Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallah
umarım hızına yetişebilirim(yarısı da olur) . ben de dün başladım yürüyüşlere.
Valla iyi olur canım birbirimizi desteleriz yetişirsin yetişirsin valla ben öncedne eyrimden kıpırtıcam diye ödüm kopuyordu.Geçen sosyal medyada bir yazı okudum en sağlıklısı yürümek yürüyünm yürüyün ayakların kopasıya yürüyün diyordu.Hatta kg ile hem ağır hemde aslından matıklı sözlerde söylemişti.Yapılan hataları ve eksileri anlatmış ve ben iyice hırslandım şimdi hepiden yürüyorum tempolu ara ar orta tempolu inşallah mukafatını görürüm .

Gunaydin kizlar

Kilom 9 98.50
Spor yok

Ee bu kadar yeter ev de toparlandigina gore duzenli yuruyuse baslamam icin engel yok
Su koca gobegi eritmem lazim eritmen lazi

Bunlar kendim icin
Ohh çok şükür bitti mi canım ustalarla iş haydi gözün aydın iyi günlerinde kullan canım

Gunaydin kizlarrr
Kilom 99.2
Hamilelikte almadigim kilolari son 3 haftada aldim resmen 3 haftada nerdeyse 2 kilo aldim bu saatten sonra alinan kiloyu odemdir diye umut ediyorum ☺
Daha doguramadim hala sabirla hanimefendiyi bekliyoruz ablasina cekecek herhalde

Isyerime geldim kagidimi topladim.Haftalık spor 547 dakika Ne yurumusum maşallah bazi günler işe hem sabah hem aksam da yürüdüm.
naptin baci
Ama bravi valla imkanini iyi degerlendirdin masallah
Canım günaydın izinli derken buraya mı diyete mi ara veriyorsun yani merak ettim yanlış anlamada izinli olmak ne demek :)
canim izinli ilmak listeden bir sureligine cikip istedigi zaman tekrar dahil olmak demek

Sglıcakla gelsin minnak prenses Rabbim sana da ağrısız sızısız kolay bir doğum nasip etsin canım büyük bir ihtimal ödemdir bence kg değildir.Kafana takma zaten hele bir doğsun kuzun atarsın kgları da hayırlı cumalar dilerim canım

naptin baci
Ama bravi valla imkanini iyi degerlendirdin masallah
canim izinli ilmak listeden bir sureligine cikip istedigi zaman tekrar dahil olmak demek
Valla canım bu geçtiğimiz hafta hep yürüdüm yürüdümm valal açıkcası bacaklarım bile toparlandı sanki bundan sonrada hep böyle devam edeceğim inşallah sağlığım izin verirse..Cevabın içinde çok teşekkür ederim merak etmiştim ne demek diye ama giderse YENA çok özleriz yaa buralardan uzak kalmaz inşallah

Derin gecmis olsun

Ogulcuklarim yasin genc saglam bir destek alirsan verirsin bi arkadasim 37 yasinda ameliyat oldu 20 25 kilo verdi ama cok dkkat etmesi gerekti ameliyati drun onermiyorsa bir imkan varsa kilo verme surecini ic hastaliklar uzmani n destegiyle yada bir uzmanla yola devam etsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…