Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yazmışsın yeni okudum.

Kasimpati bak ne guzel almamissin sehir disina ragmen. Bu hafta asilicaz hep birlikte taam mi :)) mayis devrimi bu

Taaammm,asilicizzz:)

Zorla sportmen hatun yapicak bu bonus kişisi benii:)

Ellerine sağlık canım
Azimli güzelleri tebrik ederim.
Ben geçen hafta kızardım, bu hafta sarardım ,yeşermek için daha neyi çıkartayım listemden bilmemki

Dafi ablacim,sesli güldüm:)
Haftaya yeşerirsin inşallah:)

Istanbuldan bildiriyorum :)) gelmeyin hacı cok kalabalik

Teee Allam Yarebbimmm,Allah kimseyi dile düşürmesin..

Ilgincmis topramm,biraz arastirmistim daha önceleri netten su,un ile belli gün ve evrelerden geçerek maya olusturuyorlardi..
Bu sekil oldukça kolay ve kisa sürede,deneyecegim inşallah..

Çokça tisikkirlirr:)

Yav yena sen sebze diyonda az tuzlu olmustu bugunki yemeklerim yiyince yakti tabi su ic olmadi cay ic valla balon gibiyim midem bulaniyo ates basiyo basim donuyo zorumdan

Bu ne sacma bi durum ya. Kendime ettigim kotuluge bak. Allah muhafaza etsin en basta beni hepimizi.

Efenim,gelelim bugun ki sagliksal faaliyetlerime:)

Söyleki,ben daha öncede hatirlarsaniz katojenik beslenme konusunu arastirdigimdan bahsetmistim..Bu tarz beslenen birkaç kişiyi takip ediyorum uzun süredir,baya once unsuz,düsük karbonhidratli ekmek tarifi görmüştüm ama firsat olmamisti denemek..

Bugun kendim ve sizler için kobay olup tarifi denedim:)
Abartisiz tahmin ettiğimden daha güzeldi,üstelik içeriğinde hic un yok,karatay yapanlar için oldkca güzel alternatif diye düşünüyorum..

Esim öyle cok beyendi ki,bununla hamburger yapariz,az büyük yapip pizza yapariz deyip durdu:)

Foto'da çektim tabisi:) yüklemeye calisacagim birazdan..

Ilginizi çekerse tarifini yazarim,biz oldukça beyendik bitti bile:)

Kasimpati bak ustune bi duserim valla tovbe edersin spor yapmadigin gunlere
Yeter agir abla oldugun :)

Bir kere ben sen den iriyimdir,asil sen kork bendennn

Ablan kurban ossun sagnaa

Agir abla kim ben kim ayolll,bi cacik olmaz benden o konudaa

Son düzenleme:
Pısi gibi gorunuyor eline saglik..
tarifini merakla bekliyorum..

Normal de tek parça halinde büyükte yapılabilir ama benim tarif aldigim yerde bu sekilde yapilmisti,dilimleme vs ile uğraşmamak için ben de böyle yaptım..

Üstelik toplami 400 kcal,tanesi 22 yani süper:)

kahvaltı için cok uygun topram,yumsacik:) tam arasina peynir koyup yemelik:)

tarifini bekliyoruz

kabarcık yapacaktım yarın sabaha belki bunu yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…