Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

okurcum her şerde bi hayır vardır sıkma canını hamileliğin ilk zamanları kocalarda bunalıma giriyo onlara ne oluyosa onu analamıyom ama neyse benimkide öle bi tirip ler falan herşeyi ayağına hizmet ister allaha şükür şöle ayağımı gere gere bi hamilelik yaşamadım benimki biraz bencil asker olmasındanda kaynaklanıyo olabilir herşey emirrr üzerineee
napcan idare et allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin sen kendi ayakların üzerinde durrrr öle kocayla kavga ettim diye cana kıyılırmı herşey düzelir sabret dua et allaha güzelim cuma hayırlı gündür üzülme kıssss sende çok alıngan olmuş olabilirsin hamilelikte olur metobolizmamız deişiyooo

arkadaşlar günaydın.. bu aralar çok koşturmacalı yaşıyorum, onun için bilgisayarı açacak zamanım olmuyordu, uğrayamadım ama tartı gününü kaçırmadım :))) kilom 93.6, pek giden yok ama bayramda almadım ya aferin bana he he he

tursari aynı durumdayım.zayıfladığımın farkında bile değilim. beynimiz şişman...ahhh bide onu zayıflatsak...

canım devam et aman bırakma...
ben yürüdüm dün... ama siteye girmek için çabalarım hep boştu.deli oldum...

okur canım çok üzüldüm ne diyebilirim ki inşallah karanlık günlerden aydınlığa çıkarsın..

bu arada kilom 82.1
en son bildirim 20.11 de 83.7 imiş
geçen hafta 82.6

geçen haftaya göre 500 gr son bildirime göre 1.6 kg vermişim...

mutluyum...

Son düzenleme:
okur sorun ne bilmiyorum ama
düzeltilemicek şey yoktur diye düşünüyorm
bu adar canını sıkma
hayatını bir kişiyede endeksleme lütfen

110.0 kilom faciyaya dogru ilerliyorum sanırım 1 kilo almışım ramazanda

kısss ramazan bittiii kurbannnn 1 kilo baya şok yaratmışşşş allah seni napmasın emiii:sm_cool:

ya kocam öyle sorumsuz kı zaten ben onun bu hallerıne alıştım
sanırım bı kadın var içim daralıyor kendimi uzaklara atmak istiyorum geçekten çok kötü bi durum rabbim ikmsenin başına vermesin herşeyin düzelmesinide umut ediyorum

sıkma canını çok zor anlıyorum allah vermesin kimseye bence bi ders ver o zaman gide biliyosan annenlere git zor olsada çocunuda burak git annenin evinden getirmedin ya o zaman tutuşur meraklanma elindekinin deerini kaybedince anlar belkiiiii ne diyim sen üzülme o üzülsünnn bence o düşünsün naptını neyi kaybettiniii sadece bi fikir ne düşünürsün bilmem

günaydın kızlar kaç gündür giremedim siteye nihayet düzelmiş ben bayram nedeni ile 1 kilo almışım 124.5 olmuşum . çikolata tatlı et derken eşimde evde olunca bayram nedeni, ile kaçamaklarda çok oldu tabi.leslie cd imde geldi inşallah vakit bulursam başlayacağım gerçi iki gündür yatana kadar koşturmaca temizlikti misafirdi bebekle ilgilen hiç oturmuyorum eşim bile ne zaman spor yapacaksın hiç boş vaktin yokki diyor. ama bi çaresini bulmam lazım.akşam yine bebek görmeye geldiler sırf ikram yapıpta yiyeceğim için istemiyorum misafitri. yoksa çok severim ama körolası boğazımı tutamıyorum işte. pazartesi yine kalabalık misafirim var . şu bebek tebrikleri bitsede bende zayıflamaya başlasam.

canımmm çok üzüldüm inş düzelir :gitme:

günaydın kızlar...

okur emin değilsin sanırım... önce sakin ol ve tamamen emin olana kadar bekle. sonra da maddiyatınızı bilmiyorum ama hakların neyse onları al... ama ben çocuğum için katlanırım diyosan o zaman da bilsen bile görmezden gel yüzgöz olma. ki hiç tavsiye etmiyorum bu seçeneği

kendi bebeğine sakın kıyma. ileride bir can yoldaşın daha olacak o senin hem. her erkek kazık atsa da onlar yanında olacak annelerini sevgisiz bırakmayacak. o yüzden sakın...

nursena niye annenlere söylemedin:) doğunca mı söyliycen:)))

kilo verenleri ve bayram gibi zamanda almayanları da tebrik ederim.

