Benim 120 dk. Oldu
+300 den sonra bir 45 dakika 2. 45 dakika ve 1- 20 dakika heryere fitir fitir yürüyorum.Ama yürüyorum derken kesintisiz yürümem canim bunlar aralari hic saymıyorum.
Telde not yerine yaz son gun hesaplarsin asuman ablaya rakipsin he :))Bonus onları eklemedim daha canım bu sadece bugün ki aktivitem :)Onları da sayarsam bayagı olur.
Tamam canım o şekilde yapayım.Yok est. nerde Asuman ablaya rakip olmak kim ben kim :) :) :)Telde not yerine yaz son gun hesaplarsin asuman ablaya rakipsin he :))
Hayırlı haftalar herkese
Dışarda işlerim var yürüyerek gideceğim dönüşte yorulursam yürümem
Hemşerim maşallah iyi aktivite olmuş böyle devam edersen yetisemem sana :)
Geçmiş olsun canım dinlen istirahat et inşallah uyur fıstıgınHaftaya hizli basladinuz demek hatunlar benim bigazlarim cok fena genzimde dolmus gece uyuyamadim simdi de ruh gibi geziyorum ama kargo gelecek onu bekliyorum uyuyamamda offff gelsede bidik uyumadan bende yatsam accik
Geçmiş olsun YelizcimHaftaya hizli basladinuz demek hatunlar benim bigazlarim cok fena genzimde dolmus gece uyuyamadim simdi de ruh gibi geziyorum ama kargo gelecek onu bekliyorum uyuyamamda offff gelsede bidik uyumadan bende yatsam accik
Vayyy süper işte buu aynen devamm süper motive olmuştur canım başarılarının devamını dilerimizmir ofisten bir arkadaşım gelmiş bugün, 115 kiloluk halimi görmüştü en son.. şimdi görünce zayıflamışssın dedi
çok fena hırs yaptım yine
Benim düşündüğün için çok teşekkür ederim hemşehrim bende ptt gittim geldim sabahtan hemde 2 kez puff ne kalabalıktı.PTT ye geldim açılmasını bekliyorum :)
Bize yakın olan öğlen de açık ama orası çok kalabalikti
kesinlikle canım , pek bi mutlu oldumVayyy süper işte buu aynen devamm süper motive olmuştur canım başarılarının devamını dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?