Valla çok sevindimm görünce canım inanın hep böyle aktif olalım.Valla görmeyince özlüyor merak ediyor insan meselaAaaa amaaaa benn de aktiftim önceden:)sadece son haftalarim yogun olunca ondan gelemediydimm
Aminn tüm güzel dileklerine,hepimiz azimle ilerleriz inş..
Gunaydin. Siz uzun zaman sonra bir sabah burda bilemiyorum yani..
Disimin kovuguna yetebilecegini sanmiyorum.
Once ben en cok ben ep ben anliyomusunSende mi brütüs
Gunaydin kızlarDelyDoly arkadasıyım.Ben de grubunuza dahil olmak istiyorum.Yasım 38 kilom 84 boy 1.60 beni de dahil ederseniz sevirim
Oooo neler anlatmadı kiii bende hemen dahil olayım dedim.Teşekkür ederim benide dahil ettiğiniz için.Arkadaslarimizin arkadaslarina her daim yardimci oluruz :) hosgeldin.
Kimbilir nasil anlattida seni cekti buraya
Sagol cnm amin inş Bende 27 yas kılo 95.500 gordum bu sabahh dusecek ınsallah bır oglum var allaha herkeze nasıp etsın ınsallah cnmSagolasin canim benim teşekkür ederim. Yaşimi evet gostermedigimi söylerler. Valla canım açıkçası hayatı pek fazla ciddiye almıyorum.Sen kaç yaşındasin canim kilon bir oglusun var dimi Rabbim.bagislasin
Cok gecmıs olsunHayırlı sabahlar
Hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için
Her gün gidemiyorum meydanlara arada dinleniyorum tabii bir de sabaha kadar duramıyoruum dikkat ediyorum eşimin de ayakları rahatsız ağrısı oluyor elimizden geldiğince işte
Igneyi 2 sene önce de önerdi aynı Dr başkasına gittim gerek yok dedi napcam bakalım
Benim ortaokulda geçirdiğim trafik kazası sonrası olduğum ameliyatlar yüzünden dizimde erken yaşta tahribat oldu protez için erken olduğundan mümkün olduğu kadar ileri yaşlarda ameliyat için bişeyler yapacağız da pek de bişey yapılmıyor galiba
Şükür halimize
Teşekkür ederimCok gecmıs olsun
Tatlım hoşgeldin azmin burdan da daim olsunGunaydin kızlarDelyDoly arkadasıyım.Ben de grubunuza dahil olmak istiyorum.Yasım 38 kilom 84 boy 1.60 beni de dahil ederseniz sevirim
Aminn canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Bol bol eksileri görürüz inşallahh bende eksiyi gördüm şükür bugünnSagol cnm amin inş Bende 27 yas kılo 95.500 gordum bu sabahh dusecek ınsallah bır oglum var allaha herkeze nasıp etsın ınsallah cnm
Günaydınn canım sağolasın valla hareketlenmek lazım canım hepinizi dürtee dürtee harekelendircem inşallahGünaydın...
Amethyst_1 daha sık gel lütfen :)
YENA nerdesinn???
DelyDoly topiğin demirbaşı oldun, azminden azcık bana da ver :)
Z Zeyna_26 hoşgeldin sen de aramıza :)
Geçmiş olsun ablacımm ağrı kesici içseydin.Arkadaşım realden candostumdur.Biz onla birbirimiz gazlarız hep burdna bahsettim o da dahil oldu inşallah burdan da devammSelamun aleyküm güzeller
Akşam sokaktan çok geç geldim ayaklarım ve başım ağrıyor.
Biraz sonra açılır inşallah
Aramıza bir( 26 ) daha gelmiş .hoş gelmiş
Yandan hemşehrim azmin daim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?