• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günay din hayirli cumalar
Kilom 130.8 giden -1 kilo aksam AC yattigima değmiş..
Valla canım inan eksileri görünce herşeye değmiş diyor insan akşam misafir vardı.Annem kek yapmış çayın yanına inan 1 parça dahi almadım.Sabah kalktığımda ilk dediğim iyi ki yememişim hani derler ya horoz ölür gözü çöplükte kalır aynen öyle kaldım kek gözümde uçuyor :D :D :D

Valla canım inan eksileri görünce herşeye değmiş diyor insan akşam misafir vardı.Annem kek yapmış çayın yanına inan 1 parça dahi almadım.Sabah kalktığımda ilk dediğim iyi ki yememişim hani derler ya horoz ölür gözü çöplükte kalır aynen öyle kaldım kek gözümde uçuyor :KK70: :KK70: :KK70:
Valla bravo sana BN öğlen bir dilim ekmek yiyorum aksam yemeğinde yememeye valisi yorum csnim bakla ile yiyebilirdin bir dilim ekmek..zamaninda çok yedik bunlarda bizim imtihanimiz aksam bnde annemlerdeyim telefon elimde yaninda masada ekmek var nazil güzel kokuyor anlatamam zaten doğmadan kalkiyoruz zor tuttum kendimi yememek için...

Elifcim bulundugun durumu nasil da yalin aktarmissin.. derinden hissettim..
Bazen oylesine yalniz hissediyor ki insan kendini sanki herkes sirtini donmus kimse seni onemsemiyor koskoca evren de tek basinasin gibi.. Aslin da bir bakima oyleyiz vefa denen kavram ucup gitmis.. bireysel takiliyoruz..

Senin durumun uykusuzluk eklenince daha da agir geliyor..

yaz buraya cok bunaldigin da kahve iceriz karsilikli :)

Şu var deniz kenari iyot kokusu bana da cok iyi geliyor . Varmi oyle bir imkanin ikamet ettigin yeri bilemiyorum..
sevgiler opucukler sana...

Valla bravo sana BN öğlen bir dilim ekmek yiyorum aksam yemeğinde yememeye valisi yorum csnim bakla ile yiyebilirdin bir dilim ekmek..zamaninda çok yedik bunlarda bizim imtihanimiz aksam bnde annemlerdeyim telefon elimde yaninda masada ekmek var nazil güzel kokuyor anlatamam zaten doğmadan kalkiyoruz zor tuttum kendimi yememek için...
Hahaha valla o ekmekle imtihanda bende dee mevcutt her akşam dumanı üstünde sımsıcak ekmek resmen miss gibi kokuyor.Ama yemiyorumm inşallah böylede devam edeceğim kısacası beslenme tarzımı değiştirdim inşallah iyi ve doğru sonuçlar alacağım.

Canlarım aranızda lahana suyunu deneyen var mı? Güzel sonuç alınıyor mu yada negatif mi yani kokusu berbat ya hani başlasam mı başlamasam mı bilemedim .:KK34::KK34:
Ben bi ara ibrahim saracoglunun kuru vardi onu denemistim ben daydasini gordum cok dinc hissetmistim kendimi ama mevsimi drgil daha o su yesile yakin lahanalarla yapin diyordu

Ben bi ara ibrahim saracoglunun kuru vardi onu denemistim ben daydasini gordum cok dinc hissetmistim kendimi ama mevsimi drgil daha o su yesile yakin lahanalarla yapin diyordu
Hımm peki canım mevsimi ne zamanki hiç bilemm böyle konuları yardımcı olursan sevinirim.Bayağı yazmışlar şöyle böyle etkili sağlık içinde faydalı diye merak ettim.

Canlarım aranızda lahana suyunu deneyen var mı? Güzel sonuç alınıyor mu yada negatif mi yani kokusu berbat ya hani başlasam mı başlamasam mı bilemedim .:KK34::KK34:
ben de denemiştim bir zamanlar (0 zamanla 70li rakamlardaydım)
sabah kahvaltı yapıp öğle ve akşam çorbasını içiyordum
içine kereviz maydonaz domates soğanda atıp rondodan geçiriyordum. bir de biraz çeşni atıyordum tadı güzel oluyordu.
(çeşni olmadan içemiyordum tabi.)
2 hafta da 6 kilo vermiştim.tabi uzun süreli olmayacağı için şimdi hiç denemek istemiyorıum

Ben lahana suyunu sekerim yuksekken ve kilo vrmek icin denedim faydasini gordum

Dogumdan onceki kilo verdigim diyet surecinde haftanin 3 gunu lahana salatasi ince kiyilmis cig olarak hazirlayip tavuk gögsü yada ton balik ekleyerek tuketiyordum sonuctan memnundum

Tabi bir arkadasimiz yazmis mevsiminde olmali diye su an varmi bilmiyorum

Günay din hayirli cumalar
Kilom 130.8 giden -1 kilo aksam AC yattigima değmiş..

Biravo derincim guzel gecirdin haftanida boyle sonuc almak cok guzel.

Desene bu hafta çok çekişmeli geçicek...
Yürürüm ben...aslında lesli yada eliptikmi yapsam diyom ama karnımı zorlar diye korkuyom...

Elif yapti agrisi oldu...deneme sende.

Hayırlı cumalar hanımlar
kilom: 91.8
Spor :250 dakika
koca bir hafta uğraş -400 gr.
:işsiz:

Artimi olaydi bulutcan :) bak yena ben -500 verdik bu hafta hicte az degil ben biliyorumki bu siskinlik gecince falan olanlardan degil gercekten verdigimiz.
Kalici olanda bu olucak ins. Hizli veren geri alir nasssla unutmayalim.
Haftada -500 ayda 2 senede 24 kilo demek bu sekilde gidersen seneye bugun 68 kilosun garanti :)

Emek verdik ugrastik sabrettik hafife almak yok :KK37:

ben de denemiştim bir zamanlar (0 zamanla 70li rakamlardaydım)
sabah kahvaltı yapıp öğle ve akşam çorbasını içiyordum
içine kereviz maydonaz domates soğanda atıp rondodan geçiriyordum. bir de biraz çeşni atıyordum tadı güzel oluyordu.
(çeşni olmadan içemiyordum tabi.)
2 hafta da 6 kilo vermiştim.tabi uzun süreli olmayacağı için şimdi hiç denemek istemiyorıum
En fazla 2 gun icilse olur fazlasi zarar oluyo. Cok yenen gunun ardindan falan olabilir tabi boyle corbalarda bize pek uygun degil. Bazi insani bu sebzeler sisiriyo herkese uygun olmuyo.

DelyDoly DelyDoly lahana hangi mevsimin zebzesi :confused:

Back
X