Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben bengisuya geçen gün hoşgeldin diyemedim de ondan şey ettim di :)
Yarın proteine akşam da yoğurt kürünü ben de varım
Plynna bu hafta Ben de hiç eksi görmedim hadi o neyse de hep artı gördüm
geçen haftada kilo veremedim ben bide eşimde aynı oda veremedi tartıda mı sıkıntı anlamadım.her sabah birden gidecek umudu ile çıkıyorumama nafile.ne yapalım durmak yok yinede

Burca göre kişi değilde kişiye göre burç şekillenir. Balıklarda olabilir bu dediğin evet: )

Sağa demistim sık gel diye hah simdi degistiriyorum oni hep gel anlatimin pek hoş :)
Benim kocaya kilo aldırmam lazım gece gece Çikolatalı açma yaptım yarın da puding yapar bunları 1 ay boyunca yaparsam adam kıvama gelir. Hayır bişey değil o Zayıf olunca yanında daha kilolu duruyorum
Ayrıca teşekkür ederim

Hayırlı geceler pardon sabahlar olacak :)
Menum
Gec kahvalti.. 2 yumurta, lor ve peynirle omlet, 4cherry dom. , 1 ceviz, bolca zeytin, 1 dilim ta bugday ekmek

Ara.. yarimdan fazla muz, 1 avuctan fazla kuruyemis

Ara.. 2 kepekli galeta,1 dilim chedar peynir ve 1 büyük bardak kayisi suyu

Ara 1 bardak sut
1 kuru incir 1 ceviz

Akşam.. patates patlıcan kıymalı yemek bir tabak, 2 servis kaşığı pilav ve 3 kasik yogurt
İhlamur cayi 3ltden fazla su sabah limonlu su icildi
Spor yok

Ogulcuklarim d vitamin eksikligi ve kilo konusundaki bagi tam anlayamadim ben 2 aydir serumunu iciyorum her ay icin 1 tane 3 aylik verdi kilomu yapiyo kilomu verdirmiyo ?
ben yetısene kadar arkadas yetısmıs d vıtamını ne kadar cok olursa kılo vermek okadar kolay oluyormus

Gunaydinnn arkadaslar..

broken calisiyirsun sen de sanirim kolay gelsin canim..
Ben de oglanla ise geldim mecburen tirmaliycam tüm gün artık.

Herkese mutlu perşembeler.
Aynen yenacım çalışıyorum canım oğluşunla beraber mi geldin ayy canım yaa imşallah zor bir gün olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…