Geçmiş olsun
Çabuk geçer inşallah
Yolcu gecmis olsun
Ayy hakkaten bu usta milleti niye böyle yaww...onlara güvenip iş yapmak ne zorr..Ev dandini dan usta eşimi aramis dolabin kapaklarini cuma teslim alacakmis işe cuma gunu devam etcekmis.
Haydi çiftetelliye ayşe fatma hayriye
Bende merak ediyorum nerdeAmethyst_1 yaaa
Ne diycem yapman, olman gereken tabloya baktım da bonus sen kısaymışsın yaaa :)))
Yaav akşam gece yatıcam çok açta değildim ama canım muz çekti mutfaktayım eşime canım muz istiyor ama yemiyim ben dedim insan bir cevap verir yee hayatım nolcak filan der sinir oldum
Gerçi akılı adam ye deseydide kavga ederdim sen benim kilo almamımı istiyorsun diyeee :)))
Aldigimiz duyumlara gore @kasimpati35 evde degilmis net cekmeyen bir yerdeymis iyiymisde. Merak etmeye luzum kalmamistir bilginize....:)
Kiz bonus demim diyorum icten icten kayniyorumbu kasimpati nerde acaba bu zamanda net cekmeyen bi yer bilemiyorum yani
Bu ifadeyi kullanmaktan agzim burnum carpildi he
Bazı durumları fazla irdelememek gerek..
ŞEhir dışı ,başbaşa.. yemişim kk yı..
Yemisim sehir disini
Sesli guldum he hunharca duygu diyo neye guluyosun anne kendine gel
Yanlis hatirliyosun 67 idim çektim
geçmiş olsun yenacım dikkat et lütfen ayağına. Başına iş açacaksın.Ahh asucum surekliligini saglasam olacakta...
sen neler yaptin. ?
Neden uzun yuruyus yapiyosun kuzu ya.. dizini bilmiyomusun..
Ben de ayni bilegimi yine burktum cok canim yaniyor..heralde bu gidisle ayagimi parcaliycam..
Asucum sende dikkat et ayağınaBu sefer istikrar da bekliyorum senden canım
Ben karmakarışık yedim yemekteyim
Biliyorum da işte canım durmuyor
Yarın hiç çıkmayım dinleneyim en iyisi
Zeynepcim geçmiş olsun canımBonuss en son yirmilik diş sen çektirmiştin dimi yoksa hayriyemiydi emin olamadım...bişey sorcamda bugün bende çektirdim bayada bir ağrım var ama bu saat oldu hala kanama var normalmii...geçen sene bir hafta arayla iki tane çektirdim ağlirılarımı çok ağladığımı hatırlıyom ama kanama hatırlamıyom olsa unutmazdım diye düşünüyorum ama....
Sağol canımOGULCUKLARIM canim,oglunun okul ile ilgili problemi asilip gitmiştir inşallah.Bence de gereğinden fazla büyütmüş okul ve öğretmeni..
y.o.l.c.u canim,pasa ve kizlari topla gel beraber gezelim mis gibi orman havasinda.:)
asumanzeynep ablacim,kizinin geçmiş doğum günü kutlu olsun.Nice güzel seneler nasip etsin Rabbim sizlere,hic ayrilmayin inşallah.
Aklimda cok sey vardi ama unuttum yazacaklarimi,yaslaniyorum zarrr:)
:))Yarın dinlenecegim inşallahgeçmiş olsun yenacım dikkat et lütfen ayağına. Başına iş açacaksın.
Babamın ayağını kaybettikten sonra birisi ayak deyince içim cız ediyor
Asucum sende dikkat et ayağına
O kadar çok yürüme zaten omuzların biraz süzülmüş sanki
Zeynepcim geçmiş olsun canım
Bugun biraz dolaşmaya ciktik esimle,alisveris merkezinde bir ayakkabı gördüm,nasil güzeldi anlatamam:)
Hemen denedim ama benim biber dolmasi gibi ayaklarim ve barnaklarim ile hic güzel olmadi tabisi,esim israrla cok güzel oldu muhakkak almalisin desede kulak asmadim:)
Aklim suan hep o ayakkabıda kaldi yaaa,ne vardi ayaklarim ve bedenim az etli olaydida,ben böyle sisko olmayaydim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?