Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sanırım
her kadın bir gün aldatılacak
ya aldatıldı
ya aldatıyor
yada altadacak yani
annen adına üzüldüm
çünkü benim annnem de aynı şeyi yaşadı :sinifsinif:

Merhaba arkadaşlar......

Uzunca bir süredir siteye girmek sorun oluyor hepimizce malum.....Sizlerin Okur a verdiğiniz cevapları şimdi gördüm.Beynimden vuruldum desem yeridir.Ne olmuş bilmiyorum geri dönüp okumaya çalışacağım site izin verirse sayfalar açılmıyor.Çok üzüldüm ya şimdi elim ayağım titredi.

Kilom 90 citolcüğüm.

bugün çok üzgünüm sanırım yalnızda değilimmm herkeslerin bir derdi varrrrr kilom 122 olmuş verdiğime bile sevinemedimmmmmmmm senağlama senağlama senağlama

geçensene düşük yaptığım bebeği ilk gün söledim cümle aleme çok üzüldü hekez şimdide bunu sölemeyim dedim 3 aylık alaocak ayın 23 ünde o zaman iznimiz var süpriz olsun dedim ankaraya gidince öğrenecekler öğrenmeleriyle doğurmamda bir olur zaten:))) onun için sölemedimmm

canım benim söylediklerin çok doğru yaşadıklarımdan dolayı seni çok iyi anlıyorum ben başardım hemde hiçbir maddi güvencem yoktu sadece ailem arkamdaydı 13 yıl çekmediğim kalmadı şiddet yokluk alkol başka kadın ne ararsan vardı 7 yıl oldu aldım oğlumu çıktım arkama bile bakmadım kolay olmadı o günleri atlatmak depresyon ilaçları içtim toplum içine çıkamadım eve kapandım neden benim başıma geldi diye çok gözyaşı döktüm oğlum için toparlanmam lazımdı önce iş buldum çalışıyorum kimseye muhtaç değilim oğlumla yaşıyorum okula ara verdi bir süre şubatta askere gidecek demek istediğim ben başardıysam herkes yapabilir

sanırım
her kadın bir gün aldatılacak
ya aldatıldı
ya aldatıyor
yada altadacak yani
annen adına üzüldüm
çünkü benim annnem de aynı şeyi yaşadı :sinifsinif:
canım senin de yaşadıklarına üzüldüm ama ben aldatılmayı kastetmedim ki bildiğimiz kadarıyla babam sadıktı ama şiddet hakaret vardı nerdeyse annem aman başkasına gitse de rahat bıraksa derdi:))
ay bak ben düşünemedim onu iyi yapmışsın süper bi süpriz olur onlara da asıl böyle doğurup gideceksin vercen eline:))) şoku düşünsene:))) şaka tabi :))

:lepi::lepi: a.s. tebrik ederim harikasın canım. işte benim dediğim de bu, oğlun seni anlıyordur şimdi...

herkesin düşüncesi farklı demişsin nevracım ama aldatılmayı kimse istemez di mi bunda hemfikiriz. ben de doğru olandan yana motive ettim ama yapmazsa da asla yargılayamam çünkü ister sevgiden isterse çocuk için olsun bağları koparmak kolay olmaz, kendimden de örnek verdim. sevgilimden bile ha deyince ayrılamıyorum dedim. yani çok zor olur farkındayım. o yüzden diyorum ki eğer çocuğu için yapamayacaksa konuyu irdelemesin yüzgöz olmasın mümkünse. hee adam iyice yüzsüzleşirse ayrılmayı isterse o zaman da sonuna kadar haklarını korusun. yani her seçeneğe göre bir tavsiye verdim yoksa kimsenin ne yapacağını söylemek haddime değil...

okurcum vakit bulursan arada bilgilendir merak ederiz çünkü artık... tanımıyorum seni belki bi geçmişimiz yok ama destek olmak iyi olduğunu bilmek isterim...:teselli:

Son düzenleme:

Harikasın,örnek kadın profili..

Birde şu var şanslısınki ailen destek olmuş sana..En azından psikolojik olarak toparlanmanda..

günaydın kızlarr
dün sinirden deli oldum kk ya bir türlü düzelmedi
tam diyorum tmm halloldu sorun
hopp yniden hortluyoo
nese eksikler var ama yayınlıyorum listeyi

Aşkito____ 68.3 bildirim yok
Bonus 91 geçici izne ayrıldı
BEYZUS 89,2 --------90---800 grm aldı
Citol 109--------110--- 1 kilo aldı
derin 123.5------124.5 ---1 kilo aldı
Dream 93,2 izinli----gelmeye yüzü yok
Dilenciii 91,4----89,6------1.8 verdi
emrahelif 124.6---122---2.600 verdi
ekim2009 93.9-------93,6-----300 grm verdi
Kittiara 96------- bildirim yok
mmuti 89------aynı
Nevra73 83.7-----82,1---------1,600 verdi
Seçil00 83,2-------aynı ı
tursari_ 87.3 ----------------aynı
YENA 94,1-------aynı
YURDUSUM 82----bildirim yok
Yağmurgözlü 109---108.1-----900 grm verdi
tubbaa 88.200 bildirim yok

1.emrahelif 2.600 :lepi::hooray:
2. 1.800 dilenci lepi::hooray:
3. nevra73 1.600 lepi::hooray:
4. yagmurgözlü 900 grm lepi::hooray:
4. ekim2009 300 grm ( emege saygı zemuszemus)

ayrıyeten kilolarını özenle koruyon
yena
tursari
seçil
mmuti'yi tbrik ediyor
kendilerine hakim olamayıp
kurban bayramında kanı akıtılan zavallı hayvanları ....gibi ( kendi adıma) yiyen ve akabinde kilo alan
citol
beyzuş
derin ' esefle kınıyoruz

ilk tebrik bendennnnn kızlar hamilelerin duaları kabul olurmuş inşallahh haftayaaaaaa herkez 2 kilo verirrr aminnnnnnn

:roflol::roflol::roflol:

citolümm özür dilerim bebegim.. dün site sorunluydu öglende.. bi ara girebildim .. ama unuttum kilomu bildirmeyi.. gec olmazsa(ki zaten dereceye girmedim) 68,1 cikmistim dün sabah.

eger listeden cikarirsanda sorun olmaz canim darilmam.

farkındayım kaçmaya yer arıyosun ama
yoo pacadan yakaladım bi kere bırakmamm :roflol:

merhaba canlarım, nasılsınız bakalım.Benim işlerim hafta içinde yoğun olduğundan siteye giremedim maalesef. ınternette de problem vardı, kusura bakmayın ne olur.
Benim kilom tam 84.9 isterseniz sopa ile beni dövebilirsiniz.Yada siteden s....... edebilirsiniz.
Malum moralim bozuk olunca ben sıkıntımı yemekten alıyorum,bu aralar tansiyon problemimde var.
H O Ş Ç A K A L I N Şekerler.

hopp ablam nereye öyle hoşçakalın falansositososito öyle motivasyonunu bozma kof kilodur o bir haftada atarsın. lütfen bırakma kendinia.s.

hu huuuu herkes nerelerde bakayım.. akşam yemeğimi yedim. 8 kaşık tavuklu türlü ordaki sabah kalsik sağlıklı bir kahvaltı. aralarda meyve..

motivasyonum çok iyi gidiyor bu aralar azcık yazın ama olmuyor böylea.s

Eklentiler

• $adsız.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 48

cokacimcoook
hımmm süper görünüya salata yemekkk
canım çektii
bende mercimek çorba içtim akşama dogru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…