O curukler ictede oluyo hatta kökteBilmiyorum bonus yaaa kınaya gittim geldim...nisayı uyuturken ağrı başladı birden mahvediyor beni görünüşte çürük yok...ayağım aynı bir degisiklik yok..çarşambayi iple cekiyorum
Böyle gece oturursak sabah şiş uyanacagiz sanki
Sağol canim inşallah gecsede uyuSam.Geçmiş olsun derincim
Geçer inşallah
Tabii.canım kesin çürük var bu kadar ağrıya ...Sağ. tarafıma çekicle vuruyorlar sanki..hemen atayım agzimaO curukler ictede oluyo hatta kökteagri bosuna olmaz. Karanfil cigne varsa iyi geliyomus agriya.
GünaydınGünaydın..
Oyyy başım ağrıyo: )
Epeydir tartılmadım, ne alemdeyim hiç bilmiyorum.. İnş çok değilimdir
Ben cumaya denk gelirse tek gün tutulmaz diye biliyorum amaKandil gunleri tek gun oruc tutulmaz diye bisey okudum simdi. Bugun ve yarinmi tutulmaliydi? Yada cumartesi pazar sanirim.
Niyeki bak bende veremedim nerdeyse 2 aydir ayni kilodaydim buralardan ayrilmak iyi gelmiyo bize ama sen bilirsin tabiGünaydin.
Ben sanirim izinli olmak istiyorum bir süre.
Yeni kilom 106.7
spor 150 dk.
canimsin sen bunsan sonra herseye daha cok dikkat edicem bunusa deniycem insallahEki Görüntüle 1835258
Eki Görüntüle 1835259
Hayriyecim bunlar senin icin. Karataya 4 elle saril lutfen. Bu zor gunlerimiz geride kalsin.
Bu mercimekli ekmek yada borek diyolar yapanlar kahvaltida yiyolar bazen.
Kahvaltida hem yogurt hem sut goruyorum bazen.
canim ben 32 yasindayim dr ben bu ameliyati yapiyorum ama asla tavsiye etmiyorum dedi yasin genc saglik problemin de yok verirsin dedi ve beni geri gonderdi ben iradesizim tembelim beceremedimOGULCUKLARIM ben tüp mide ameliyatı oldum. Bu ameliyatı 50 yaş üstünde olanı da gördüm. 132 kilodan diyetle 125 e sonra ameliyatla 80 e indim. 2 yıl oldu bu ameliyatı olalı. Geçen hafta 89 u gördüm tekrar. Bu vesileyle kilo bildirimi de yapayım Bonus 87.9 um spor toplasam 120 dk tabi hiç oturmadan hep koşturmaca bişeyler yapmak spordan sayılmıyorsa yürüyüşüm bu kadar. Konuma dönersem, eğer uzun süre diyet yapacak azmim motivasyonum yok dersen obezite cerrahisi düşünebilirsin. Ama bu ameliyatlar kesin çözüm değil işte canlı örnek burda bak ipin ucunu biraz kaçırınca geri kilo almaya başladım. Facede yığınla grup var yaşadıklarını süreçlerini paylaşıyorlar incelemek istersin belki ..
kuzum pazar oldugu icin tek olmaz heralde cumartesi pazar yada pazar pazartesi tutabilirsinKandil gunleri tek gun oruc tutulmaz diye bisey okudum simdi. Bugun ve yarinmi tutulmaliydi? Yada cumartesi pazar sanirim.
gecmis olsun meyracim uykusuzmu kadin basin ondanmi agriyor acaba bencede tartil canim konturolu elden birakmaGünaydın..
Oyyy başım ağrıyo: )
Epeydir tartılmadım, ne alemdeyim hiç bilmiyorum.. İnş çok değilimdir
gunaydin yenam niye dustu modun gulum aslinda cok az yiyorsun spors var ama bi tahlile gidrmedin canimya acaba nirsey mi eksik yoksa sen cok guzel ilerliyorsunGünaydin.
Ben sanirim izinli olmak istiyorum bir süre.
Yeni kilom 106.7
spor 150 dk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?