Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Essdoğaun aleykum mutlu huzurlu azimli bol bol eksili bir hafta olsun insallah

gunaydin canimm

Eki Görüntüle 1833084
Gunaydinnnnn

Heni haftaya, mayisin diger yarisina, sevgiye, dostluga, diyete, niyete, yesil caya,bol suya, kalori yakmaya bismillah
gunaydin haydi insallah

Eki Görüntüle 1833094
Bizlere özel yeni çatal bıçak takımı Alsak mı napsak
bizi anca boyle bisey durdurcak sanirim

Günaydın güzellerrr

hayırlı mutlu umutlu huzurlu bol eksi kg li hareketli bir hafta dilerimm
gunaydin hemserim

Guzellik uykusundaydim yav calisanlardan ozur dileyerek :))

Arti 300 lanetimi vardir nedir banada bulasmis.

Ödemdir o ödem
bonuss ben dune ragmen -100gr la uyandim
benim doga kosusu ise yaradi sanirim

Anamm benim ciddi artım var ama cumaya kadar malum dönemin kilosu gider herhalde bakalım. Aşırı bi iştahım var bugün, saf protein olmasa da ben de protein ağırlıklı besleneceğim bugün. Mümkün olduğunca az karbonhidrat almam lazım. Barbunya günü iyiymiş :) sonuçta faydalı o da ve doyurucu..
Bennnnn1kilo dan fazla artim var elifcinm ama uzulmedim cunku aksam gecmise bir sunger cektim bugun milat kacinci bilmiyorum ama son milat
Süpersin hayriye :) son olsun bu inşallah.. İnstagramda diyet sayfalarına bakıyorum. Bi kız diyetisyen ve tüp mide olmadan 48 kilo vermiş 11 ayda. Biz neden olmayalım???
bugün nolduysa daha 12 olmadan 1.5 lt suyumu bitirdim
Daha ne :) maşallah ne güzel

Eki Görüntüle 1833084
Gunaydinnnnn

Heni haftaya, mayisin diger yarisina, sevgiye, dostluga, diyete, niyete, yesil caya,bol suya, kalori yakmaya bismillah
Böyle bi buket ama pembeler daha fuşyaya yakındı, gelin çiçeğimdi benim. Ahhh güzel günler .. Bugün çoooook güzel bi gün olsun ben adet olmayayım mesela, sizler de ilk ne istiyorsanız bugün başlasın olmaya ay bugünü hep hatırlayalım

aslında kendi sancımla doğum yaptım suni sancı değildi herkes kendi sancımla doğum yapmama kolay diyo ama işte doğumun kolayı nasıl oluyosa öyle işte.
Herkesin dogumu, sancisi kendine goredir tabi. Uzun surdumu, bazilari saatlerce sanci cekiyor. bak ben 4100 gr dogurdum agri esigim yuksektir buna ragmen dogumun yarisinda ben yapamiycam dedigimi hatirliyorum. Ama yinede cok korkmuyorum oan gelip geciyor :)

Amin canim insallah Zeynep i dahada kolayca saglikli hayırlı bir sekilde kucagina alirsin dilerim

olur insallah elifim rabbim onumzu acacak patir patir gidecek kilolar insallah

After ina kurban :))
Adet siskinligini hiic onemseme donemsel bisey vucut yag depoluyo. Ve birden gidiyo.
İnşallah bakalım :)
Rabbim hayırlı bi şekilde nasip etsin inşallah canım :) ben de burda zayıflamaya çalışırken hamile kaldım, ilaç kullanıyodum. Şimdi kızım 2.5 aylık. Darısı başına inşallah..
olur insallah elifim rabbim onumzu acacak patir patir gidecek kilolar insallah
İnşallah canım bende inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…