Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Efenim benim yediklerim de söyle:)

Sabah

Tereyagli yumurta +üzerine chia tohumu
Peynir
Domates + biber
Findik

Aksam

Patlican yemegi
Bolca karisik salata
Yogurt
Elma

Aralarda

kahve+yesil cay.

Spor
1 saat yürüyüş.

Topraam karatayi bozmadan devam ediyorsun gibi görünüyor.. chia nin faydasini göruyormusun.?

Efenim benim yediklerim de söyle:)

Sabah

Tereyagli yumurta +üzerine chia tohumu
Peynir
Domates + biber
Findik

Aksam

Patlican yemegi
Bolca karisik salata
Yogurt
Elma

Aralarda

kahve+yesil cay.

Spor
1 saat yürüyüş.
Vay supersin kasimpatim opuyorum alninin tam ortasindan

Ben cokmu yemisim baktinmi sen ne diyosun en azindan ekmek yemedim 7 den sonrada bisey yemedim sis gibiyim.

O tohumu gordum ablamda inceledim ilginc bisey biraz bekletince daha iyi etki ediyomus. Ablam diyo yogurda koyup gidiyorum spora gelince yiyorum.

Topraam karatayi bozmadan devam ediyorsun gibi görünüyor.. chia nin faydasini göruyormusun.?

Devam ediyorum sükür,haftasonu da azami dikkat ettim:)
Chia tohumu siviyi gördüğümde iki kati sisen bir tohum,oldukca tok tutuyor gerçekten..Yüksek derecede omega 3 içeriyor,birde ben balik,et vb cok fazla tüketemediğim için yemeğe gayret ediyorum.Tadida güzel,normalde ben her bitkiyi,cayi vs tüketemiyorum.

Tavsiye ederim:)

Ben de seni

Bakmam mi,gözümden kaçmaz:) bence cok değil,gayet güzel menün..Barbunyada en sevdiğim yemeklerden biriBen de sabah peyniri cok yedim mesala,nedense sürekli peynir yemek istiyorum bu ara:) proteinim yerlerde zarr

tadi güzel ama:) birde bizler için faydali diye düşünüyorum,cünkü bir kasigi iki katina sisiyor,tokluk hissi oluşturuyor..Ben chia yediğim sabahlari daha uzun süre tok kaliyorum.

Birde en lezzetli hali süte katinca oluyor,sonra istediğin meyve ile yenebilir..

Ben cumartesi gidiyodum sozde gidemedim alicaktim keten tohumu birde onu. Gidemedim gormemde iyi oldu. Acaba oda sisiyomudur bence sismiyodur

YENA topramm,birde burda doktorlarda cok tavsiye ediyor chia'yi..Balik vb omega 3 içerdiğini düşündüğümüz birçok seyin denizlerin durumu vb birçok sebepten aslinda o özelliğini cok fazla kaybettiğini söylüyorlar..

Herseyin zamanla suistimal edilip genetiği vs oynandigi gibi umarim chia'da zamanla suistimal edilmez..

Ins. Ender saraca guvenirim bende o tavsiye ediyo diye zaten almak istedim.
Yena senin gojiler noldu yidinmi hepsini :))

Ben cumartesi gidiyodum sozde gidemedim alicaktim keten tohumu birde onu. Gidemedim gormemde iyi oldu. Acaba oda sisiyomudur bence sismiyodur

Keten tohumunu hic tüketmediğim için bilmemiycim cicim

Chia'nin farkli bir yapisi var,siviyi gördüğünde homejen bir kivam aliyor..1 bardak süte bir kasik konduğunda sadece sismek ile kalmıyor jölemsi bir kivamda oluyor,puding gibi yani:)

Ayy ne cok övdüm su chia'yi yahuuu,chia satisi veya ticaretini yapan firmalardan hedayee chia bekliyorum dermisim

Ne kadar aldin soyle kasimpati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…