Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet visne vs biliyorumda limon portakal ilk defa duydum limon var atip deneyeyim :)
Cikarinca bekletip cozulunce normal sekildemi kullaniyorsunuz.

Birde annem bir poset visne vermisti buzlukta bozulmamistir dimi onu komposto disinda ne yapabilirim.

Ben yemek yapmayi cok
seviyorum cok cesitli yemek yaparim ama recel,tursu
,yogurt,konserve de hic ama hic denemem bile yok. Once okuyup sonrada araliksiz is olunca onlari.denemeye pek firsatim olmadi.
Simdi kizim bugun 6 aylik oldu birkac gun sonra ek gidaya baslamam lazim yogurt ne yapicam bilmiyorum

Fisneyi limon tuzuyla limonla yapiyolar meyve suyu gibi guzep oluyo. Tarcin karanfil ekleyebilirsin. Nisastayla pisirip meyveli sos gibi yapabilirsin birde recel :)) baskada bilemiyorum

Limon tam cozulmiycek cikinca bi 10 dk dursun yetiyo kesip rondoda cekiyosun sekerle macun gibi oluyo onu 1,5 litre suda (1 surahi) bekletiyosun sonra tulbentle suzuyosun nane yapragida koyarsan cok ferah oluyo.
Aynisini 1 portakal 1 limonla 3 litreye yapiyorum .

canim cok gecmis olsun. bol bol sirkeyle gargara yap ozellikle gece yatmadan ve 1-2 kasik icersende super olur

Canim ben buzluga meyva hic atmadim nasil kullaniyorsunuz, baska ne atiyorsunuz hele bir diyin tecrubelerinizi

sagolyn kizlar

Simdi ben boyle yatiyodum avanak avanak sonra siparis ettigim ferace geldi 48 beden giydim tam oturdu ama kalcalar biraz disari cikti sanki ay bana bi gayret geldi bu gayret geldi kalktim hemen bi kofte yogurdum attim firina bide salata ohh aksam yemegi hazir ramazana 20 gun var o zamana kadar o kalcalar eriyecek arkadas baska yolu yok

Deneyeceğim yarın sabah bunu, teşekkürler tarif için
ne demek :)
yulaf kepeği ile çok şey denedim ama en tuttuğum tarif bu .(bir de tava ekmeği var) çok lezzetli. 3 parça oluyor yaklaşık. kahvaltı da hepsini yediğimde o kadar doyuyorum ki sonra pişman oluyorum sanki diyeti bozmuşum gibi

sagol yenam insallah hepimiz daha hafif siz daha fit girelim ramazana

Amethyst_1 canimin ici portakalla limon donmus halde cozulmeden robota atiyorum guzelce kabuklariyla birlikte cekiyorum sekeridr at icine birdaha dondur sonra su dokuyorum ustune nerden baksan 5 litre suyu goturuyo icine 1 tk kadar limon tuzu atiyorum bizim cocuklar eskm bayiliyo ramazandada soguk soguk guzel gidiyor gercekte
Sekerini kendine gore ayarlaya bilirsin ben 1 su bardagin koyuyorum nerdeyse

sagol canim super onerilerin ve bilgilerin icin kocaman Tisikkirler :)

Disciden geliyorum sukur bitti artık kurtuldum gelirkende yurudum biraz iyi oldu
Ohhh çok şükür canım aman bir daha dişçiye düşrmesin .Ben korkumdan gidemiyorum.4 Ad. 20 lik çıkmadı daha çene cerrahisi dedi bende aman kalsın dedim :)Diş dedi mi çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…