Senin sebzeci süper valla tam ticaret adamı afiyetle huzurla yemek nasip etsin canımBizim sebzeci yine fazladan satti bana ya :))
Dondurucu icin 2 kilo portakal dedim 4 kilo verdi :)) olsun ramazan icin bolca meyve suyu yaparim ins.
gecmis olsun yelizcim biraz alerjikte oluyor bu mevsimde bende bir hafta cektim ama direndim ilac icmedim gecti cok sukurHaftaya hizli basladinuz demek hatunlar benim bigazlarim cok fena genzimde dolmus gece uyuyamadim simdi de ruh gibi geziyorum ama kargo gelecek onu bekliyorum uyuyamamda offff gelsede bidik uyumadan bende yatsam accik
ohh neguzel bende atacaktim 1 portakal 2 limondan limonata yapiyorum ben cok guzel oluyor soguk soguk ama bu sene atmasam iyi olur bol sekerli cunku ben dayanamaya bilirimBizim sebzeci yine fazladan satti bana ya :))
Dondurucu icin 2 kilo portakal dedim 4 kilo verdi :)) olsun ramazan icin bolca meyve suyu yaparim ins.
buldum buldum ...kızlar nasıl resim ekliycem albüme resim ekliyemiyorum
askolsun bonus bende oyle yapiyorum zaten her gun cikip en az 1 saat tempolu yuruyorum hatta esim yetisemiyo yavas git diyoKilo bildiriminden sonra diger bildirime kadar yaptigimizi sayiyoruz gezme dolasma gibi deyil hatirlatim dedim
Benimas 80 daha
Senin bugun disinda cumartesi pazar varmi?
Geçmiş olsun yeliz..Haftaya hizli basladinuz demek hatunlar benim bigazlarim cok fena genzimde dolmus gece uyuyamadim simdi de ruh gibi geziyorum ama kargo gelecek onu bekliyorum uyuyamamda offff gelsede bidik uyumadan bende yatsam accik
Aferin sana hayriyeeeeOgle yemegi yedi sukur aksam hepsini toplu yazarım insallah simdide sekersiz turk kahvesi yaptim kendime ohh miss
Alisicam bittersiz icilen kahvelere seytan durttu gine bugunde ye yarin baslarsin diye ama bi euzu cekip yolladim basimdan
Artik biti kendim icin ailem icin nitiricem bu isi artik
gecmis olsun yelizcim biraz alerjikte oluyor bu mevsimde bende bir hafta cektim ama direndim ilac icmedim gecti cok sukur
ohh neguzel bende atacaktim 1 portakal 2 limondan limonata yapiyorum ben cok guzel oluyor soguk soguk ama bu sene atmasam iyi olur bol sekerli cunku ben dayanamaya bilirim
aslaGeçmiş olsun yeliz..dondurma mı yedin yoksaaaa
Aferin sana hayriyeeee
Bi daha umutsuz olduğunu görürsemmm
Geçmiş olsun Yelizcim
Yeliz gecmis olsun sogukmu ictin noldu birden kuzum
Anneme dedigim bisey vardi sanada demeden edemiyciim :))
Senin ölün benim dirimden iyidir
Ogle yemegi yedi sukur aksam hepsini toplu yazarım insallah simdide sekersiz turk kahvesi yaptim kendime ohh miss
Alisicam bittersiz icilen kahvelere seytan durttu gine bugunde ye yarin baslarsin diye ama bi euzu cekip yolladim basimdan
gecmis olsun yelizcim biraz alerjikte oluyor bu mevsimde bende bir hafta cektim ama direndim ilac icmedim gecti cok sukur
ohh neguzel bende atacaktim 1 portakal 2 limondan limonata yapiyorum ben cok guzel oluyor soguk soguk ama bu sene atmasam iyi olur bol sekerli cunku ben dayanamaya bilirim
sagolun kizlar yok elifcim dondurma degilde yedigim karpuzlar soguktu onsan oldu heraldeGeçmiş olsun yeliz..dondurma mı yedin yoksaaaa
Aferin sana hayriyeeee
Bi daha umutsuz olduğunu görürsemmm
canim cok gecmis olsun. bol bol sirkeyle gargara yap ozellikle gece yatmadan ve 1-2 kasik icersende super olurHaftaya hizli basladinuz demek hatunlar benim bigazlarim cok fena genzimde dolmus gece uyuyamadim simdi de ruh gibi geziyorum ama kargo gelecek onu bekliyorum uyuyamamda offff gelsede bidik uyumadan bende yatsam accik
Canim ben buzluga meyva hic atmadim nasil kullaniyorsunuz, baska ne atiyorsunuz hele bir diyin tecrubeleriniziBizim sebzeci yine fazladan satti bana ya :))
Ogle yemegi yedi sukur aksam hepsini toplu yazarım insallah simdide sekersiz turk kahvesi yaptim kendime ohh miss
Ben erik visne atiyodum sadece komposto icin. Yazin ev limonatasi yapiyorum limonu dondurucuya atarakda yapildigini duydum netten bakincada portakallada yapildigini gordum super bir fikir hemen dene istersen evde limon varsa :)) baska nolur anca dograyip recel olur birde hafif cozdurup buzlu buzlu sicak havada yenir. Tam cozulunce kotu oluyo meyvenin tadi yari donukken anca yenebiliyo.canim cok gecmis olsun. bol bol sirkeyle gargara yap ozellikle gece yatmadan ve 1-2 kasik icersende super olur
Canim ben buzluga meyva hic atmadim nasil kullaniyorsunuz, baska ne atiyorsunuz hele bir diyin tecrubelerinizi
O nasıl güzel üslup hayran kaldımbende buralardayım artık. Biraz eskilere gidip yorumlara bakayım önce :)
Yikayip butun olarak koydum yer vardi diye. Ama 4 e bolupte koyulabilir. Ben meyve suyu icin koyuyorum rondodan gececegi icin sekil onemli degil. Limonuda aynen yikayip.zeze_84 yelizcim,cok geçmiş olsun.Dikkat et kendine.
OGULCUKLARIM hayriyecim,seni böyle enerji ve ümit dolu görmek ne güzel,daimi olsun hic eksilmesin inşallah.
Bu arada bir portakal ve iki limondan nasil limonata yapıyorsun? merakli kasimpatinin gözünden kacmadi
Bonus canim,portakali nasil koyuyorsun nofrosa? Nette kabuklarinin kurutulup,robattan geçirildiğini görmüştüm denemedim ama cok güzel fikir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?