Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah bitkisel tablet 2 bardak su
kahvaltı klasik 1 çatal peynir
1 dilim ekmek
çay
ara
1 grissini 2 mandalina
öğle
brokoli çorbası
yağsız tuzsuz bol salata
1 dilim ekmek
ara
1 bardak süt
akşam
salata köfte meyve
bugünki menüm bu kızlar inş dışına çıkmam

bu süperdi elinize sağlıkkkkkkkkkkkkkkkk opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyi haftalar arkadaşlar bugün güne çok enerjik başladım ben cuma gününden beri metabolizma çalıştıran ve yağ yakan bir formül uyguluyorum deneyen varmı ve çarşambadan beride sabah aç karnına greyfurt ve limon suyunu içiyorum ve arkasından bir kocaman bardak su içiyorum cuma günü anlayacam işe yarayıp yaramadığını ve size metabolizma hızlandırıcı formülü vereyim
2 adatelma

2 adet elma
1adet limon
1 çubuk tarçın
1tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı karanfil elma ve limonlar dörde bölünüp hepsi karıştırılıyo ve 2.5 veya3 litre su konup 20 dk kaynatılıyo süzülüp yemeklerden sonra 3 öğün içiliyo ben içiyorum tuvaletle arkadaş oldum diye bilirim tavsiye ederim yarında diyetisyene gideceğim tartılcam çok merak ediyorum kilo vermişmiyim diye dayanamayıp yazarım size gelişmeleri...

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance::dance::dance::dance::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

canım sanırım yenisin, hoşgeldin öncelikle.
Ne zamandan beri bu karışımı uyguluyorsun.Umarım iyi sonuçlar alırsınopuyorumnanaktan

canim cok tesekkür ederim.. güzel sözlerin motive etti beni.69 u gördüm bu sabah.
bugün yine SIKI bir rejime girdim..
yilbasina kadar en az 5 kilo vermek istiyorum bidenem..

memi$lere gelince.. neden kizyaim kizz
asiri kücültüler gördügünüz gibi.
ve sarkma meydana geldi.
kismet olursa mart gibi türkiyeye gelip estetik olucam.. gögüslerimi diklestircem canim..
cünkü hic begenmiyorum.. igrenc oldular,
resmen sisirilmis ve sönmüs balon gibi..

selam kızlar,
iyi pazarlar
ayyyy aşkitoooooooooo süper görünüyosun ..maşallahhhhhhhhh

tesekkür ederim güzelimmopuyorumnanaktan

henüz bisi yaptirmadim ama yaptircamm
merak etme sende zayiflarsin ..hele bir melegini dogur..
emzir.
sonra bakima girersin.

askito,zayıflayınca boyunda uzamış sanki..:)

Bende 60 olucam işte..

Saç modelin de yakışmış..:)

tsk canim.. aslinda boyum ufaldi gibi sanki.
kücük bise kalmissin dio görenler:)
sagdaki resim daha yakin cekim oldugundan öle durabilir.

r

benim hamileligim hep bulantiyla gecti.
ilk 4 ay 4 kilo verdim hatta.
igrenc bise, her yemekten sonra tuvalete kosup cikarmak, ama tabi ii yönleride var ,kilo almama gibi :)))

hamileligimde 10 kilo aldim.sabah dogurdum , aksam tartildim 11 kilo gitmis :)))
darisi basinakaydirigubbakcemile5

Selam,

Okuurr seni görüyorum nasılsın.??

Umarım iyisin ve iyi haberlerle burdasın..Pıhtın ne alemde..:)) Okşa onu,ve sizi düşündüğümüzü fısılda ona..:)
Mucuxx.

aSkiTo,sizin orda H1N1 ne alemde..Halk nasıl tepkiler veriyor..

Tr'deki durumu biliyosundur,her kafadan bir ses çıkıyor..

Bizde kafayı yemiş durumda,mel mel bakıyoruz her konuşana..:))

Bugünkü kahvaltım,tereyağlı kızarmış ekmek,1 dilim..
Sınırsız çay..fazlası ile stress..:)

Oğlum sanırım azı dişlerini çıkarıyor benimde beynimi çıkarıyor,zırıltısıyla..

Canım iyiyiz sende iyisin inşallah..İstanbula gidicen diye pek neşelisin tabii..
:))

sağol canım benim, inşallah allahın izni ile gideyim, çocuklarımı özledim.
şimdi senin çocuklar yanında ya, o duyguyu bilemezsin, inan ki ne yediler, ne içtiler, diye merak ediyorum.
Diyeceksin ki kazık kadar adamlar, ama öyle değil
Allahım cemi cümlemizin çocuklarını korusun, içinde benim evlatlarımıda.opuyorumnanaktan

Canım bilmezmiyim nasıl zor olduğunu.Çok haklısın..

Ben kızım okuldayken bile özlüyorum,kaygı duyuyorum..Keşke hep yanlarında olsak,okulda bile..Onları üzdüklerinde hemen müdahele etsek..:)

Canım bilmezmiyim nasıl zor olduğunu.Çok haklısın..

Ben kızım okuldayken bile özlüyorum,kaygı duyuyorum..Keşke hep yanlarında olsak,okulda bile..Onları üzdüklerinde hemen müdahele etsek..:)

YENA'm rahmetli annem hep derdi, bende pek inanmazdım.En güzel günleriniz evlatlarınız yanınızda iken derdi, yarın yanınızdan ayrıldıktan sonra her şeyi düşünürsünüz dedrdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…