Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ohh afiyet olsun meşhur çorbandan yapmışsın gene:)

nursena'nın canı çekmez inşallah resim mesim koyuyorum ama:)

he valla meşhur oldu
yarın pazar ya bayılırım uzun uzun kahvaltı sofrası muhabbetlerini
çorbasızda olmuyo
sabhaları burnuma kokuyodu mercimek çorbası :sinifsinif: yaptım bende

he valla meşhur oldu
çorbasızda olmuyo

oh oh akşamı daha az geçiştir de pazar kahvaltısı kabus olarak dönmesin aman havereliniortak ben de sucuklu yumurtayı özledim de 82 olmadan ı ıh hayatta yememcokacimcoook

wowwwwwwww ben bu hızla giderim valla hareket yapmaktan canım çıktı ama değmişş mutluyum şımardımmmm zemuszemus zemuszemus zemuszemus

ohh afiyet olsun meşhur çorbandan yapmışsın gene:)

nursena'nın canı çekmez inşallah resim mesim koyuyorum ama:)

yok canım çekmedi bende anormal bi kadınım canım bişey çeksede aş ersem ya nerde hamile kalınca salaklaşıyom fırsat gelmez ele ama cinsim sabah kızartma yedim ekmek yok akşamda 2 tabak yoğurt çorbası içtim okadar limonlu turpla birlikte tansiyon çıkıyo korkuyom tuzu kesersem normale dönüyom ama az tuzlu ekmek yeyim ölüyom baş ağrısından

bu arada kızmazsan bişey dicem yemek bana fazla yağlı geldi ben rejimdeyken yemeğin suyunu süzüp koyuyodum asıl kalori orda bence çok faydasını görcen bak dene 1 kaşık fazla ye ama suyunu yeme

ablam tuzu kes normale dönüyo valla tansiyon yemekleri salçanın tuzuyla ye 1 hafta dene düzeliyon nere gidon ayrica gıı daha beni doğutturacannnn küseriz teyzesiiiii bakkkkk

he valla meşhur oldu
çorbasızda olmuyo

muhabbet edecek kocayı buluyon maşşallah bizimki ruhhh tw kumanda yetiyooo ona köşe yastığı gibi oluyo pazar günleriiii benimkiiii

valla kızz muhabbetten öte bişey bizimki :roflol:
işten gelir başlar konuşmaya
yaklaşık 45 dakka
ne olmuş ne bitmiş gün içinde herşeyi anllatır
hele arabası ileilgili olayları
allahım bazen fenalık gelir
bi anlasa bide bırıtır beni dinlemiyon diye
normalde çok konuşan bi insan deyil toplüm içinde ama
ewde hiç sogumaz motoru :roflol:

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

HOOOOOOOOPPPP Yurduşcuğum senden daha kötü durumdayım farkındasın değil mi?Ama bir yere gitmeyi düşünmüyorum ayrıca kimse de bizi siteden s........... etmez.Arada bir sorunlarımız olacak tabii çok normal....Her şey yoluna girince kilolarda düzelecek.Ben seni her zaman motive ve istikrarlı görmeye alışığım...Eminim kısa süre sonra her şey düzelecek tatlım....
hopp ablam nereye öyle hoşçakalın falansositososito öyle motivasyonunu bozma kof kilodur o bir haftada atarsın. lütfen bırakma kendinia.s.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Öffff salataya bayıldım.....Afiyet olsun canım.....
wowwwwwwww ben bu hızla giderim valla hareket yapmaktan canım çıktı ama değmişş mutluyum şımardımmmm zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Tebrikler canım.Şımar şımar hakkındır......

slm arkadaşlar ben özlem bende şuan 90.5 kg gekiyorum 6 ayda 13 kilo verdim boy 1.69 bende sizinle beraber kilo vermek istiyorum yardımcı olabilecek konuları paylaşalım

Canım,ne demek gitmek ya biz bu yola baş koyduk..Tabiki inişler çıkışlar olucak..
Bende aynı durumdayım..Herşeyden öte burda birbirimizin dilinden çok iyi anlıyoruz..

Seviyeli ilişkimiz var.:roflol::roflol:.sakın bizi bırakma..

slm arkadaşlar ben özlem bende şuan 90.5 kg gekiyorum 6 ayda 13 kilo verdim boy 1.69 bende sizinle beraber kilo vermek istiyorum yardımcı olabilecek konuları paylaşalım

Hoşgeldin Özlem,ne güzel 13 kilo hafiflemişsin..:)

Öncelikle azmini ve başarını tebrik ediyorum ve sonra hoşgeldin diyorum....

ıyi geceler Yenacığım......Çok tatlısın ya....Seviyeli ilişki ha...Bayıldım.....
Glikozcuğum seni de görüyorum....Hoş geldin canım.Seni görmek çok güzel....

Son düzenleme:
Sağolasın Beysuz cum hoş buldum

konuk oyuncu gibi arada bi bakınıyorum bende

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorumm

Ben curcunadan unuttum bildirim yapmayı .......

Glikoz senin kilo durumun nasıl..Bende şu an ibre ters yönde kilo alıyorum..

Bu haftadan umutluyum du bakalım ne olucak..:))

Valla canım 85 te takıldım kaldım

BAkalım ruh halimi bi düzeltemedim ne olacasa böle ....

waaoov demek 85 çok iyisin ya...

Ben seni 90 larda hatırlıyorum..Maşallah aman nazar değmesin..

yok canım kızmak ne demek de o yemek tasta olduğu için suyu fazla duruyor 8 kaşık anca sığdı küçük bir tas o resimde öyle görünüyor. koca tencereye 2 kaşık yağ koydum:) 3 te birini anca yemiş olsam fazla değil gibi. ayrıca salata da 1kaşık z.yağı var benim zaten 2 kaşık hakkım var onu geçmiyorum mümkün olduğunca ama daha da azaltırsam eziyet oluyor rejim bırakıyorum en iyisi mi fazla sıkmadan yapmak. yerimseniben
doktoruna danışsana iyi besleniyor muyum napayım da zırt pırt çıkmasın şu tansiyon de. bir de sabah sabah ne kızartması aman ha bebeği de tombiş yapma. brokoliye lahanaya şimdiden alıştır da bizim gibi olmasın:))))9
Öffff salataya bayıldım.....Afiyet olsun canım.....

sağol ablam brokoliye alıştım çiğ çiğ hep atıyorum tavsiye olunur..

hoşgeldin baya yol kat etmişsin kolay gelsina.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…