Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın canım şükür bugünüme sen nasılsın iyi misin
İyiyim yavrimuuu yoldayım bende pazara uğrayıp işe gidicem domates, salatalık....vs. Kalmamış seninde maşallahın var ama gönderdiğin şarkıları hala dinleyemedim...

Bu arada türkiyenin en büyük sosyete pazarı işyerimizin yanına taşındı ilgililere duyrulur:))

Kuzu cok sevindim dikkat esince o da normale doner sen zaten gayet dakkatlisin masallah...

dafi Allah bereketini vermiş inanki halil ibrahim bereketi
zeze_84 feraceni yi ve mutlu giylerde giy canım
bengisu022 canım çok sevindim hoşgeldinn
Bonus oğulcuğuna geçmiş olsun bahar ayı geçiş ayı hastalık ayı
OGULCUKLARIM dişçi işin bitmiş gözün aydın canım Allah bir daha götürtmesin dişçiye

Canim eger cevaplamak istemiyorsan anlayisla karsilarim,ve bu sorum seni uzduyse noolur kusura bakma..
bebegini dogumdami kaybettin .?
Yok ne demek canım est. ben şükür ki Yaradandan gelen herşeyi başım üstüne imtihan bildim ve ne kadar zor olsada Rabbim sabrini verdi Elhamdulillah...Canim ben yavrumu 6.5 aylik hamileyken erken dogum nedeniyle yitirdim.3 gün yasadi savaşçı minnakim ama maalesef Ayitirdim.Allahim yavrumu benden daha çok sevdi ki sıfır gunahsiz yanina aldi melegimi

Ust sinir gormemis onlar sozde seni harekete gecirmek icin diyolar pehhh

Ohhh ohh süper bereketli alışveriş canim benim su sosyete pazarını da gezmek lazim :)

Hangi bazarmis o frida ne kadan gelmek isterim bilemezsin :))

Inss yakin zaman da senin ve tum isteyenlerin hayirli saglikli bebisleriniz olur..

1 kilo arti gordum ne bu simdi barbunya etkisimi yoksa yatana kadar minik minik agzima attiklarimmi yoksa malum donem seysimi

baklagil yediğimde benimde direk artı yapıyor birde şişlik çok oluyor 2 gün atamıyorum her türlü pişirme şeklide denedim sonuç hep aynı

sevindim yasemincim baska bi sorun olmamasina sen dikkat ediyosun masallah sekerinde yakinda normal s3viyeleee doner
sagol canim
1 kilo arti gordum ne bu simdi barbunya etkisimi yoksa yatana kadar minik minik agzima attiklarimmi yoksa malum donem seysimi
bence malum donemd3n olabilir

Canim insallah sende kisa zamanda bebegini alirsin kucagina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…