Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cansın sen bonus valla seninde her nickini gördüğümde aklıma kıvırcıkk yeşil saçlar geliyor valla ne yalan söyleyeyim Patron kızma tabii
Yav bu bahaneyle bi desin herkes bu kullanici isimleri ne demek niye bunlari aldiniz falan :))

74FRIDA seninki ressammiydi neydi? O an hangi ruh haliyle aldin?
YENA ?
dafi

Günaydın
Günümüz hafta sonumuz aydınlık mutlu geçsin
Hayriye hayırlı yolculuklar
Ben de bugün öğlen lise arkadaşlarımla bulusacagim 20 yıldan fazla oldu görmeyeli

Asuman ablacim iyi gezmeler diliyorum sana,eski arkadaslarini görmek sana da cok iyi gelicektir:)

Azimli hatunn,fridammm özledik seni:) yokluğun cok cooook belli:)

Sevgili melek ben bonus sadece bonus

Ben de kasimpati,sadece kasimpati

OGULCUKLARIM hayriyecim,hayirli yolculuklar.Bol bol eğlenceler:)

Konumuza doneyim. Artiyla uyandim.
Dun yedigin tuzlu peynirler yemekler bugun boyle tartini tirmalar bonus.

1, dilim cavdar, az pattesli yumurta (yumurtasi cok azdi), peynir, zeytin, domat.
3 minik cikolata yedim su kagitta olanlar var ya tek tek cocuklarin bayildigi.

Iki gozumun cicegi hosgeldin seni her gun gunde bir kac kez burda gormek ne kadan hoş :)))

Bonusss

Senin yüzünden hic aklimdan cikmiyor bu video,yerli yersiz hep aklima geliyiiii 32 dis birden görüniyiiii

Hosbulduk beyaa,bundan sonra böyle günde 3-5 Allah ne verdiyse burdayim:) kork bendenn

Sen dün kaçamak hakkini kullanmamis miydin? de bakem cikletela bitter miydi?:)

Son düzenleme:
Sen dün kaçamak hakkimi kullanmamis miydin? de bakem cikletela bitter miydi?:)
Yok sutluydu cok hafifti anlamadim nasil yedigimi :))
Minik bana napsin benim asil sevdigim en bi dayanamadigim asik oldugum koklaya koklaya yedigim entep fistikli olandir. Beyle buyuk kareler oluyo ya hah ondan
Yer fistiklida cok severim fistigi genel olarak severim

Sağol canım
İyi gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…