Cok sagolun. Etmiyo tabi hic etmiyo kilosuda var ya yaniyo bisey giymek istemiyo darlaniyo. Dondurma yedi cumartesi ondan sonra oldu sanki ne bilim. Kisin pespese olmustu ondan sonra kesilmisti.Cok sık hastalaniyor oglanda dikkat etmiyorlar tabii. Geçmiş olsun..
Oglan bugun okula gitmedi dunden bogazi agriyo teyzesi goturdu dr 2 gun rapor vermis. Bacaklarim ayaklarim kemiklerim agriyo diyo.
Efenim benim yediklerim de söyle:)
Sabah
Tereyagli yumurta +üzerine chia tohumu
Peynir
Domates + biber
Findik
Aksam
Patlican yemegi
Bolca karisik salata
Yogurt
Elma
Aralarda
kahve+yesil cay.
Spor
1 saat yürüyüş.
Vay supersin kasimpatim opuyorum alninin tam ortasindanEfenim benim yediklerim de söyle:)
Sabah
Tereyagli yumurta +üzerine chia tohumu
Peynir
Domates + biber
Findik
Aksam
Patlican yemegi
Bolca karisik salata
Yogurt
Elma
Aralarda
kahve+yesil cay.
Spor
1 saat yürüyüş.
Topraam karatayi bozmadan devam ediyorsun gibi görünüyor.. chia nin faydasini göruyormusun.?
Vay supersin kasimpatim opuyorum alninin tam ortasindan
Ben cokmu yemisim baktinmi sen ne diyosun en azindan ekmek yemedim 7 den sonrada bisey yemedim sis gibiyim.
O tohumu gordum ablamda inceledim ilginc bisey biraz bekletince daha iyi etki ediyomus. Ablam diyo yogurda koyup gidiyorum spora gelince yiyorum.
Ben cumartesi gidiyodum sozde gidemedim alicaktim keten tohumu birde onu. Gidemedim gormemde iyi oldu. Acaba oda sisiyomudur bence sismiyodurBen de seni
Bakmam mi,gözümden kaçmaz:) bence cok değil,gayet güzel menün..Barbunyada en sevdiğim yemeklerden biriBen de sabah peyniri cok yedim mesala,nedense sürekli peynir yemek istiyorum bu ara:) proteinim yerlerde zarr
tadi güzel ama:) birde bizler için faydali diye düşünüyorum,cünkü bir kasigi iki katina sisiyor,tokluk hissi oluşturuyor..Ben chia yediğim sabahlari daha uzun süre tok kaliyorum.
Birde en lezzetli hali süte katinca oluyor,sonra istediğin meyve ile yenebilir..
Ins. Ender saraca guvenirim bende o tavsiye ediyo diye zaten almak istedim.YENA topramm,birde burda doktorlarda cok tavsiye ediyor chia'yi..Balik vb omega 3 içerdiğini düşündüğümüz birçok seyin denizlerin durumu vb birçok sebepten aslinda o özelliğini cok fazla kaybettiğini söylüyorlar..
Herseyin zamanla suistimal edilip genetiği vs oynandigi gibi umarim chia'da zamanla suistimal edilmez..
Ben cumartesi gidiyodum sozde gidemedim alicaktim keten tohumu birde onu. Gidemedim gormemde iyi oldu. Acaba oda sisiyomudur bence sismiyodur
Ne kadar aldin soyle kasimpatiKeten tohumunu hic tüketmediğim için bilmemiycim cicim
Chia'nin farkli bir yapisi var,siviyi gördüğünde homejen bir kivam aliyor..1 bardak süte bir kasik konduğunda sadece sismek ile kalmıyor jölemsi bir kivamda oluyor,puding gibi yani:)
Ayy ne cok övdüm su chia'yi yahuuu,chia satisi veya ticaretini yapan firmalardan hedayee chia bekliyorum dermisim
Ne kadar aldin soyle kasimpati
Ya :)))) ne gulmustuk bee
Ya :)))) ne gulmustuk beedafi ablanin kp yanindaydi o bile gulmustu :))
Sahi ablacim nerdesin koyden donmedin belkide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?