Ordami yuruyon kuzu? Orasi yurumelik degilki bee orasi yatip gokyuzune bakip hayal kurmalik :))
kasimpati harika ama burasi insanin daha cok yuruyesi gelir burda
Bizdeki imajin oyle kizim herseyi yaparsinkasimpati harika ama burasi insanin daha cok yuruyesi gelir burda
Kizlqr sizi hayal kirikligina ugrattim ozur dilerimama yemekte onemli napim spor yapacak kadar mecalim yok malesef
Valla canımSelam güzeller ...
Annemdeyim internet yok telden gidiyorum..biter diye de yazamiyorum...300 gr artidayim...dun disarda kahvaltidaydik daha çok arti bekliyordum sevindim...
Aeykum selam canım maşallah iyi yapmışsınSelamın aleyküm canlar an itibariyle 1 saat yürüdüm geldim yeşil cayimi yudumluyorum
OGULCUKLARIM Hayriye gözün aydın canım Rabbim bidaha dusurmesin dişçi koltuğuna
Selamın aleyküm canlar an itibariyle 1 saat yürüdüm geldim yeşil cayimi yudumluyorum
OGULCUKLARIM Hayriye gözün aydın canım Rabbim bidaha dusurmesin dişçi koltuğuna
Valla ben bazen tüm gün bu tarz dinliyorum.Kadınlarda dirhem et yokAcaip ritim :) nasil salliyo ablalar. :)
Valla ben bazen tüm gün bu tarz dinliyorum.Kadınlarda dirhem et yokayy onlar kadar olmasa da tatlı tombişlikten kurtulsak yeter
sagol canim ama inan hic halim yok bugun yarin daha iyi olurum insallaahBizdeki imajin oyle kizim herseyi yaparsin
Hahahhaa valla canım az değilsinCok zayif degiller ama yuvarlak hatlilar..
Ben de simdi poh aticam diye harcadim hatunlari.. :)
sagol canim ama inan hic halim yok bugun yarin daha iyi olurum insallaah
off supermis kasimpati insanin ici aciliyor
canim sagol insallah hallet bir an once inslaah kuzum boyle devam edelim ama sanki tatsizsin bugunHayriyecim hadi bitti kurtuldun gidip gelmekten. Darisi bana.
Bugun iyi gordum seni banada iyi geliyosun
Benim de hic halim yok valla..
Bu arada feraceni iyi gunler de zayif gunler de giyin..
ay insallah yaaaaaSagolun kizlar sukur bitti
zeze_84 kuzum gule gule giy fereceni insallah bayrama kadar bollasir
off supermis kasimpati insanin ici aciliyor
canim sagol insallah hallet bir an once inslaah kuzum boyle devam edelim ama sanki tatsizsin bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?