Kuzum zaten bi damla bile çıkmıyoki 1 aydır nerdeyse. O yüzden başladım zaten diyete. Konuşmuştuk zaten herşeyi denedim gittikçe azaldı ve bitti... Tamamen stresten olduğunu düşünüyorum.Kesmedigin surece emziriyosun. Diyete asilirsan olanda gider
Not anladim ben seni bacim hic sorun degil.
Menu bildiriminde sorun yok herkes yaziyorda....
Protein gunu yapalim dedik sagolsun herkes bir uyuyorki.
Cok zor bisey degil yumurta peynirle yogurtla bile gecirilebilir.
Istedikmi ne kadar zor hamurlari yapiyoruz ama.
Bir hafta daha kural yazarim sonra yazmam buraya. Herkes kendi kuralini kendisi koysun o zaman.
Bakla benimde dün akşamki menüydü bayılırım :))) Afiyet olsun canım midede yavaş yavaş küçülecek inşallah bende öyleyim.Ara iki ceviz bir türk kahvesi
Öğlen
İç bakla haşlama zeytinyağlı
Bir dilim ekmek
Ama leğen büyüklüğündeki mide doymadi
Öğlen menüm 5 kayısıyı bir kase yogurta doğradım.Yemekle meşgulum Haydi inşallahh
Ara öğünlerde de benim meşhur elmayı yiyeceğim canım nedense bugün hiçç canım bir şely istemiyor.Onu bile yiyemedim .Az degilmi menun acikirsan.?
Ara ogun menusu gibi olmus :)
Ceviz yahut badem de ekleyebilirsin...
@HasibeG canım tabiki ödem tutmuşsundur surda ne kaldi doğuma
Artık biraz dinlen bol bol uyumaya çalış
Süt konusundada cok yemek,kalorili şeyler hamur isleri vs sutu artırmıyor ama az yemek yada cok yerkende yeterli gıdalari almamak sutu azaltiyor.
Bu konuda M meyra__ ya kesinlikle katılıyorum.
Sık sık yemek mutlaka ılk zamanlar kahvaltida 2 yumurta sonra 1 e ıstersen düşürursun ceviz bol ama gercekten bol peynir kaşar ve lor özelikle olmali kalsiyumdan zengin
Bol yeşillik dereotu kesinlikle
Ekmeksiz olmamalı ayrıca bal ve pekmezzde azda olsa tüketmelisin
Gunde bir porsiyon sebze bir porsiyon et yada bakliyat yogurt sut taze meyva ve cig kuryemis ve incir,hurma kayisi dut kurusu ve kuru üzüm den hepsi yada bir kaçını tuket
Incir kayısı ve hurmayi Yulaf ezmesi ve sut cevizle ozellikle karıştirip yemeni mutlaka öneririm sabahn ılk kalkınca. Ve bol bol su en az 3 lt
Vücut kendi ihtiyaci olanı almalıki sut yapsın yoksa kendi bedenini korumak Icin sut üretimini azaltıyor
Mesela ben regl olunca vücut kendine efor harcadıgundan her o dönemde azalıyor, sonra normale dönüyor
Demee daficcimmm poğaçaa dimeeYürüyüşümü yaptım, gelirkende market alışverişini yaptım geldim. Şimdide kalkıp mutfağa gireyim. 3 tepsi poğaça yapmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?