Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hâlâa elim ayağım titriyor numarısıda çıktı ahlaksızın. Ev telefonu olduğu için engelleyemiyorum. Çaldırdı Çaldırdı bıraktı.
Memlket manyak dolu yaa valla yemin ederim alcan ıslak odunu kafa göz dalacan böylesine terbiyesiz pislikler hiçç canını sıkma daficim akşam gelince eşine söylersin gerekeni yapar.

Kızlar benim yahninin nasiplileri geldi. Gelinler toplanıp bizim kapının önüne pazara gelmişler yemegede bize geldiler.
Yemeğe iki patates doğradım coğalttım. Bulgur pilavı yaptım. Büyük eltimin torunu et yemiyor Dondurucudan barbunya çıkarttım inşallah yetişir.

ben geldim
dişçiye gıttım geldım gıne bıtmedı ıslerım ufff bıteydı artık
y.o.l.c.u zeynebim nasıl oldu dişin inşallah daha iyisindir
Bonus gelmedimi daha
dafi ablam ortalık manyak dolu töbe yarabbim numaranın çıkacağını hiç mi düşünüp korkmuyorlar ya neyse boşver gerilme ablam gerçi gerilmeye fırsatın olmadan misafir basmış gine

Hâlâa elim ayağım titriyor numarısıda çıktı ahlaksızın. Ev telefonu olduğu için engelleyemiyorum. Çaldırdı Çaldırdı bıraktı.

dafi ablacım madem numarası çıktı şikayetçi olsanız mı acep...ne pislikler varyaa..çok şey söyleyesim varda dilim varmıyo...

Geçmiş olsun canım şifalar diliyorum sanaa

dafi ablacım madem numarası çıktı şikayetçi olsanız mı acep...ne pislikler varyaa..çok şey söyleyesim varda dilim varmıyo...
Cep telefonu ise hat başkasına ait o zamanda hat sahibi ben yapmadım diyor ve elini kolunu sallaya sallaya gidiyor.O yüzden çok zor bir ihtimal kime verdim hatırlamıyorum dediğinde bile yırtıyor hiç bir ceza almadan.Bizimde başımıza geldii çok sinir bozucu...

Gecmis olsun

Ben biraz düzensiz beslendğim için ara yada kahvaltı vs. diye yazmıyorum direk toplamda yediklerimi yazayım.

Sirkeli suyu unuttum....
Sabah
YENA kahvesini ballandıra ballandıra anlatınca tarçınlı bi kahve yaptım hemen betül uyurken..
2 yumurta 1 kaşık yulaf kepeğiyle omlet
Bol lor, bi kaç dilim beyaz peynir
2 bardak süt

2 bardak ayran
Bi avuç kuruyemiş
Biraz peynir

Yulaf kepekli, keten tohumlu yoğurt

1 dolu tabak Haşlanmış tavuk göğsü (tuz koymadım bol baharat koydum fena olmadı )
2 bardak ayran

Akşam yoğurt kürünü yapacağım inşallah..

Canım sıkkın dualarınızı eksik etmeyin..

ablacim geçmiş olsun
Ahlaksız insanlar
ama iyi cevap vermissin maşallah
ben olsam bu kadar soğuk kanlı cevaplar veremezdim

Sabah ki menüyü yazmıştım

öğlen 2 nektari bir avuç lleblebi yedim

saat 6 da da akşamyyemeği olaraktan iki tane biber dolması 3 tane yaprak sarma yedim
birazdan yoğurt kürü nü yapcam inşallah
suda iki litreyi geçti iki bardak da yeşil çay içtim
Iki saat de tempolu yürüdüm hem de ikiz arabasını ite ite 20 kilo araba 15 +15=30kilo çocuklar 50 kiloyu ite ite yürüdüm geldim
canım çıktı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…