Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iki gozum sen niye cumadan beri gelmedin merak ediyorum seni hatiri sayilir miktarda Amethyst_1

Aldigimiz duyumlara gore @kasimpati35 evde degilmis net cekmeyen bir yerdeymis iyiymisde. Merak etmeye luzum kalmamistir bilginize....:)

Kiz bonus demim diyorum icten icten kayniyorum bu kasimpati nerde acaba bu zamanda net cekmeyen bi yer bilemiyorum yani
Bu ifadeyi kullanmaktan agzim burnum carpildi he

Bazı durumları fazla irdelememek gerek..
ŞEhir dışı ,başbaşa.. yemişim kk yı..

Yemisim sehir disini

Sesli guldum he hunharca duygu diyo neye guluyosun anne kendine gel

Yanlis hatirliyosun 67 idim çektim

Yettimmm gariiiii:) azmettim geçmişteki etikketleri okudum :)

Ben de haftasonu niçin kulaklarim sürekli cinladi diyordum,sebebini öğrenmiş bulunmaktayım

Canlar,topikdaslar mesajlarınıza hem sesli gülmüş hem de duygulanmis olabilirim,eyü küüü varsiniz yahuuu

Bonus kişisi bu zamanda net çekmeyen yer söyle oleyyor:) simdi biz esimle doga gezilerini sevdiğimizden mütevellit,kamping alanlarini tercih ediyoruz,net var ama mekandan dolayi düzgün çekmiyor:)

Biraz netsizlik,biraz melankolik hal,biraz da basbasa derken YENA topramin ifadesi ile yemişim kk niiii

OGULCUKLARIM canim,oglunun okul ile ilgili problemi asilip gitmiştir inşallah.Bence de gereğinden fazla büyütmüş okul ve öğretmeni..

y.o.l.c.u canim,pasa ve kizlari topla gel beraber gezelim mis gibi orman havasinda.:)

asumanzeynep ablacim,kizinin geçmiş doğum günü kutlu olsun.Nice güzel seneler nasip etsin Rabbim sizlere,hic ayrilmayin inşallah.

Aklimda cok sey vardi ama unuttum yazacaklarimi,yaslaniyorum zarrr:)

Ahh asucum surekliligini saglasam olacakta...

sen neler yaptin. ?
Neden uzun yuruyus yapiyosun kuzu ya.. dizini bilmiyomusun..

Ben de ayni bilegimi yine burktum cok canim yaniyor..heralde bu gidisle ayagimi parcaliycam..
geçmiş olsun yenacım dikkat et lütfen ayağına. Başına iş açacaksın.
Babamın ayağını kaybettikten sonra birisi ayak deyince içim cız ediyor

Bu sefer istikrar da bekliyorum senden canım
Ben karmakarışık yedim yemekteyim
Biliyorum da işte canım durmuyor
Yarın hiç çıkmayım dinleneyim en iyisi
Asucum sende dikkat et ayağına
O kadar çok yürüme zaten omuzların biraz süzülmüş sanki

Zeynepcim geçmiş olsun canım

Bugun biraz dolaşmaya ciktik esimle,alisveris merkezinde bir ayakkabı gördüm,nasil güzeldi anlatamam:)
Hemen denedim ama benim biber dolmasi gibi ayaklarim ve barnaklarim ile hic güzel olmadi tabisi,esim israrla cok güzel oldu muhakkak almalisin desede kulak asmadim:)

Aklim suan hep o ayakkabıda kaldi yaaa,ne vardi ayaklarim ve bedenim az etli olaydida,ben böyle sisko olmayaydim..

Sağol canım
Ayakkabıyı al bence :)
:))Yarın dinlenecegim inşallah

Kasimpati ayakkabi ve giyim konusu kilomla beraber asamadigim cok zorlandigim konular
Gecen yildan dolma parmaklarimi bii an onemsemeden birazda ayni sen gibi nin tersi olaraktan esimin israriyla aldigim 3 ayakkabi var hic giyilmemis
Takiyorum babeti yada spor ayakkabiyi cikiyorum parka sokaga

Cok uykjm geldi galiba uyuycam

Herkese hayirli geceler

Alsaydın keşke, eşin beğendiyse yakışmıştır mutlaka..

Anne sutunun yiyecek ile pek alakası olmadığını düşünüyordum ben kendim ama farkettimki öyle değil sanki, yeterince beslenmeyincede sut pek olmuyor, bu aralar pek sağlıklı beslenemiyorum, bende eski şu 5333umu yapsam, yani tahıl serbest diğerlerine uysam yine sağlıklı beslenmiş olurum, yetersiz beslenmekten iyidir. Hımm bi düşüneyim..
Birisi yağsız salçasız bulgur pilavı sut yapar demiş, neden yağsız salçasız acaba bileniniz varmı? Ve nasıl olurki anlamadım şimdii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…