Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün planımız ailecek dışarı çıkmaktı..Eşim bir kaç haftadır hafta sonuda çalışıyor..
Şirketleri yeni bir oluşum içinde..Deli gibi yoğunlar uzun sürede öyle görünüyor..

Maalesef önce kayınvaldem geldi,sonrasında aralıklarla iki ortak arkadaşımız geldi..

Ben artık telef oldum,hazırlıksız olunca..Sağlık olsun misafir severim..

Bir sürüde turşu yedim..

Kayınvaldemle aram düzeldi ya,sık sık aşk tazeliyoruz..
yerimseniben

selam kıslarr .) bende bi ara bu topic te idim ama mlsf artık vakit bulamıyorum
size şu biber hapıını sorcam kullanan varmı
orjinal olduğunu nasıl anlıcaz birde
almayı düşünüyorum da
simdilik hoşcakalın bu hafta kilo verenleri tebrik ederim :lepi:

Selam,biber hapı nedir..?

Bildiğim kadarıyla kullanan yok..

bende keşke bulansa diyom allahım ya kursağım geniş napayım hamilelik bile işlemiyo valla doğdum doğalı kilo alıyom ne bulursam yiyom valla bi yemeğede daha ıyyyy demedimmmm türünün son örneği ben müzeliğim vallahii,

günaydın, herkes iyidir inşallah, hepimize mutlu ve bol kilo vereceğimiz bir hafta diliyorum ..

merhaba.. ben kullanmadım ama çevremde kullananlardan anladığım kadarıyla hemoroidi çok fazla zorluyor, kanatabiliyor.. onun için bırakmışlar, lahana hapıda aynı şekilde yan etki yapmış komşum kullandı daha doğrusu kullanamadı bıraktı, kullandığı bir hafta yada 10 gün boyunca kilo da vermedi..kk de topiği vardı ordan araştırırsanız daha doğru bilgi alabilirsiniz..

günaydın hanmlar
sabah 2-3 dilim ekmekle zeytin ve domates yedim
şimdide pc başında kk'mla çay keyfindeyim
öglen gezmem var
dikkat edicem söz
bu hafta kilo vermiş olmak
ve devamında ki haftalardada aynı sevinci yaşamak istiyorum

günaydın canlarım, nasılsınız.
ıyi bir hafta geçirmemiz dileğiyle.
Bugün güne enerjik başladım.
Amirimiz ile sohbet ediyorum.
Hamile olan oda arkadaşım hastanede yatıyor.
Diğer arkadaşımın ablasını düğünü vardı, oda izinde.
Ben yalnızım odada.Amirim hesap işleri ile uğraşıyor,
Bende sizlere bir selam vereyim dedim.opuyorumnanaktan herkesi.

Haydi citol'üm gaza gelelim biraz ne olur......

Düşünceyle zayıflama
Zayıflamak aldığından daha fala enerji harcamak ve eneji depolamaya gereksinim duymamaktır.
Bir şeyi gerçek olarak yapmakla düşüncede yapmak arasında çok az bir fark olduğu ispatlanmıştır .
Beyin görme ile hatırlama , hayal etme arasındakı farkı ayıramadığı manyetik rezonans aletleri ile tespit edilmiştir.
Düşünce maddeyi etkiler. Suyu dondurma deneyleri ile ispat edilmiştir.
Her düşünce farklı hormon üretir ve hüçre yapısını değiştirir.
Sürükli yoğun üretilen düşünce hüçrenin değişmesine ve bölünmesine sebep olur.
Şişmanlığın , Şeker hastalığın , Ulserin , Kalbın , Klorestrolun , Kanserin vs nedeni yoğun aynı düşüncenin bilinç altı faliyetidir.
Duygu ve düşünce bağımlılık yapar. Uzun süre aynı duygulanım içinde olursanız , o duyguyu yaşamak iştersiniz . İnsan davranışını yönlendirende budur .Yaşlandıkça algı kalıpları değişmesi imkansızlaşır. Pardıgmayı değiştirmek çok zordur . Bu ölüme neden olan şeydir yani rasyonel alanın tükenişi .
Olumsuz düşünce ve duygu ilgi alanına giren herşeye zarar verirken , olumlu düşünce ilgi alanına fayda verir. Kalbın mühürlenmesi duygu ve düşünce bağımlılığın aşılamamasıdır.
Kendi kendine telkinle zayıflamak . Reçete
1 - Soğuklukla yağları eritme
Ortam çok soğuk üşüyorum üşümek ve titremek istiyorum . Özgürüz . ( günde yüz on dört kez tekrarlanacak )
Donuyorum donmalıyım çok soğuk titriyorum . Özgürüz . ( günde 99 kez tekrarlanacak )
Dondum erimeliyim , yağlarım beni ısıtsın . Isıtıyor titredim . Özgürüz . ( 40 kez )
2 - Hareketle harcama
114 katlı binaya tırmanıyorum . Çok yoruldum . Ayaklarımda kuvvet kalmadı . Mutluyuz . ( 114 kez )
99 metre yüzüyorum kollarımda kuvvet kalmadı dayanmalı boğulmamalıyım . Mutluyuz . ( 99 kez )
40 gündür dağda geziyorum çıkmadık kaya , inmedik kuyu bırakmadım. Tüy gibi hafifim . Mutluyuz . ( 40 kez)
3 - Az kalori alma
Yediğim her şey saman gibi 1 gr kalorisi yok , içtiğim suda bile daha çok kalori var . Para çok . ( 114 )
Karnım dolu hiçbir şey yemem mümkün değil , yer yok . Para çok . ( 99 )
Karnım aç değil , hiçbir şey yemeğe ihtiyacım yok , istemiyorum . Para çok .( 40 )

