- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Turk kahvesi iciyorum.nasil guzel bir lezzet nirvanaya variyorum :)
bonus hayriye ve yena en cok biz kullaniyoruz hadi soz verelim kendimize okuz vb diye asagilamiycaz kendimizi. Kendimizi sevip inanalim daha iyi olur bir de boyle deneyelim.. pozitif pozitif :)
Kasiminpatisi o ayakkabilari al ve hep gozunun onunde olsun .. resmini eklesen ya gorelim biz de :)
Naslaa kotu bir ifadeyle demedim. Hakkin var cok deriz ben aç tarafimi dusunerek demistim ama kotu gibi olduysa degisim ne diim :))Turk kahvesi iciyorum.nasil guzel bir lezzet nirvanaya variyorum :)
bonus hayriye ve yena en cok biz kullaniyoruz hadi soz verelim kendimize okuz vb diye asagilamiycaz kendimizi. Kendimizi sevip inanalim daha iyi olur bir de boyle deneyelim.. pozitif pozitif :)
Kasiminpatisi o ayakkabilari al ve hep gozunun onunde olsun .. resmini eklesen ya gorelim biz de :)
Merhablar güzel bir gün geçirelimm inşallah hep beraber :)))Merhabalar
Elmayla durdun nerdeyse nasil eksi olmasinBir bardak yeşilçayımı içtim.Gidip yoğurdumu ve de kayısı mı aldım.Başlasın protein günümüz hayırlısylaSabah çok eskiyle başlamak süper yaşasınn gitsin kgcuklar :))))
Bu kadan mesajin icinde az kaldi kayboluyodun. Bu nasil bir zariflik allam yaa kendimi cingene gibi hissediyorumMerhabalar
Sorma valla bonusumm elma agacı çıktı midemdee nerdeyse bir de bol su eklenince :)))) Valla hep senden ötürü canımm verdin gazı bana verdin gazı banaa bak sayende şükür gidiyor kglarımElmayla durdun nerdeyse nasil eksi olmasinisin icinde rekabet var hec biriniz dostum deyılsınız bugun en cokta ekside olanlar
Ben herkese verdimde bazilari almadi bazilari şuursuzca aldiSorma valla bonusumm elma agacı çıktı midemdee nerdeyse bir de bol su eklenince :)))) Valla hep senden ötürü canımm verdin gazı bana verdin gazı banaa bak sayende şükür gidiyor kglarım
Valla ben herhal mıh gibi uyguladım. Sonuçları da süper oldu hep böyle devamm etse keşkeeBen herkese verdimde bazilari almadi bazilari şuursuzca aldi
Hep boyle olmasada artik geri donusu yok kayiş koptuValla ben herhal mıh gibi uyguladım. Sonuçları da süper oldu hep böyle devamm etse keşkee
:)) kalk oyna falan stres at kuzum sende dusunme diyet falan biz boyle gidelim ins bak nasil birden vericez.alemsin bonus vallahi koptuk gidiyoruz uykumuz açıldı hobaaaaa
Aynen kayışş fena koptuu canımm :)))Hep boyle olmasada artik geri donusu yok kayiş koptu
y.o.l.c.u gecmis olsun cnm
OGULCUKLARIM canim,oglunun okul ile ilgili problemi asilip gitmiştir inşallah.Bence de gereğinden fazla büyütmüş okul ve öğretmeni..
y.o.l.c.u canim,pasa ve kizlari topla gel beraber gezelim mis gibi orman havasinda.:)
@asumanzeynep ablacim,kizinin geçmiş doğum günü kutlu olsun.Nice güzel seneler nasip etsin Rabbim sizlere,hic ayrilmayin inşallah.
Aklimda cok sey vardi ama unuttum yazacaklarimi,yaslaniyorum zarrr:)
geçmiş olsun yenacım dikkat et lütfen ayağına. Başına iş açacaksın.
Babamın ayağını kaybettikten sonra birisi ayak deyince içim cız ediyor
Asucum sende dikkat et ayağına
O kadar çok yürüme zaten omuzların biraz süzülmüş sanki
Zeynepcim geçmiş olsun canım
Zeynep kanamasi cok iyi sen calkalayip tukurmemeye dikkat etki orda kan pihtisi olucak onu bozmamak icin. 6-8 saat normalmis seninki ne kadar oldu sababa olmaz daha
Şuan şiddetle eşimi çekiştiresim var: )
Sinir var üstümde ondan çıkarmak istiyorum: D
Çokta haksız sayılmaz gerçi kendileride..
Dedim ya bir nedeni yok öyle sinirliyim bu aralar.
ZEYNEP geçmiş olsun canım.
canim gecmis olsun bende cektirdim 20 liklerimi ama hic kanama yasamadim
Sanirim alacagim asuman ablacim:)
Benim dolabımda da her beden kiyafet,ayakkabi vs mevcut..Zayiflayinca giyerim diye diye alip giymediğim öyle cok kiyafetim var ki,Allah affetsin
Ne diyim kenarda kösede duran tüm kiyafatlerimizi bolluktan giyemeyecek kadar zayiflariz inşallah tez vakitte.:)
Bana göre pek güzel olmadi meyracim yaa,ama yine aklim o ayakkabıda her an gidip alabilirim:)
Tebrikler.
Gecmis olsun yelizcim,simdi daha iyisindir umarim.
Bonuscan,kendine bu kadar yüklenme bence ögle yemeği yemeyerek zeytinyagli biber dolmasindan ve illaki salata,meze cesitleri olucaktir onlardan yiyebilirisin.
Cok fazla kisitlayinca sonrasinda fena sapıtabiliyor insan,kendimden biliyorum:)
Yigeninin yeni yasi kutlu olsun,nice güzel seneleri olsun.:)
y.o.l.c.u canim,sana da cok geçmiş olsun.Allah sifalar versin.
Tabagi kucagina alsana hem yi hem sallaBi kahvaltı hazırlıyayım dedim oğlan yıktı ortalığı tabağım mutfakta bekliyo ben ayağımda bebiş oturuyom uyudu sonunda ama ayağımdan bıraktığım an hiç uyumamış gibi cıyaklamaya devam edicek...oyy feci acıktım midem deliniyo sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?