Hayırlı cumalar canımmGünydıın hayırlı cumalar ....
Kilo bildirimi: 103.3
Geçen hafta tabloyu göremedim ben bulamadım yanii :)))
Günaydın canımm ahh senin kg da olmayı ne isterdimm valla inşallah düşerim o kglara :) Özlendin elbette kigünaydınlar kızlar beni özledinizmi? ben sizleri özledim. özellikle dün size dönmek için çok sabırsızlandım. dünkü tartıda 80.2 gördüm allahım dedim yarın 79 olacağım. küsüratlıda olsa yıllar sonra olacağım. dün piknik gibi bişi yaptık sıfır hareket bol yemek. ve tüm hayaller suya düştümutsuzum ama yinede eksideyim. yolun sonuna az kaldı sayılır ama günlerin aktığı gibi kilolar akmıyor ne yazıkki. hedefim 7 temmuzda tartıya kıyafetlerimle çıktığımda 70-72 arası olmak.umarım rakamın kendi gibi aynadaki görüntüde beni mutlu eder.
neyse kilom:80.6
spor yuvarlak 100 dk diyeyim
Günaydın canım seni aslında hamilelikte kilo almadın olarak görebiliriz için rahat olsun saplıcakla bebilşin gelsin inşallahGunaydin kizlarrr
Kilom 99.2
Hamilelikte almadigim kilolari son 3 haftada aldim resmen 3 haftada nerdeyse 2 kilo aldim bu saatten sonra alinan kiloyu odemdir diye umut ediyorum ☺
Daha doguramadim hala sabirla hanimefendiyi bekliyoruz ablasina cekecek herhalde
Bir süre diyete ara verip galiba burdan da uzak kalmakmış canım listeden felanIzinli olmak ne demek
Kilo konusu için teşekkür ederim. Sen de işlerini bitirdin artık sen de süper gidersin inşallah.. İzinli olmak da belli bi süre için listeye kilo bildirimine dahil olmamak demek. Birbirimize karşı sorumluluk hissettiğimiz için hiç bişey söylemeden bildirim yapmayı bırakmıyoruz, izinli olmak istediğimizi söylüyoruz o yüzden..Izinli olmak ne demek
Helall bonusum@kasimpati35 kasimpatim liste çıkışlara kapalı bilgin olsun :)) sadece giris acik tek yon yani.
YENA duyan duymayana soylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?