İyiyim yavrimuuu yoldayım bende pazara uğrayıp işe gidicem domates, salatalık....vs. Kalmamış seninde maşallahın var ama gönderdiğin şarkıları hala dinleyemedim...Günaydın canım şükür bugünüme sen nasılsın iyi misin
Aynen canım hayat işte hep bir çizgide olmuyor iştee ama yinede keyifli zamanlarımız bol olsun öpüyorum çok.....Kâh bunalim takiliyoruz kâh normal takiliyoruz.
ozetle iyi olmaya calisiyoruz tatlim peki sen.?
günaydınnnn güzeller hayırlı mutlu günler hepiciğinize
tahlil sonuçlarında açlık şekerim çok yüksek dikkat edilcek ve diyet yapılcak başka bir sorun yok şükür ama üst sınır obez dediler yaaaaaaaa diyetisyende yuh diyecektim adama
Yok ne demek canım est. ben şükür ki Yaradandan gelen herşeyi başım üstüne imtihan bildim ve ne kadar zor olsada Rabbim sabrini verdi Elhamdulillah...Canim ben yavrumu 6.5 aylik hamileyken erken dogum nedeniyle yitirdim.3 gün yasadi savaşçı minnakim ama maalesef Ayitirdim.Allahim yavrumu benden daha çok sevdi ki sıfır gunahsiz yanina aldi melegimiCanim eger cevaplamak istemiyorsan anlayisla karsilarim,ve bu sorum seni uzduyse noolur kusura bakma..
bebegini dogumdami kaybettin .?
Ust sinir gormemis onlar sozde seni harekete gecirmek icin diyolar pehhhgünaydınnnn güzeller hayırlı mutlu günler hepiciğinize
tahlil sonuçlarında açlık şekerim çok yüksek dikkat edilcek ve diyet yapılcak başka bir sorun yok şükür ama üst sınır obez dediler yaaaaaaaa diyetisyende yuh diyecektim adama
Ohhh ohh süper bereketli alışveriş canim benim su sosyete pazarını da gezmek lazim :)İyiyim yavrimuuu yoldayım bende pazara uğrayıp işe gidicem domates, salatalık....vs. Kalmamış seninde maşallahın var ama gönderdiğin şarkıları hala dinleyemedim...
Bu arada türkiyenin en büyük sosyete pazarı işyerimizin yanına taşındı ilgililere duyrulur:))
İyiyim yavrimuuu yoldayım bende pazara uğrayıp işe gidicem domates, salatalık....vs. Kalmamış seninde maşallahın var ama gönderdiğin şarkıları hala dinleyemedim...
Bu arada türkiyenin en büyük sosyete pazarı işyerimizin yanına taşındı ilgililere duyrulur:))
sağol canımcımmKuzu cok sevindim dikkat esince o da normale doner sen zaten gayet dakkatlisin masallah...
Ust sinir gormemis onlar sozde seni harekete gecirmek icin diyolar pehhh
Yok ne demek canım est. ben şükür ki Yaradandan gelen herşeyi başım üstüne imtihan bildim ve ne kadar zor olsada Rabbim sabrini verdi Elhamdulillah...Canim ben yavrumu 6.5 aylik hamileyken erken dogum nedeniyle yitirdim.3 gün yasadi savaşçı minnakim ama maalesef Ayitirdim.Allahim yavrumu benden daha çok sevdi ki sıfır gunahsiz yanina aldi melegimi
1 kilo arti gordumne bu simdi barbunya etkisimi yoksa yatana kadar minik minik agzima attiklarimmi yoksa malum donem seysimi
1 kilo arti gordumne bu simdi barbunya etkisimi yoksa yatana kadar minik minik agzima attiklarimmi yoksa malum donem seysimi
baklagil yediğimde benimde direk artı yapıyor birde şişlik çok oluyor 2 gün atamıyorum her türlü pişirme şeklide denedim sonuç hep aynı
Sanirim hepsi :)
sevindim yasemincim baska bi sorun olmamasina sen dikkat ediyosun masallah sekerinde yakinda normal s3viyeleee donergünaydınnnn güzeller hayırlı mutlu günler hepiciğinize
sagol canimdafi Allah bereketini vermiş inanki halil ibrahim bereketi
zeze_84 feraceni yi ve mutlu giylerde giy canım
bengisu022 canım çok sevindim hoşgeldinn
Bonus oğulcuğuna geçmiş olsun bahar ayı geçiş ayı hastalık ayı
OGULCUKLARIM dişçi işin bitmiş gözün aydın canım Allah bir daha götürtmesin dişçiye
bence malum donemd3n olabilir1 kilo arti gordumne bu simdi barbunya etkisimi yoksa yatana kadar minik minik agzima attiklarimmi yoksa malum donem seysimi
Canim insallah sende kisa zamanda bebegini alirsin kucaginaYok ne demek canım est. ben şükür ki Yaradandan gelen herşeyi başım üstüne imtihan bildim ve ne kadar zor olsada Rabbim sabrini verdi Elhamdulillah...Canim ben yavrumu 6.5 aylik hamileyken erken dogum nedeniyle yitirdim.3 gün yasadi savaşçı minnakim ama maalesef Ayitirdim.Allahim yavrumu benden daha çok sevdi ki sıfır gunahsiz yanina aldi melegimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?