- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Yediklerinizin kalori hesabını yaptınız mı hiç? Ortalama 1600 kalori çıkar bayanlarda Bazal metabolizma. Bu hiç aktivite yapmamanız durumunda vücudunuzun ihtiyaç duyacağı enerjidir ve yediklerinizden birden çok kısmaya başlarsanız halsizlikle başlar saç dökülmesine Allah korusun çok daha kötü sonuçlara kadar ilerler. Mesela öğle yemeği yok listenizde. Belki öğle yemeği olsa bu kadar acıkmayabilirsiniz
Hayir,kalori hesabi yapmadım:)
Ben normalde karatay usulü besleniyorum,günde iki öğün beslenmeme rağmen acikmiyorum gercekten..Sanirim bunda güne sağlam bir kahvaltı ile basliyor olmanin etkisi olabilir.
Bugun istisnai bir durum olduğu için,protein günü yapmaya calistim:)lakin gerek protein günü beslenmesine vakif olmadigimdan gerekse aliskin olduğum beslenme tarzinin disina cikmaktan düzensiz bir menü oldu zannımca..:)
Tavsiyeleriniz için cok teşekkür ederim,dikkate alacagim ins.
Yine gerginiz galiba :)Seytan diyoki git sataşkurallari bir gozden gecirelim isterseniz herkes uyamiyorsa. Birde neye vakif degilsin sabah saglam protein alaydin
Kolay gelsin1-2 saat once demli cay takviyesi aldiydim ara ara uyukladim falan artik uykum kacti cok sukur mutfak topluyorum :)) tembel kadin mutfagi zor toplaniyor haliyle.
Kimm benmiYine gerginiz galiba :)
Estagfirullah hiç de hep gergin değilsin de yakın zamanda gergindin ya dün mü evveli gun mü ondan öyle dedimKimm benmiaskolsun asuman abla ya ep gerginmiyim ben beni eylemi belledin tez vakitte belleginden cikar o bonusu
Kendisi pambık seker gibidir aslinda
Kasimpatiya satasmak ayri bir zevk
Seni demiyorum bile
Tadina noldu yavv allahim bir topik dolusu kadin bu kadarmi hassas olur yaa :))Kolay gelsin
Bizimkiler de uyudu
Benim tadım da kaçtı uykum da
Karanlıkta oturuyorum sessizce
Korkma karanlık dediysem tv açık sesi kapalıTadina noldu yavv allahim bir topik dolusu kadin bu kadarmi hassas olur yaa :))
Gece lambasi neyin yokmu epten zifiri karanlikmiseni guldurim diye sacmaliyorum bak
Korkma karanlık dediysem tv açık sesi kapalı
Tadım da aslında yoktu da varmış gibi yapıyordum şu an yapamıyorum :)
Gece oturmayi ben de seviyorumKorkmadim bi kere burasida karanlik bende sarjda olan telimi almaya gelmistim oturma odasinda oturdum kaldimuyumam lazim ama niyeyse gece ayakta olmayi seviyorum
Keyfine soyle yerine gelsingelmis gibi yapmasin
Hay allah noldu disine ya disten iyi cektik hepimiz. Ayagin nasil?Dış ağrısından uyuyamiyorumminoset içtim kesmedi sabah olsaydı. ..
Bilmiyorum bonus yaaa kınaya gittim geldim...nisayı uyuturken ağrı başladı birden mahvediyor beni görünüşte çürük yok...ayağım aynı bir degisiklik yok..çarşambayi iple cekiyorumHay allah noldu disine ya disten iyi cektik hepimiz. Ayagin nasil?
Geçmiş olsun derincimDış ağrısından uyuyamiyorumminoset içtim kesmedi sabah olsaydı. ..
Böyle gece oturursak sabah şiş uyanacagiz sankiİyi geceler herkese, inşallah bol eksi gördüğümüz bi cuma olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?