Günaydınn hep birlikte inşallahh musmutlu bir günegünümüz aydın olsun arkadaşlar..
Yav bu bahaneyle bi desin herkes bu kullanici isimleri ne demek niye bunlari aldiniz falan :))Cansın sen bonus valla seninde her nickini gördüğümde aklıma kıvırcıkk yeşil saçlar geliyor valla ne yalan söyleyeyimPatron kızma tabii
Günaydınn canım hep beraber inşallahh :)Günaydin
Musmutlu haftasonlari
O degilde afitap guzel :))Ahh ahhh bu da ben gibi cumartesi çalışan emekçi canlarıma gelsin Conta yakan bir melek işyerinde
Burcu diyetisyenin varmi
Günaydın
Günümüz hafta sonumuz aydınlık mutlu geçsin
Hayriye hayırlı yolculuklar
Ben de bugün öğlen lise arkadaşlarımla bulusacagim 20 yıldan fazla oldu görmeyeli
Günaydınlaar hepimizin mutlu ,huzurlu , bereketli, en önemlisi iradeli geçireceğiniz bi hafta sonumuz olsun :)
Tablo için kasımpatıcığıma ve bonusuma teşekkür ederim emek verdiler sağolsunlar yıllın en yoğun ayı :)))
Haftanın azimlilerini de kutluyorum :)
Sevgili melek ben bonus sadece bonus
Iki gozumun cicegi hosgeldin seni her gun gunde bir kac kez burda gormek ne kadan hoş :)))
Konumuza doneyim. Artiyla uyandim.
Dun yedigin tuzlu peynirler yemekler bugun boyle tartini tirmalar bonus.
1, dilim cavdar, az pattesli yumurta (yumurtasi cok azdi), peynir, zeytin, domat.
3 minik cikolata yedim su kagitta olanlar var ya tek tek cocuklarin bayildigi.
Yok sutluydu cok hafifti anlamadim nasil yedigimi :))Sen dün kaçamak hakkimi kullanmamis miydin? de bakem cikletela bitter miydi?:)
Acken ben :)) sondaki bakista millet yerken yiyemeyen ben :)) boyle huzunlu bi filmde mizahta geciyo.
Sağol canımAsuman ablacim iyi gezmeler diliyorum sana,eski arkadaslarini görmek sana da cok iyi gelicektir:)
Azimli hatunn,fridammm özledik seni:) yokluğun cok cooook belli:)
Ben de kasimpati,sadece kasimpati
OGULCUKLARIM hayriyecim,hayirli yolculuklar.Bol bol eğlenceler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?