Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Doom günü davetlisi hoş sesli hatun dikkat et bugun..

Bir de o lavaslar cok ince dusundum de bizim agirligimizin neresine yetsin bir adet uygundur. :) Ya da 2 dilim tb ekmek daha doyurucu..
:) evet incede aksam baktim 840 gr yaziyo 12 adet. Yani hesap edince tanesi 70 gr oluyo oyle degilmi :) 2 dilim ekmek 50 gr şaka gibi
50 gr dedim ama belkide degisir. Belkide ben yanlis biliyorum.

Gunaydin
Dun ikindiden sinra cok fena bi bas agrisi vurdu beni esim bidigi yuruyuse cikardi bende o ara yattim uyudum biraz ama kalkimca devam ediyodu hala agri kesici ictim ama fayda etmedi bende aksam erkenden yattim su anda daha iyiyim hamdolsun
Geçmiş olsun Canim valla ba agrisi cokkk fena
protein günü deyip batirinca yazamadim yenam hicde iy değildim bu hafta bugün olsun bi yuruyeyim diyorum disciye gidicem ama bakalim diyince hep bi engel cikiyor

Oglen icin bildigim pasta olur illaki kiymali borek yapmis ablam annemde zeytinyagli biber dolmasi. Gelinde ne yapcak ondan hiicc haberim yok.
Acik bufe yapcaklar demek. Bir yanim okuz gibi yemek istiyo bir yanimda bir aksilik olsada yemesen cocuk durmasa falan diyo
Yenanin dedigi gibi nasil bir bagimliliksa insan gormeye bile korkuyo saldiririm diye

Ay nen dikkat edelimdedikce benim aklim hep onlarda ufff

Ay nen dikkat edelimdedikce benim aklim hep onlarda ufff
Yok benim aklim onlarda degil. Duygu kurabiye istedi yapmadim onceki yaptigimin yarisini ben yedim cunku. Biraz vereyim ins yapsamda yemiycem.
Gormek farkli. Bir besini gorunce bile agizda midede gerekli salgılar salınırmış. Agzim sulandi ondan geliyo zaar igrencim he

Bende benim hayriye iki kilo verdim diye icimdeki aç öküz ölmedi daha
Sen ilk bıçak darbesini sapladin ona artik yaralandi azmin devirecek onu bak gör
Anam hepiniz budan giderseniz ben tek kalacam la burda bari gine bi koruma topigi falan kurumda gelen ben de bazen oraya

Sen ilk bıçak darbesini sapladin ona artik yaralandi azmin devirecek onu bak gör
Anam hepiniz budan giderseniz ben tek kalacam la burda bari gine bi koruma topigi falan kurumda gelen ben de bazen oraya
Ula hayriye :))) insan derki ne okuzu bonuscum aa estagfirullah sen artik adapte oldun azmin yeter falan
Bicak sapladin diyerek okuzu kabul ettin la

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…