Eyvallah insan istiyo biri arkami toplasin diye :))Günaydın..
Topiği 3gundur ben açar oldum: )))
Şöyle ortalığı topladım, çayı koydum, erkenciler içerler: P
Hep bonus dağıtmış heryeri: )))
canim bu olay senin icin donum noktasi olsun ve kendin icin biseyler yapmaya basla daha sık gel menunu paylas motivasyonun daha cok olur o zamanBugün hayatımın en acı günü ve belki de dönüm noktası.
Ciddi ciddi artık kendime yeter diyorum !!!
Ne olduğunu anlatayım kızlar, baya bi ağladım rahatladım;
çok ünlü bir giyim firmasından iş teklifi aldım , gittim görüştüm, daha sonra bana olumlu geçtiğini ikinci görüşme olacağını söylediler.
İkinci görüşmeye de dün gittim, yine olumlu geçti ama kesin cevap vermediler.
Bende şüphelendim, olayı bir arkadaşıma anlattım, o da mağaza müdürünü tanıdığını ve soracağını söyledi,
2 saat önce aradı beni, ikinci görüşmeyi bölge müdürüyle yapmışım, beni çok sevmiş ama kilomdan dolayı o markada çalışamayacağımı söylemiş. Bunu duyduğum an evde bağıra bağıra ağladım resmen.
Ama bir yandan da hak veriyorum çünkü marka büyük beden satmıyor ve hitap ettiği müşteri kesimi içinde manken gibi kadınlar var.
Hiç canım bu kadar yanmamıştı artık hiçbir şey umrumda değil, ilk önce 60 kiloya inicem.
oooff insallah ya benimde hayalim kisa ceket giyebilmekHemen hayal kurdum :)
Zayiflayinca uçuş ucuş cicekli askili upuzun bir elbise alacagim kendime..
sonra kot icine beyaz gomlek cok severim altina dolgu topuk ayakkabi..
ben almiyorum ama kiz kardesim modanisa dan aliveris yapiyo ve memnun ustelik buyuk bedenlerde variiyi akşamlar ne güzell muhabbet ediyonuz siz öleee bacılarr yyaaaa
zevkle okudummm
diyet açısından pek fena sayılmayan bi gündüüü
suu az içmişim ama
şimdide diriliş ertuğrul la çayy keyfii yapıcazzzz
bide size sorum olcekkk netten tesettür giyim sipariş verip memnun kalan varmıı veya site öneriniz
tabisi büyük beden
canim gecmis olsun bende cektirdim 20 liklerimi ama hic kanama yasamadimBonuss en son yirmilik diş sen çektirmiştin dimi yoksa hayriyemiydi emin olamadım...bişey sorcamda bugün bende çektirdim bayada bir ağrım var ama bu saat oldu hala kanama var normalmii...geçen sene bir hafta arayla iki tane çektirdim ağlirılarımı çok ağladığımı hatırlıyom ama kanama hatırlamıyom olsa unutmazdım diye düşünüyorum ama....
Yaaa bravo valla bi ben miyim Allahim bi turlu veremiyorumgünaydınnn
sabah dayanamayıp ben de tartıldım. pazartesiden beri -1.300
günün menüsü:
kahvaltım : 1 yumurta + 1 kepekli tost + kahve
öğlen : ızgara tavuk varmış + yoğurt yerim
akşam : ton balıklı salata
ben de yaklaşık 2 ay önce çektirdim alttaki 20lik dişimi. benim de ilk gün kanamam olmuştu.Bonuss en son yirmilik diş sen çektirmiştin dimi yoksa hayriyemiydi emin olamadım...bişey sorcamda bugün bende çektirdim bayada bir ağrım var ama bu saat oldu hala kanama var normalmii...geçen sene bir hafta arayla iki tane çektirdim ağlirılarımı çok ağladığımı hatırlıyom ama kanama hatırlamıyom olsa unutmazdım diye düşünüyorum ama....
Cnm bence yemeyle hic alakasi yok Allah verirse oluyo eminede yedim yedim olmuyo sutum diye 2.5 aylikti cocugun atese dusmus gibi aglamasinin sebebinin ac kalmasi oldugunu anladik 4.5 aylikken sutum iyice kesildi motorlu pompayla sagiyordum ikisinden toplam 10cc cikmiyordu bile yemeyle alakali olsaydi skir sakir akmasi lazimdi aldigim 9 kiloyla kaldim. Bu sefer duzenli beslenip bol bol su icmeyi dusunuyorum yok sunu ye sut yapar bunu ic sut yapar yapmicamAnne sutunun yiyecek ile pek alakası olmadığını düşünüyordum ben kendim ama farkettimki öyle değil sanki, yeterince beslenmeyincede sut pek olmuyor, bu aralar pek sağlıklı beslenemiyorum, bende eski şu 5333umu yapsam, yani tahıl serbest diğerlerine uysam yine sağlıklı beslenmiş olurum, yetersiz beslenmekten iyidir. Hımm bi düşüneyim..
Birisi yağsız salçasız bulgur pilavı sut yapar demiş, neden yağsız salçasız acaba bileniniz varmı? Ve nasıl olurki anlamadım şimdii..
günaydınnn
sabah dayanamayıp ben de tartıldım. pazartesiden beri -1.300
günün menüsü:
kahvaltım : 1 yumurta + 1 kepekli tost + kahve
öğlen : ızgara tavuk varmış + yoğurt yerim
akşam : ton balıklı salata
Yok aslinda kalori hesabi hapmiyorum ama kac kalori aldigimi merak ediyorum onun icin 1900 e sinirladim ama 1600 e cikmadim dahaYeliz senindemi migrenin var gecmis olsun.
kalori hesabi yapiyosun galiba. Gunluk nekadarla sinirladin...
zeynep gecmis olsun canim..
broken eksilerin daim olsun gozun aydin..
haha dafi evet asunun omuzlari süzülmüs :))
hayriye dun menu paylasimi yapmadin sanirim..yoksa atladimmi oglan nasil varmu gelisme..
nursena yeniden gardrop duzuyosun dimi.. fazla alma zayifliycaz cunku..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?