Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlar kızlar beni özledinizmi? ben sizleri özledim. özellikle dün size dönmek için çok sabırsızlandım. dünkü tartıda 80.2 gördüm allahım dedim yarın 79 olacağım. küsüratlıda olsa yıllar sonra olacağım. dün piknik gibi bişi yaptık sıfır hareket bol yemek. ve tüm hayaller suya düştü mutsuzum ama yinede eksideyim. yolun sonuna az kaldı sayılır ama günlerin aktığı gibi kilolar akmıyor ne yazıkki. hedefim 7 temmuzda tartıya kıyafetlerimle çıktığımda 70-72 arası olmak.umarım rakamın kendi gibi aynadaki görüntüde beni mutlu eder.
neyse kilom:80.6
spor yuvarlak 100 dk diyeyim

Günaydın canımm ahh senin kg da olmayı ne isterdimm valla inşallah düşerim o kglara :) Özlendin elbette ki hayırlı cumalar rabbim kalbinedne geçen tüm dileklerini kabul etsin

Günaydın canım seni aslında hamilelikte kilo almadın olarak görebiliriz için rahat olsun saplıcakla bebilşin gelsin inşallah

Izinli olmak ne demek
Kilo konusu için teşekkür ederim. Sen de işlerini bitirdin artık sen de süper gidersin inşallah.. İzinli olmak da belli bi süre için listeye kilo bildirimine dahil olmamak demek. Birbirimize karşı sorumluluk hissettiğimiz için hiç bişey söylemeden bildirim yapmayı bırakmıyoruz, izinli olmak istediğimizi söylüyoruz o yüzden..

Tabi bu tasvip ettiğimiz bi durum değil dimi YENA mm... Gitme, ne zaman iyi geldi ki bize izinli olmak, artıda olsak her cuma tekrar sarılalım ya... Sen bilirsin tabiki yanlış anlama beni sakın, seni seviyorum ve beraber fit olmayı istiyorum canımsın

@kasimpati35 kasimpatim liste çıkışlara kapalı bilgin olsun :)) sadece giris acik tek yon yani.

YENA duyan duymayana soylesin.
Helall bonusum aynen çıkış yasak dimii YENA canım izinler son bir emre kadar kaldırılmış bizimlesin canım bizmle ol hep çünkü biz seni çoookkkk özleriz.

Helall bonusum aynen çıkış yasak dimii YENA canım izinler son bir emre kadar kaldırılmış bizimlesin canım bizmle ol hep çünkü biz seni çoookkkk özleriz.
Alismis kudurmustan beterdir allah muhafaza

Bu arada 74FRIDA gormedim sanmaaa o ne guzel eksi oyle masallah masallah insallah

günaydınnn güzellerr

dün akşam hiç akılda arkadaşın kınasına gittik öğle ve akşam menüsü yazamadım.
Bugünde düğün var o kişilerin ve yemekli

OGULCUKLARIM kuzum vericeksinnn başka alternatif yok benim nacizane fikrim tam tahlil yaptırıp dr yardımıyla verebilirsin evladının söylediği ile miladın olsun bu arada banada eşim ile yanyana gelince ablası gibi duruyosun diyorlardı bu acı gerçek hepimizin bu konuda acıyan tarafı var yanlız değilsin

YENA m nereye gidiyor nereye anlamadımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…