Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim sanada gecmis olsun dis olayin bitmis darisi bonusa

Benim yediklerim şöyle

Sabah,
2 dilim ekmek
1 yumurta
peynir
zeytin
domates
salatalik

Öğle,
Etli bezelye
pilav
salata

Akşam
yogurt
kiraz

Aralarda kahve yeşilcay ve alkali su

30 dk. Yurumek istiyorum biraz daha serin olsun disarisi..

Kızlar Hoşbuldum. Ben sizin hızınıza yetişemiyorum. Takip edeyim diyorum bikaç sayfa Yorumları okuyorum bi işim çıkıyo sonra teli elime bi alıyorum 30 sayfa ilerlemiş :)
Bugün Tadım yok. Regl başladı bebiş falan yokmuş yani. Grupta ne zaman neyi paylaşıyorsunuz anlamadım bile ama hepiniz çok tatlısınız. Dahil olmaya çalışcam, sevgiler

Cuma gunu ogleye kadar kilomuzu ve yaptigimiz sporu yaziyoruz dk olarak.

Hayırlı akşamlar
Dışarda islerimi hallettim dönüşte yürümedim çok yoruluyorum sonra ev işleri kalıyor
Sabah kahvaltıda tost yağda yumurta peynir zeytin domates yedim
Dışardan gelince yeşilçay la atıştırdım bişeyler
Akşam yemeği tavuk salata yoğurt
Çayla bikaç çifte kavrulmuş pötibör bisküvi
Birazdan hir yeşilçay daha icecegim
1 saat civarı yürüdüm
Suya devam

Ben ne yedim

Kalkinca su

1 yumurta, 2 kk tulum, 1-2 dilim kasar, 7 zeytin, domates biber, 2 dilim tahilli ekmek.
Cay bi kac tane dut.

1 bardak sut 3 buyuk cilek

Oglen 2 kase barbubya

Aksam 1 tabak barbunya

Cok degil gibi gozuksede bugun sık aciktim her ogunun arasi digerine yakin oldu tek tip beslenmis oldum.

1litre bile su icemedim. Sanirim susuz oldugum icin aclik hissettim.
Spor yapamadim evde isler var yetisemiyorum zaten beceriksizlik o biçim.

Yani gunun vahimi benim.

Canım açlık ve susuzluk halinde beyine aynı sinyal gider. Yani acıktığını sandığın su ihtiyacı olabilir. Birde barbunya karbonhidrat olarak da epeyce zengin. Yanında yoğurt yersen daha uzun süre tok kalırsın.

Dilerim yakin zaman da saglikla bebegini kucagina alirsin...

Evet ya bildigim bisey bu susuzlukta aclik sinyali ama icmedim icemedim. Kendimi zorlamaliydim.
Yogurt konusundada gecenlerde burda konustuk baklagillerle yogurt uygunmudur diye iyi oldu dedigin. Oyle doyurduki zaten hicbisey istemedim yaninda ekmek bile.

Yurüyüş icin çıkamadım evden ama surünerek 30 dk. Leslie yaptim.

Menu ve spor paylasimini aksatmayiniz 90 kilo ve uzeri takipçileri. :)
Bunun icin once spor yapmak lazim dimi soz veriyorum yarin telafi edicem bende elifin huysuzlugundan cikamadim. Babasi rahatsiz gibi yatiyodu birakamadim oburunu alip gidicektim aslinda.

Bari yesil cay icim yatmadan senide lesli yapmis gorunce utandim

Hayriyecim,cok teşekkür ederim.Tarifi not aliyorum,deneyecegim ins uygun vakitte:)
Bu arada gözün aydin bakalim,hic birdaha dis problemin olmasin ins.

Ordami yuruyon kuzu? Orasi yurumelik degilki bee orasi yatip gokyuzune bakip hayal kurmalik :))

Sirf bitmeden laleleri tekrar görebilmek için 1 saat yürüdüm bonus,belki daha fazla yani:)
Yanliz dilekler,dualar,hayellerden sebep molayi uzatmasaydım iyiydi:)

Allah en kisa zamanda saglikli,hayirli evlatlar ile sizi müjdelesin inşallah.

zeze_84 yelizcim,güle güle giy feraceni..Hatta giyeme o kadar bollassin ki daha güzellerini al:)

yesilcayini unutma bonuscum..
senin durumun farkli ama yuruyus yapman icin uygun olman.lazim kendini kotü hissetme..Bir de temizlik yapmisin...

eşine geçmis olsun..

Oglan bugun okula gitmedi dunden bogazi agriyo teyzesi goturdu dr 2 gun rapor vermis. Bacaklarim ayaklarim kemiklerim agriyo diyo.
Geçmiş olsun canim oğluna sağlık sifa diliyorum. Allah neden ki acaba Havalardan olabilir mi ki acaba yada romatizma felan geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…