Bunları yaptım günde 300 g yani bir ayda 9 kg verdim . ( 33 )

inşallah vereceksin, inandığın sürece kilolar gider..ben bayramda buna benzer bir yöntem denedim canım gerçekten tatlı istediğinde kendime vücudumun ihtiyacı var ki istiyor o zaman yemeliyim, vücudumun ihtiyacını karşıladım o yüzden kilo yapmayacak diye düşündüm ama tatlının anasını ağlatmadım sadece nefsimi körettim işe yaradı kilo almadım... herşey beynimizde bitiyor...

Günaydın kızlar nasılsınız?

citol kararın süper hadi bu hafta patlama bekliyom senden .....
arkadaşım bi rayına girsen bu hfta gerisi gelecek inşallah...sana güveniyom...cumaya :lepi:

ekim2009 gerçekten çok güzel bir yazı canım emeğine sağlık.

bu yazıyı burda kk de buldum önce bir deneyeyim dedim sonra sizlerle paylaştım.. kendinizi zayıflamış olarak hayal edin, asla ya geri kilo alırsam diye düşünmeyin hep kilo veriyorum diye düşünün diyorlar, nette baya bir bakınmıştım, hepsinde de sonuç olarak bu çıkıyor..

Günaydın kızlar nasılsınız?

citol kararın süper hadi bu hafta patlama bekliyom senden .....
arkadaşım bi rayına girsen bu hfta gerisi gelecek inşallah...sana güveniyom...cumaya :lepi:

teşkür kızzlar
yedim doydum
mutluyum
donsum eridimm para çok
inmedik kuyu bırakmadım hafifledim mutluyumm :lepi:
hakkaten süper bişemiş tuttum bunu
mutluyumm hafifliyorum

citol ve kıslar hepinize diyom ben motivasyon olarak hep kendimi incecik hayal ediyorum ...inanın kalp atışlarım hızlanıyo heyecandan öyle düşününce...
düşünürseniz yaparsınız buna bende inanıyorum...

citol gel canım bu yöntemi beraber deneyelim ama bu sayıları nasıl hallederiz bilmem tesbih çeker gibi saymamız lazım galiba ben ayda 9 değil 4-5 kiloyada razıyım he he he

benim bu yönteme inanma sebebim, zaten düşünceyle hafif baş ağrılarımı, tansiyonumu ( kronik tansiyon problemim yok) ve kalp atışlarımı, senelerdir kontrol edebiliyorum neden kilomuda etmeyeyim diye düşündüm:)))

citol gel canım bu yöntemi beraber deneyelim ama bu sayıları nasıl hallederiz bilmem tesbih çeker gibi saymamız lazım galiba ben ayda 9 değil 4-5 kiloyada razıyım he he he

pcye kaydettim sözleride
yazıcıdan çıkarsın eşim iş yerinden
yapalım
hem ne var ya 4444 duasımı bu bi eksik olsa tutmucak :roflol:
motive ve beynimizi buna inandırma yarışı bu
bence fazla fazla bile söleyelim
bie yerden sonra ezberleriz zaten

citol birde beynimize zayıflıyorum diye öğretmiycekmişiz her türlü ruhsal olarakta zayıflatabilirmiş, kilo veriyorum, yağlarım eriyor diyecekmişiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…