Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bilmiyorum bonus yaaa kınaya gittim geldim...nisayı uyuturken ağrı başladı birden mahvediyor beni görünüşte çürük yok...ayağım aynı bir degisiklik yok..çarşambayi iple cekiyorum
O curukler ictede oluyo hatta kökte agri bosuna olmaz. Karanfil cigne varsa iyi geliyomus agriya.

selamlar,
Uyanınca.. activia

Gec kahvalti.. 1 kase lorlu,biber dereotu ve 1 cevizle 3 Yumurtadan omlet ve 3 cherry dom.

Ara 1 bardak sut ve 1 cay tabağı yemiş( kuru dut, üzüm ve kayısi çekirdegi)

Ara 2 dilim kasar,1 bardak kayısi suyu ve 1 ceviz

Aksam kocaman bol z.yağlı salata ,z.yağlı baharatli tavuk göğüs,3 kasik yogurt
3 lt su, limonlu su

Spor bitki çayi yok..

Selamun aleyküm güzeller
Ben bugün tartilamam tartı misafirlerin kaldığı odada. Akşamdan almayı unutmuşum. Dün tartıldığımda 96.3 tüm
Aslında bugün daha fazla çıkar çünkü akşam biraz fazla kaçırdım.
Biz dünkünü kabul edelim.

Kilo
96.3
Spor
145 dk

Selamun aleykum
Hayirli sabahlar hayırlı cumalar olsun insallah rabbim cuma hurmetine hepimizin sıkıntılarını gideri versin
Kizlar desteginiz icin cok tesekkur ederim bugune kadar okadar laf duydum ama en agiri bu oldu hayirlisi insallah kurtulucam bu dertden iyi siz varsınız yoksa ben iyice bunalima girerdim hepinizi cok seviyorum

Bugun oruca niyetlendim 3 gun tutmak istiyorum bakalim borclarim cok daha tartilmadim sahur yapinca biraz gec tartilayim dedim bakalim
canimsin sen bunsan sonra herseye daha cok dikkat edicem bunusa deniycem insallah

canim ben 32 yasindayim dr ben bu ameliyati yapiyorum ama asla tavsiye etmiyorum dedi yasin genc saglik problemin de yok verirsin dedi ve beni geri gonderdi ben iradesizim tembelim beceremedim

Kandil gunleri tek gun oruc tutulmaz diye bisey okudum simdi. Bugun ve yarinmi tutulmaliydi? Yada cumartesi pazar sanirim.
kuzum pazar oldugu icin tek olmaz heralde cumartesi pazar yada pazar pazartesi tutabilirsin
Günaydın..
Oyyy başım ağrıyo: )
Epeydir tartılmadım, ne alemdeyim hiç bilmiyorum.. İnş çok değilimdir
gecmis olsun meyracim uykusuzmu kadin basin ondanmi agriyor acaba bencede tartil canim konturolu elden birakma
Günaydin.

Ben sanirim izinli olmak istiyorum bir süre.

Yeni kilom 106.7
spor 150 dk.
gunaydin yenam niye dustu modun gulum aslinda cok az yiyorsun spors var ama bi tahlile gidrmedin canimya acaba nirsey mi eksik yoksa sen cok guzel ilerliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…