Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar musmutlu bir sabah ve gun diliyorum :))) Sabh menum sabah 1bardak su 2 dilim ekmek 1yumurta 5 zeytin 1 kk peynir 2 kupa çay içtim.Dayanamadim tartildim gene ayy cokkk mutluyum bayagi eksiyi gördüm. Ayyy yasasinn süper inşallah böyle devam eder.

canim bu olay senin icin donum noktasi olsun ve kendin icin biseyler yapmaya basla daha sık gel menunu paylas motivasyonun daha cok olur o zaman
Hemen hayal kurdum :)

Zayiflayinca uçuş ucuş cicekli askili upuzun bir elbise alacagim kendime..
sonra kot icine beyaz gomlek cok severim altina dolgu topuk ayakkabi..
oooff insallah ya benimde hayalim kisa ceket giyebilmek
ben almiyorum ama kiz kardesim modanisa dan aliveris yapiyo ve memnun ustelik buyuk bedenlerde var

canim gecmis olsun bende cektirdim 20 liklerimi ama hic kanama yasamadim

Gunaydin
Dun ikindiden sinra cok fena bi bas agrisi vurdu beni esim bidigi yuruyuse cikardi bende o ara yattim uyudum biraz ama kalkimca devam ediyodu hala agri kesici ictim ama fayda etmedi bende aksam erkenden yattim su anda daha iyiyim hamdolsun

Yaaa bravo valla bi ben miyim Allahim bi turlu veremiyorum

ben de yaklaşık 2 ay önce çektirdim alttaki 20lik dişimi. benim de ilk gün kanamam olmuştu.
3 hafta günde 4 tane ağrı kesici içerek atlattım . ofiste kuytu köselerde oturup ağladığımı bilirim
gerçi 3 günde ağrısı geçende var. benim kemiğin üstü kapanmadı o yüzden bu kadar ağrılı olmuştu.
gittiğim 5. doktor o bölgeyi biraz deşip tekrar kanatarak üstünü kapatmayı başardı da öyle iyileşti.
bu arada geçmiş olsun :))

Gunaydin kizlarrr
Bende arti 1 deyim
Sabah elimi yuzumu yikarken sanki kendi ellerime su degmiyor sistiler herhalde artik ayaklarimin ustude biraz sisti gibi sabah kalkip yururken ayaklarim aciyor biraz dogum yaklasirken sismeye basladim herhalde bende

Cnm bence yemeyle hic alakasi yok Allah verirse oluyo eminede yedim yedim olmuyo sutum diye 2.5 aylikti cocugun atese dusmus gibi aglamasinin sebebinin ac kalmasi oldugunu anladik 4.5 aylikken sutum iyice kesildi motorlu pompayla sagiyordum ikisinden toplam 10cc cikmiyordu bile yemeyle alakali olsaydi skir sakir akmasi lazimdi aldigim 9 kiloyla kaldim. Bu sefer duzenli beslenip bol bol su icmeyi dusunuyorum yok sunu ye sut yapar bunu ic sut yapar yapmicam

Yeliz senindemi migrenin var gecmis olsun.
kalori hesabi yapiyosun galiba. Gunluk nekadarla sinirladin...

zeynep gecmis olsun canim..

broken eksilerin daim olsun gozun aydin..

haha dafi evet asunun omuzlari süzülmüs :))

hayriye dun menu paylasimi yapmadin sanirim..yoksa atladimmi oglan nasil varmu gelisme..

nursena yeniden gardrop duzuyosun dimi.. fazla alma zayifliycaz cunku..

Harika yarina daha eksi bildirmis olursun..
ogrencimisin calisiyormusun.?

Yok aslinda kalori hesabi hapmiyorum ama kac kalori aldigimi merak ediyorum onun icin 1900 e sinirladim ama 1600 e cikmadim daha
Migrenim yok asl8nda sanirim uykusuzluktan agridi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…