- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
bır şeyler yapmam lazım ama ne işte onuda bilmiyorum.15kilo verene kadar azda olsa her hafta verirdim ama daha gayret ettikçe iyice yavaşladi resmenYst anneler gunu etkinligi guzel gecmistir umarim
Nothing uzuldum
Bonus yeni ekipmanin hayirli olsin bizim koyde bir kadin sadece spor olarak ip atlayarak beslenmeyede dikkat ederek 20
kilo belki de dha fazla vermis
Burcu kizinin dr isi vardi sanirim
Elif aslinda listen guzel
Plynna yuruyus saatlerini degistir bir 15 gun oyle dene yada ogun saatlerinde oynma yap belki sonuc alirsin
Dafi bebegi verecegin cocuk gule gule oynasin
Meyra is konusundaki tembelligim burcumun ozelligimi :)
çeşit iyidir seninde çok ihtiyacın vardııı :)))Öğretmenim açıkladı ne güzel
Ben de bişeyi yiyip kilo verileceğine inanmıyorum
Yulaf kepeği de tok tutuyor krebi güzel oluyor tost makinesinde yapılanı da yazdım aklıma
Chia nın kullanımı kolay hem deneyelim bakalım çeşit olsun :)
Bir miktar kilo verdikten sonra duraklama olması normalbır şeyler yapmam lazım ama ne işte onuda bilmiyorum.15kilo verene kadar azda olsa her hafta verirdim ama daha gayret ettikçe iyice yavaşladi resmen
Deneyimimden yola cikarak diyetisyenim mesela haftada 4 gun 45 dk yuruyorsam haftada 6 gun ayni saatlerde 20 ser dk gibi degisiklikler yada ögün saatinde oynamalar yapmisti 15 gun ayni seyi tekrar ediyrdumbır şeyler yapmam lazım ama ne işte onuda bilmiyorum.15kilo verene kadar azda olsa her hafta verirdim ama daha gayret ettikçe iyice yavaşladi resmen
Azcık 80 den uzaklaşmak istiyorum adaş yavaş da olsaçeşit iyidir seninde çok ihtiyacın vardııı :)))
ben senin kilona gelince diyette jübilemi yapıcam
adaş bu yukardakiler yeşil çay içiyor dimiii
ip atlıyamıyormusun niyekiiiEki Görüntüle 1834521
Fiti yikliyimiyirim biyit biyik diyi bini sinir idiyi diyenlere gelsinn :)))
Foto kucultucu bir uygulama indirdim. Hayatimiz app olmus pehh
Buda yeni ekipmanim atlayabiliyomusun diye sormayin 5 cevirmede anca 1 kere atladim.
gevşeme oldu ama şu son haftamda dikkatli idim yinede suan 200gram artidayim 6ay olmak üzere 15 kilo verdim ve dahada gitmiyor resmen..bakalım şevkim kırılmaz inşallah.Bir miktar kilo verdikten sonra duraklama olması normal
Bir de insan biraz gevsiyor bu da etkiliyor tabii
Bikaç gün protein ya da detoks gibi bişey dene istersen
Canım bana sormamışsın ama, sadece d vitamini değil Vücutta bişey eksik olduğunda vitaminler, Demir aklına ne geliyorsa işte vücut onu telafi etmeye çalışıyor. Çünkü vücudumuz biz her ne kadar hor kullanıp emanete hıyanet etsek de hayatta kalmaya programlı. Rabbimin mucizesi işte. Bu Yüzden mesela yediğimizden çok kıstığımız zaman vücut alarma geçiyor aman Allah'ım Yakıt gelmiyor bu gemiyi nasıl yürütecem dur ben en iyisi bişeylerden kısayım gelen yakıtı da tam depolayayım çok kullanmayayım kötü Günler'de kullanırım diyip metabolizma hızını düşürüyor ve yediğin herşeyi depoluyor. Yani işte böyle
Yulaf kepeği daha tok tutuyo abla chiadan. Protein günlerinde yulaf kepeği kullanıyorum ben iyi oluyo. Yalnız şunu söyleyeyim ben chianın sadece sütte beklemiş halini sevmedim. Jel gibi bi kıvam alıyo yerken verdiği hissi sevmedim. Pudingi güzel olmuştu. Bi de chialı omlet yapıyolar onu da denemek lazım. Ama ölçülü olmak lazım yağ oranı fazla chia ve ketwn tohumunun.Öğretmenim açıkladı ne güzel
Ben de bişeyi yiyip kilo verileceğine inanmıyorum
Yulaf kepeği de tok tutuyor krebi güzel oluyor tost makinesinde yapılanı da yazdım aklıma
Chia nın kullanımı kolay hem deneyelim bakalım çeşit olsun :)
Ya bi ayran detoksu gibi bişey vardi buğdaylı nohutlu falan. Sanki burda da yapılmıştı yanlış mı hatırlıyorumki.. Bi araştır istersen canımgevşeme oldu ama şu son haftamda dikkatli idim yinede suan 200gram artidayim 6ay olmak üzere 15 kilo verdim ve dahada gitmiyor resmen..bakalım şevkim kırılmaz inşallah.
Allah rahatlık versinnn..iyi geceler kızlar saat yine 12 oldu Allah rahatlık versin
diyet modu hakkaten çok sıkıcı iyiki burda birlikte bir aradayız ben takılıyorum bağzen geyik çeviriyorum ama kendimle dalga geçmeyide çok seviyorum sağlıklı olalım keyfimiz yerinde olsun çabalıyoruzda elbet incelecez .....
Ben kakaolu, muzlu yaptım. Sütle bal muz kakaoyu rondodan geçirdim sonra da chia ekledimElifcim günlük 15 gr yani 1 yemek kaşığı tuketilmeliymis
Puding dedikleri de sütte bekletilen değil miydi
Güle güle kullan canımBoya badana isleri 25 gun once bu haftada yatak oda dolabi mutfak dolabibanyo surgulu kapi takildi derken ev kucuk olunca hangi alandan kac cm calipta dolap yapariz diye ugrasip duruyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?