Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayir,kalori hesabi yapmadım:)
Ben normalde karatay usulü besleniyorum,günde iki öğün beslenmeme rağmen acikmiyorum gercekten..Sanirim bunda güne sağlam bir kahvaltı ile basliyor olmanin etkisi olabilir.

Bugun istisnai bir durum olduğu için,protein günü yapmaya calistim:)lakin gerek protein günü beslenmesine vakif olmadigimdan gerekse aliskin olduğum beslenme tarzinin disina cikmaktan düzensiz bir menü oldu zannımca..:)

Tavsiyeleriniz için cok teşekkür ederim,dikkate alacagim ins.

Seytan diyoki git sataş kurallari bir gozden gecirelim isterseniz herkes uyamiyorsa. Birde neye vakif degilsin sabah saglam protein alaydin

Kimm benmi askolsun asuman abla ya ep gerginmiyim ben beni eylemi belledin tez vakitte belleginden cikar o bonusu
Kendisi pambık seker gibidir aslinda

Kasimpatiya satasmak ayri bir zevk
Seni demiyorum bile
Estagfirullah hiç de hep gergin değilsin de yakın zamanda gergindin ya dün mü evveli gun mü ondan öyle dedim
Topigin neşesisin yoksa

Tadina noldu yavv allahim bir topik dolusu kadin bu kadarmi hassas olur yaa :))

Gece lambasi neyin yokmu epten zifiri karanlikmi seni guldurim diye sacmaliyorum bak
Korkma karanlık dediysem tv açık sesi kapalı
Tadım da aslında yoktu da varmış gibi yapıyordum şu an yapamıyorum :)

Korkma karanlık dediysem tv açık sesi kapalı
Tadım da aslında yoktu da varmış gibi yapıyordum şu an yapamıyorum :)

Korkmadim bi kere burasida karanlik bende sarjda olan telimi almaya gelmistim oturma odasinda oturdum kaldim uyumam lazim ama niyeyse gece ayakta olmayi seviyorum

Keyfine soyle yerine gelsin gelmis gibi yapmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…