Bende sabah beri yeni oturdum ogle yemegi yiyoruz kizlarla bidigi uyuttukBugün bende o eski moddayım canım valla sabah beri dinliyorum.
Valla bende işyerinde ufo gören masum köylü gibi bakınıp duruyorum.Bugün hiç çalışma modum yok nedense havalardan mıdır nedirBende sabah beri yeni oturdum ogle yemegi yiyoruz kizlarla bidigi uyuttuk
Benim burdaki ust komsu bi kac kere kapiya geldi kandilde kurana cagirdi falan en son tel verdi nilufermis adi :)) tabisi ben ust komsu diye kaydettim.
Abla denecek bi insan torunu falan var. Sana daha uzun bi sure abla demeyi dusunmuyorum yenacugum yani :))
Yasminn bugundemi netin yok kuzu..
boşluyorsun yine bu ara..
Bir cok diyetisyen tecrübe edip defalarca diyet yapınca artık tecrübe kazandım :)Selam kizlar ustalar calisiyo bense ne zaman bitucek deyip duruyorum pofff oldum
Ogulcuklarim adanada iyi gezmeler kebap yemeden donme diyorum birde benim icin patlican dolmasi ekşi ekşi yermisin
Kasimpati bulusman guzel gecsin inşallah
Burcu listen gec basliyorsun ama dengeli gibi gorunuyo icerigi o yuzden sordum
Yasemincim tanıştığıma tekrardan memnun oldum.Bende senle aynı şekilde heyheyli zamanımda aldım nicki öylecede kaldı :)
Ayyy canımm hiç sormaaBrokenangel ne kacamagi yaptin göremedim
Te allam yeni anladim adana kacamagini. :)Ayyy canımm hiç sormaaAdana kaçamağı yaptım sabah beri diyee diyeee utanıyorum
Selamın aleyküm hanımlar
Sabah klasik kahvaltimi yaptım zararsız ziyansiz
saat 12 de yürüyüşe gittim 1.5 saat yürüdüm geldim bir avuç leblebi iki top pismaniye yedim
iki bardak Yeşilçay ve 2 litre su içtim
birazdan da kabak yemeği bulgur pilavı ve yoğurt yiycem
saygilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?