çitolcüm düzeltmemiş olabilirsin diye özellikle yazıyorum en son 91.4 kilodaydım şimdş 89.6... yani 1.8 vermişim..

listeye kaydediyorum kızlar kiloları eksikler var tammalanmasını bekliyorum
okurcum
zor durum
başa gelmeyen bilemez
annem derdi bekara herif boşaması koly olur diye
dilencicim valla koly deyil bu işler kız
helede ekonomik özgürlügün yoksa
arkanı yaslıcan güvenduyucan bir ailen yoksa tam bir çıkmaz ve kaos
ama genee asla ve asla böyle durumlarda
yapılanın erkegin yanına kar kalmasından yana deyilim
yaw gelde dellenmee
madem böle bir halt yicen neden bi çocuk daha yaparsın be adam
valla sinirden dellendim icee

Sabah girdim günaydın dedi...Kilomu yazdım..
Ama nafile..
Siteye maşallah diyorum..

Kilom aynı,citolcüm biz senle ne olcak halimiz bilmiyorum..

okur çok üzüldüm senin adına..Sadece birşey sorucam cevap vermeye bilirsin..Bu durumlar düzelsin diyemi ikinci çocuğu düşündünüz veya sen istedin..

Ayrıca kadın olayı, eminmisin..İnşallah değildir..Sakın eşinin yüzüne söyleme kesinlikle reddeder..Eğer yoksa bile aklına sokarsın..

Kesinlikle emin olduğun zaman affetmek bilmiyorumki olmaz sanırım..

Allah sana doğru yolu gösterip,yardımcın olsun..Gün doğmadan neler doğar..

Arkadaşlar kızlarımızı sonuna kadar okutalım..

valla sırf bu lafı söylemeyin diye dikkatle yazdım ama yine geldi malum cümle:) (bekara karı boşamak kolay cümlesi) o yüzden dedim ki “çocuğun var diye ayrılmayacaksan olayı kurcalama yüzgöz olma bilmiyormuş gibi yap”.. maalesef yani.. ayrıca sorunlara rağmen 4 yıldır sevgilisinden bile ayrılamayan biri olarak hiç bir kadına da boşanmanın kolay olacağını söyleyemem:sinifsinif: zor olur ama çocuk için boşanmama bazen de bahanedir. gücün yoktur aslında ve çocuk dersin. okuru kastetmiyorum. ben annemi kastediyorum yıllarca babamdan çekmiş biri olarak önce beni bahane etti ben boşan dedim kardeşin dedi kardeşim boşan dedi üçüncü geldi onu bahane etti o da büyüdü hala yapamıyor... o kadar kızgınım ki öyle bir ortamda büyüdüğüm için. kesinlikle bizi bahane ediyordu oysa zorlukları göze alamıyordu. babam bizi dövdüğü halde annem memur olarak çalıştığı halde ailesi arkasında olduğu halde ayrılmaması bu evliliği bizim için yürütmediğinin en büyük kanıtıydı... neyse daha önce bonus a da söyledim. çocuklar büyüyene kadar anlamasa da her şey ama her şey annelerini üzgün görmelerinden daha iyidir ve eninde sonunda bunu fark edeceklerdir. maddi güvence var ise bu mutsuzluğa katlanmayın. çocuklarınız her şeyi hissediyor...

Son düzenleme:
çok zor meseleler bunlar .... seninki bana uymaz benimki sana uymaz hesabı.umarım okurcum kendine en uyan çözümü bularak feraha çıkarsın...
ben site kopmadan menümü de yaziiiim
1 kepek ekmek, 1 beyaz peynir , domates,salatalık,çay
6 parça tavuk şiş,1 ayran,1 kepek ekmek,salata
arada birazdan 1 mandalina 1 elma yerim
akşama da 7-8 kaşık etsiz kuru fasulye,1 kepek ekmek,salata,2 kaşık yoğurt
ara:1 mandalina yiyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…