- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Allah ıslah etsin Daficim ciksan biraz dışarı kafan dagilir ya da geleyim ben kahveyeHâlâa elim ayağım titriyor numarısıda çıktı ahlaksızın. Ev telefonu olduğu için engelleyemiyorum. Çaldırdı Çaldırdı bıraktı.
Memlket manyak dolu yaa valla yemin ederim alcan ıslak odunu kafa göz dalacan böylesine terbiyesiz pislikler hiçç canını sıkma daficim akşam gelince eşine söylersin gerekeni yapar.Hâlâa elim ayağım titriyor numarısıda çıktı ahlaksızın. Ev telefonu olduğu için engelleyemiyorum. Çaldırdı Çaldırdı bıraktı.
Gel asucum yaparım sana kahveAllah ıslah etsin Daficim ciksan biraz dışarı kafan dagilir ya da geleyim ben kahveye
Sağol canımGel asucum yaparım sana kahve
Neyseki gelinler geldi
Hâlâa elim ayağım titriyor numarısıda çıktı ahlaksızın. Ev telefonu olduğu için engelleyemiyorum. Çaldırdı Çaldırdı bıraktı.
Geçmiş olsun canım şifalar diliyorum sanaaben geldim
dişçiye gıttım geldım gıne bıtmedı ıslerım ufff bıteydı artık
y.o.l.c.u zeynebim nasıl oldu dişin inşallah daha iyisindir
Bonus gelmedimi daha
dafi ablam ortalık manyak dolu töbe yarabbim numaranın çıkacağını hiç mi düşünüp korkmuyorlar ya neyse boşver gerilme ablam gerçi gerilmeye fırsatın olmadan misafir basmış gine
Cep telefonu ise hat başkasına ait o zamanda hat sahibi ben yapmadım diyor ve elini kolunu sallaya sallaya gidiyor.O yüzden çok zor bir ihtimal kime verdim hatırlamıyorum dediğinde bile yırtıyor hiç bir ceza almadan.Bizimde başımıza geldii çok sinir bozucu...dafi ablacım madem numarası çıktı şikayetçi olsanız mı acep...ne pislikler varyaa..çok şey söyleyesim varda dilim varmıyo...
sağol canımGeçmiş olsun canım şifalar diliyorum sanaa
sağol asum sen nasılsın gine duramamış yürümüşsün maşallahGeçmiş olsun hayriyecim
Gecmis olsunben geldim
dişçiye gıttım geldım gıne bıtmedı ıslerım ufff bıteydı artık
y.o.l.c.u zeynebim nasıl oldu dişin inşallah daha iyisindir
Bonus gelmedimi daha
dafi ablam ortalık manyak dolu töbe yarabbim numaranın çıkacağını hiç mi düşünüp korkmuyorlar ya neyse boşver gerilme ablam gerçi gerilmeye fırsatın olmadan misafir basmış gine
İyiyim canım yürümeye niyetim yoktu arkadasa gittim kahve içtim bir anda hadi dedik beraber çıktıksağol asum sen nasılsın gine duramamış yürümüşsün maşallah
Kızlar biraz önce birşey yaşadım elim ayağım titriyor.
Ev telefonu çaldı açtım.
Diyalog şöyle
Tel
Alo ben emniyet müdürlüğünden arıyorum numan beyin evimi efendim
Ben
Evet
Tel
Numan beyle görüşebilirmiyim efendim
Ben
Evde yok işte şu anda
Tel
Peki ulaşabileceğim bir numara verebilirmisiniz efendim
Ben
Numarasını hatırlamıyorum
Tel
Peki Numan bey eşinizmi efendim
Ben
Evet
Tel
İnsan eşinin numarasını bilmezmi
Ben
Şu anda hatırlamıyorum
Tel
Öyleyse cep telefonunuza bakıp söyleyin efendim
Ben
Eşimin telefonunu neden siz bulmuyorsunuz da bana soruyorsunuz
Tel
Gel kucağıma oturtayımda rahat rahat buluruz efendim.
Ben
Yakınınızda anneniz yokmu onu oturtunda babanızın numarasını söylesin size ahlaksız insan
Telefonu kapattım
Israrla çaldırıyor
Sağolasin.. 1 saatten fazla yürüdum Sonrada Markette uğradım yeni eve geldim sayılırİyi yürüyüşler inşallah yagmaz burasi da kapalı birden çok yağıyor yağdı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?