Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bişey söylcem size
dualar bölümünde HATİM diye bırtopikte ttoplandık kuran hatmi yapıyoruz beraat kandiline kadar bitirmeyi istiyoruz ama daha bikaç cüz eksik var okumak isteyen sevabina ortak olmak isteyen varsa oraya bi uğrayın
Not:link vermek isterdim ama nasıl olduğunu bilmiyorum malesef

Kesmedigin surece emziriyosun. Diyete asilirsan olanda gider
Kuzum zaten bi damla bile çıkmıyoki 1 aydır nerdeyse. O yüzden başladım zaten diyete. Konuşmuştuk zaten herşeyi denedim gittikçe azaldı ve bitti... Tamamen stresten olduğunu düşünüyorum.
Neyse bu konuyu sadece emzirmediğimi bilin diye söyledim değerlendirmelerinizde göz önünde bulundurun diye.

Sağol canım anlayışına
evet peynir lor yoğurt tavuk yumurta süt et tüketilebilinecekler proteinde istemek lazım

Ara iki ceviz bir türk kahvesi
Öğlen
İç bakla haşlama zeytinyağlı
Bir dilim ekmek
Ama leğen büyüklüğündeki mide doymadi
Bakla benimde dün akşamki menüydü bayılırım :))) Afiyet olsun canım midede yavaş yavaş küçülecek inşallah bende öyleyim.

@HasibeG canım tabiki ödem tutmuşsundur surda ne kaldi doğuma
Artık biraz dinlen bol bol uyumaya çalış

Süt konusundada cok yemek,kalorili şeyler hamur isleri vs sutu artırmıyor ama az yemek yada cok yerkende yeterli gıdalari almamak sutu azaltiyor.
Bu konuda M meyra__ ya kesinlikle katılıyorum.
Sık sık yemek mutlaka ılk zamanlar kahvaltida 2 yumurta sonra 1 e ıstersen düşürursun ceviz bol ama gercekten bol peynir kaşar ve lor özelikle olmali kalsiyumdan zengin
Bol yeşillik dereotu kesinlikle
Ekmeksiz olmamalı ayrıca bal ve pekmezzde azda olsa tüketmelisin
Gunde bir porsiyon sebze bir porsiyon et yada bakliyat yogurt sut taze meyva ve cig kuryemis ve incir,hurma kayisi dut kurusu ve kuru üzüm den hepsi yada bir kaçını tuket
Incir kayısı ve hurmayi Yulaf ezmesi ve sut cevizle ozellikle karıştirip yemeni mutlaka öneririm sabahn ılk kalkınca. Ve bol bol su en az 3 lt
Vücut kendi ihtiyaci olanı almalıki sut yapsın yoksa kendi bedenini korumak Icin sut üretimini azaltıyor
Mesela ben regl olunca vücut kendine efor harcadıgundan her o dönemde azalıyor, sonra normale dönüyor

Bonus hakli.. kurallari hep birlikte belirledik onayladik..
Olumlu sinerjiyi bozmamaliyiz.. yolumuz cok uzun kisa sureli tokezlemeler elbet olacak ama henuz erken yeni basladi mayis hareketimiz..

Biz guclu kadinlariz ve sansliyiz bu platformda iyi yurekli insanlarla biraradayiz..

Ben hepinizi seviyorum ve sizinle birliktte zayiflamayi cok istiyorum o yuzden demoralize olmaya hic niyetim yok . :)

Insan vucudu ne akilalmaz bir mekanizma dimi burcu..
sut yapmak icin enerji harciyo enerji bulamadiginda sut uretmiyo..
Allahim cok buyuksun..

Bonus can bir öğün protein yapsak olmazmı? ben sabah geç kalktım. 2 yumurta, 1 dilim peynir, 4 zeytin yedim. Öğle yemedim. Biraz sonra birşeyler yerim herhalde ama akşama uyamıycam eşim evde ve yahni istedi oda boş yenmezki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…