• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

burcu1983 burcu1983 iyi akşamlar canim ee dikkat ediyorsun ndn arti cikiyor ki acaba su mu tutuyor bünyen..
Sagol canim benim.
Herhalde oyle oldu benim vucudum inanilmaz odem tutuyor. Cozemedim ben bunu :KK43:
Ama bugun gercekten hep karbinhidrat ve yararsiz seyler yedim ve cogundan hic tat almadim ona uzuluyorum :KK43:

Bonus Bonus Canım cok haklisin herseyin Hayırlısını istemek lazim.
Ben birde Imanli ve sağlıklı diye dua ediyorum.
Zordur muakkak yasadiklariniz ama yinede her hallerine sukretmek lazim. Beterin beteri var. Allah yokluklarini gostermesin, Rabbim terbiye etsin hepsini

Son düzenleme:
Ayranla yoğurt kürü yaptım içtim. Şimdi suyumu içiyorum. Regl oldum bugünkü artıyı ona bağlıyorum. (cuma yediklerimle de alakası olabilir tabi)
Cumaya kadar 100 gr bile olsa eksi görmek istiyorum inşallah. Artık sıkıldım kat kat göbek görmekten.... Giydiğim hiçbişey yakışmıyo resmen.. Ayyhhh içim şişti

Hayırlı akşamlar canlar:KK200:

Sagol cnm aksam yemegini çok gece kaldigimdan ve keyfim olmadigindan yemedim. Ama buna ragmen 1 kilodan fazla artidaydim. Bugun yediklerimle ne olur yarin halim bilmem :KK43:

Hayırlı ve sağlıklı sekilde gelsin insallah. Eminede baya bekletmis ben 40+2 de dogum yaptim okadar bile beklemek zor geldi

Canim tmm hep beraber yapariz ozaman:KK46:

Sen neden korkuyorsun, zor bir dogummuydu :ruh:
aslında kendi sancımla doğum yaptım suni sancı değildi herkes kendi sancımla doğum yapmama kolay diyo ama işte doğumun kolayı nasıl oluyosa öyle işte.

Kızlar bilmişlik olcak ama bugün tartıda gördüğünüz en az 1 hafta öncesinin sonucu. Yani yediklerimiz yaptığımız spor vs sonucunu tartıda 1 haftada görürüz. Ilk günler eksi yada artı tamamen su kaybı yada ödem tutması. Bu Yüzden diyetisyenler haftada 1 kontrole çağırıyor o_O
Haftasonu kaçamaklarını önümüzdeki bikaç gün fazladan dikkat ederek telafi edebiliriz :KK66:

Iyi geceler kizlar

Kaç yaşında bilmiyorum ama içebilirse akşam uyku saatine yakın ayran içir uyku yapar :KK48:

2 bucuk yasinda cnm
Annem simdi cikti odadan kucuk hanim uyudu

Hayırlı akşamlar canlar:KK200:

Sagol cnm aksam yemegini çok gece kaldigimdan ve keyfim olmadigindan yemedim. Ama buna ragmen 1 kilodan fazla artidaydim. Bugun yediklerimle ne olur yarin halim bilmem :KK43:

Hayırlı ve sağlıklı sekilde gelsin insallah. Eminede baya bekletmis ben 40+2 de dogum yaptim okadar bile beklemek zor geldi

Canim tmm hep beraber yapariz ozaman:KK46:

Sen neden korkuyorsun, zor bir dogummuydu :ruh:

Bekleme isini bide bana sor
Emine hanimin hala gelesi yoktu hastaneye yatisim oldu agrim sancim yok acilmam az var serum taktilar suyumuda orda mudahaleyle getirdiler serum bitti anca dogurdum
Millet serum takiliyo 100 cc gidiyor dogurup odasina geciyor ben hala sancim olacakta dogurcam diye bekliyorum cok sukur ama saglikli bi sekilde oldu emine darisi zeynebin basina insallah

sabah 11de 1tane pişi küçük dilim cevizli börek 1tane sigara böreği küçük parça lavas peynir.

saat 4.30 1kepçe çorba 4kaşık fasulye 2kaşık yoğurt 1küçük pisi.
saat 7de çay faslı oldu sahilde parkta çekirdek 1turta 3bisküvi biraz mısır karıştı gitti olmasa daha iyi ama vakit erken diye ona guvendm biraz galiba yarın arti olmam inşallah

Back
X