Canim sanada gecmis olsun dis olayin bitmis darisi bonusaSagolun kizlar sukur bitti
zeze_84 kuzum gule gule giy fereceni insallah bayrama kadar bollasir
off supermis kasimpati insanin ici aciliyor
canim sagol insallah hallet bir an once inslaah kuzum boyle devam edelim ama sanki tatsizsin bugun
Cuma gunu ogleye kadar kilomuzu ve yaptigimiz sporu yaziyoruz dk olarak.Kızlar Hoşbuldum. Ben sizin hızınıza yetişemiyorum. Takip edeyim diyorum bikaç sayfa Yorumları okuyorum bi işim çıkıyo sonra teli elime bi alıyorum 30 sayfa ilerlemiş :)
Bugün Tadım yok. Regl başladı bebiş falan yokmuş yani. Grupta ne zaman neyi paylaşıyorsunuz anlamadım bile ama hepiniz çok tatlısınız. Dahil olmaya çalışcam, sevgiler
Ben ne yedim
Kalkinca su
1 yumurta, 2 kk tulum, 1-2 dilim kasar, 7 zeytin, domates biber, 2 dilim tahilli ekmek.
Cay bi kac tane dut.
1 bardak sut 3 buyuk cilek
Oglen 2 kase barbubya
Aksam 1 tabak barbunya
Cok degil gibi gozuksede bugun sık aciktim her ogunun arasi digerine yakin oldu tek tip beslenmis oldum.
1litre bile su icemedim. Sanirim susuz oldugum icin aclik hissettim.
Spor yapamadim evde isler var yetisemiyorum zaten beceriksizlik o biçim.
Yani gunun vahimi benim.
Kızlar Hoşbuldum. Ben sizin hızınıza yetişemiyorum. Takip edeyim diyorum bikaç sayfa Yorumları okuyorum bi işim çıkıyo sonra teli elime bi alıyorum 30 sayfa ilerlemiş :)
Bugün Tadım yok. Regl başladı bebiş falan yokmuş yani. Grupta ne zaman neyi paylaşıyorsunuz anlamadım bile ama hepiniz çok tatlısınız. Dahil olmaya çalışcam, sevgiler
Evet ya bildigim bisey bu susuzlukta aclik sinyali ama icmedim icemedim. Kendimi zorlamaliydim.Canım açlık ve susuzluk halinde beyine aynı sinyal gider. Yani acıktığını sandığın su ihtiyacı olabilir. Birde barbunya karbonhidrat olarak da epeyce zengin. Yanında yoğurt yersen daha uzun süre tok kalırsın.
Bunun icin once spor yapmak lazim dimiYurüyüş icin çıkamadım evden ama surünerek 30 dk. Leslie yaptim.
Menu ve spor paylasimini aksatmayiniz 90 kilo ve uzeri takipçileri. :)
Amethyst_1 canimin ici portakalla limon donmus halde cozulmeden robota atiyorum guzelce kabuklariyla birlikte cekiyorum sekeridr at icine birdaha dondur sonra su dokuyorum ustune nerden baksan 5 litre suyu goturuyo icine 1 tk kadar limon tuzu atiyorum bizim cocuklar eskm bayiliyo ramazandada soguk soguk guzel gidiyor gercekte
Sekerini kendine gore ayarlaya bilirsin ben 1 su bardagin koyuyorum nerdeyse
Ordami yuruyon kuzu? Orasi yurumelik degilki bee orasi yatip gokyuzune bakip hayal kurmalik :))
Kızlar Hoşbuldum. Ben sizin hızınıza yetişemiyorum. Takip edeyim diyorum bikaç sayfa Yorumları okuyorum bi işim çıkıyo sonra teli elime bi alıyorum 30 sayfa ilerlemiş :)
Bunun icin once spor yapmak lazim dimisoz veriyorum yarin telafi edicem bende elifin huysuzlugundan cikamadim. Babasi rahatsiz gibi yatiyodu birakamadim oburunu alip gidicektim aslinda.
Bari yesil cay icim yatmadan senide lesli yapmis gorunce utandim
Geçmiş olsun canim oğluna sağlık sifa diliyorum. Allah neden ki acaba Havalardan olabilir mi ki acaba yada romatizma felan geçmiş olsun.Oglan bugun okula gitmedi dunden bogazi agriyo teyzesi goturdu dr 2 gun rapor vermis. Bacaklarim ayaklarim kemiklerim agriyo diyo.
Oglan bugun okula gitmedi dunden bogazi agriyo teyzesi goturdu dr 2 gun rapor vermis. Bacaklarim ayaklarim kemiklerim agriyo diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?