İnşallah canım..Haydi inşallah canım inşallah
kilolu insanlar dışardan bakınca ne kadar güçlü görünse de içimizde o kadar kırılgan o kadar hassas nazik iz ki
ama kimse bunu anlamiyo malesef
gerçekten bu sefer basaralim allahın izniyle artık bizimde gururla anlatabilecegimiz bir başarı hikâyemiz olsun
Amin ablacımHepinizin ayrı ayrı her ne sıkıntınız varsa Rabbim bütün sıkıntılarınızı gidersin gönlünüze ferahlık versin
Bence gayet iyi kapatmışsın doğum gününü canım..Bugun menu yazmasam mi :) pazar yerine persembe sayacagim cok yemesemde uygun seyler degil. Kacamaga girdi azcik.
Oglen gittim 4 bucuga kadar kizlarla ugras falan acikmadim ve 1 lokma yemedim.
Ondan sonra biraz acikir gibi oldum hersey onumde az az yedim biseyler.
1 dilim pasta verdiler ben onu kizima yedirdim senin pastan yokmu diyen kardesime ben aldim dedim :) bir kac catalda ben aldim.
4 bucuktu iste heralde 3 mercimek koftesi, 1 ince kalem borek ( 2 de olabilir hatirlamiyorum yiyim diyodum yedimmi yemedimmi hatirlamiyorum)
Minik toplar vardi 5 tane yemisimdir. Minik tuzlu kurabiye vardi bir iki tanede ondan yedim.
Bunlari ayakustu gidip gelerek yedigim icin doydugmu anlamadim.
Aksam evdede 1 tane biber dolmasi 1 tane borek 2 tane parca tavuk yedim.
Anca doydugumu sistigimi hissettim bu seferde rahatsiz oldum. Herkesin yedigine gore benimki azdi ama bana coktu. Epeydir yemiyodum 20 gun felan :))
Yogurt kuru yapicam. Ins bugun gordugun az miktarda eksiyi bozmamisimdir.
Havan batsın prooooo :)
Ep bi gizzli hafiye tavirlar
Katiliyorum elif havasi batsin. Bak asuman ablanin sesi cikiyomu :))İnşallah canım..
Amin ablacım
Bence gayet iyi kapatmışsın doğum gününü canım..
Havan batsın prooooo :)
yok yenacım yemek faslı ancak bitti. Biz yedik ama çocuklar işten gec çıktıkları için yemek faslı geç bitti. Kalabalıgin güzelligide oluyor. Benim üç paket yufkayı cabucak sardılar. Poğaça ve sigara boreklerim hazır. Köyde gözleme de var. Başka tuzlu yapmam artık.Gittimi misafirlerin.?
Duana aminnnn..
Ablam ne ovguler aldi bee efkarlaniyorum dusununceBen gorgüsüz proyum. :)
Illa gozunuze sokucam.. :)
Yok cnm eskisehirli degilimburcu1983 canım evet eskisehirliyim.Yoksa sen de mi es esdesin.Aksam menumu de yazayim.A pilav üzerine az kuru ve az yogurt ekmek sifir hic yemedim.
Bulutcgilar sanada hassas kisilik :))
Dogru diyon hergun olmuyo bende persembe oldugu icin istemiyodum.
Protein gunu gecen hafta cok iyi gecmisti cok tok tutuyo. Bugunde gunduz iyiyidim.
Ablam ne ovguler aldi bee efkarlaniyorum dusununceiki kardesindende kucuk duruyosun kiz gibisin didiler gozleriylen yediler. Oda demesinmiki kiloluyken biraz daha yasimi gosteriyodum yine simdi hep boyle diyolar diye pehhh
Das geldi sanki kafama ben birak ablayi buyuk yenge gibi duruyorum.
Seneye gorsunler beni ins.
Bi gun onceden niyet ediyon ya rabbi niyet ettim saf proteine diye :) alisveris yapiyon butcene gore tayuk balik et aliyon dolaba koyuyon onceden. O gun yiyon iste.Ya canım şu protein günü denilen günü nasıl yapacaz benki diyet hakkında her şeyi bildigimi zannederdim ama bunu kacirmisim
Faydasi ne
neden boyle bir gun var
ve son sorum
bugune ozel bir namaz varmi
varsa ne diye niyet ediliyo
Ablam ne ovguler aldi bee efkarlaniyorum dusununceiki kardesindende kucuk duruyosun kiz gibisin didiler gozleriylen yediler. Oda demesinmiki kiloluyken biraz daha yasimi gosteriyodum yine simdi hep boyle diyolar diye pehhh
Das geldi sanki kafama ben birak ablayi buyuk yenge gibi duruyorum.
Seneye gorsunler beni ins.
Haşhaşlı yaptım canımDafii gozlemeler neli.?
Cok seviyorum valla agzim sulandi hee..
estagfirullah canim sende tecrubelisin ve senin uygulamalarinda tam yerinde bundan sonrasi birbirimize destek olup tecrube edindiklerimizi uygulayabilmekBurcu bi mesajina alinti yapcaktim kacirmisim. Cok dogru seyler yazmissin.
Kilo verenlerin yasayarak ogrendigi tecrubelere ihtiyacimiz var.
Yardimini destegini beklerim bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?