isteyenler için canımmmAminn canım aminn canı gönülden kocaman bir amin Rabbim her kimin yüreğinden geçen dillendiremediği ne duası varsa kabul eylesin.Kaç yaşında canım kuzun
Aminn canım aminn canı gönülden kocaman bir amin Rabbim her kimin yüreğinden geçen dillendiremediği ne duası varsa kabul eylesin.Kaç yaşında canım kuzun
Amin canım tesekkur ederimCanim insallah yavrun sagligina kavusur
İnşallah canım aynen şifa ancak Allahtan biz vesile ariyoruzGecmis olsun.
Hayriyecim,ne güzel temenniler,ecmain olsun inşallah..
Sen nasilsin,baslayabildin mi karataya?
Hosbulduk dafi ablacim,ben de sizleri özledim.:)
Iyi gezmeler diliyorum sana.
Hosbulduk yelizcim:)
Sagolasin toprammm,yürüyüs boyunca seni düşündüm:)
Destegini hic eksik etmediğin için tekrar cok teşekkür ederim,iyi ki varsin,iyi ki tanismisiz,iyi ki senin gibi güzel insanlar var bu dünyada..
Dilerim senin de yolun hep güzel insanlar ile kesissin.
Tesekkürler,ben de güzel enerjinin daim olmasini diliyorum:)
Gecmis olsun elifcim,dudak nemlendiricin varsa sür bol bol,daha rahat edersin yemek vs yerken..Yoksa da saf zeytinyagi veya hindistan cevizi yagi da iyi gelir.
Aleykum selam.
Fizik tedaviniz sifa vesilesi olsun inşallah,cabuk geçip gitsin bu zor günleriniz.
Maşallah maşallahBende kalpten tekrar tekrar dua ediyorum senin ve tum isteyenler için canımmm
Kızım daha ayın 16 sında 6 aylık olacak teyzesi
Aynen sinir olmus durumdayim yarisi yarin takilcakmis bir kismi bugunİyii iyi bari canım hayırlısıyla bitse inşallah insan yarım kalınca da sinir oluyor.
Aynen sinir olmus durumdayim yarisi yarin takilcakmis bir kismi bugun
Karnım doydu pilavı da yaptım çayımı alıp oturdum
Kaşarlı omlet zeytin peynir 2 dilim ekmek domates yedim
Akşam bir tabak sulu köfte ve yoğurt yerim inşallah
1 saat sonra da yürüyüşe gideceğim
Çayımı içip ortalığı süpürmeliyim hiç sevmiyorum ev işini ben
Ben ölüyorum ev isi diye aaa niye sevmiyosunki? Hatta buraya yazarken hep uzuluyorum o arada iki taş iki parke silerdim diye :)Karnım doydu pilavı da yaptım çayımı alıp oturdum
Kaşarlı omlet zeytin peynir 2 dilim ekmek domates yedim
Akşam bir tabak sulu köfte ve yoğurt yerim inşallah
1 saat sonra da yürüyüşe gideceğim
Çayımı içip ortalığı süpürmeliyim hiç sevmiyorum ev işini ben
Sağol canım ama daha bişey yaptığım yok fikir asamasindayim :)asumanzeynep kolay gelsin canım şimdiden bende hiç sevmem ev işi yapmasını hele ki ütü ayy ayy nefret ederim.
dişleri bekliyoruz cok kasiniyor mız mız oluyor bazen bu yuzdenMaşallah maşallahcanım desene tam sevmelik dişler çıkmaya başladı mı Eee bir yandan da emziyorsundur canım az ye sık ye bari
Canımsınn sağolasın çok teşekkürler benim yerime sev öp kokla annesi teyzesinin yerine annesi maşallahdişleri bekliyoruz cok kasiniyor mız mız oluyor bazen bu yuzden
gelde sev teyzesi :)
firsat bulursam sık yemeye calisiyorum cnm
Fazla bahsetme asiri seviyorum canim cekicek isleri :)Sağol canım ama daha bişey yaptığım yok fikir asamasindayim :)
Yenacım afiyet olsun
Bugün ben yemekleri yaptım şükür rahatım yarın da yeter herhalde
Bonus aynı ben oturcagima şu camları silsem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?