Haydi inşallahh canım valla canı gönülden diliyorum hepimiz için kuş gibi hafifleyelimben de kiloda 1. olacağım
- leri yazmıyorum ki süpriz olsun
Sallama değil canım, sallama çok etkili olur mu bilmiyorumki.
Güzeldi canımne demek :)
beğenmişssindr umarım tadını da .
TeTeşekkürler canımHayırlı günler canım 3 saat hay maşallah iyi yürüyüşler dilerim canım
bende hergun yuruyuse cikiyorum bakalim cuma gunu gorcez kim birinci olcekBu hafta spor 1.ben olacamcanlarımm her sabah yürüyerek geliyorum işe azcık ortamı kızıştırıyım
Cuma ya kadar bayağı bir gaz olacak herhal bizlerde :) :) Valla birbirimizi hızlandıralım bence böylede :)Wuuuu ne kadar da iddali bi topik
Wuuuu fena rekabet var anam anammm Cumaya bakalım ne olacakk Azzz sonraTeTeşekkürler canım bende hergun yuruyuse cikiyorum bakalim cuma gunu gorcez kim birinci olcek
Vecihi gibi esracan bu sefer baska turlu geliyor
Bana lazım böyle anne yaaa valla benim habire yee yee ondan da ye bundan da ye diyor
kesinlikleCuma ya kadar bayağı bir gaz olacak herhal bizlerde :) :) Valla birbirimizi hızlandıralım bence böylede :)
Sesli guldum ya
Bazen bende mayalıyorum canım ama bazı markalarinki iyi oluyor bazısı bozuyordafi abla asuman abla hazir yogurtla sut mayaladinizmi hic?
Iyi olmaz biliyorum ama bugun bir maya bulamadim
Güle güle giy canım cabucak bollassin inşallahsagol canim boyu uzun evet ben alisik degilim o kadar uzun giymeye belku biraz kisalttiririm ben de gecen s3ne lcw dwn almistim kot guzeldi uzundu da ama bu sene olmadi
ooo cok hosmus bonysum gule gule kullan
bende lisede cok yapardim oyle simdi bone takiyorum
hosgeldin ablam tam misafir bereketi olmus masallah
bonysum ben activia lar var ya onlarla mayaliyorum guzel oluyo hem ekside olmuyo sonrada bidahaki maya icin yogurttan bir kase aliyorum buzluga koyuyorum mayalicam zaman aksamdan buzdolabinin alt kisminda actirip oyle kullaniyorum bide mayayi dute katarken icine cay kasiginin ucuyla seker bi tutamda tuz koyuyorum
sagol canim
hadi haylrlisi hasibe
Çok sevindimu canımGünaydn kızlar.artk zayıflamaya karar verdim.10 mayısta 90.0 kiloydum bunu kendime başlangıç sayıyorum.ilk basta hedefim 79 u görmek.hadi bismillah.
Birşey çıkmadığına sevindim canım. Onuda atlatırsın inşallahgünaydınnnn güzeller hayırlı mutlu günler hepiciğinize
tahlil sonuçlarında açlık şekerim çok yüksek dikkat edilcek ve diyet yapılcak başka bir sorun yok şükür ama üst sınır obez dediler yaaaaaaaa diyetisyende yuh diyecektim adama
Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar versin inşallahYok ne demek canım est. ben şükür ki Yaradandan gelen herşeyi başım üstüne imtihan bildim ve ne kadar zor olsada Rabbim sabrini verdi Elhamdulillah...Canim ben yavrumu 6.5 aylik hamileyken erken dogum nedeniyle yitirdim.3 gün yasadi savaşçı minnakim ama maalesef Ayitirdim.Allahim yavrumu benden daha çok sevdi ki sıfır gunahsiz yanina aldi melegimi
Eki Görüntüle 1833845
Kızlar ortada ayaktaki siyahlı dafi
Eki Görüntüle 1833846
Buda başka bir kare
Eki Görüntüle 1833847
Ablam kendine yasli diyerek haksizlik ediyormussun masallah sanaEki Görüntüle 1833845
Kızlar ortada ayaktaki siyahlı dafi
Eki Görüntüle 1833846
Buda başka bir kare
Eki Görüntüle 1833847
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?