Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aaaa amaaaa benn de aktiftim önceden:)sadece son haftalarim yogun olunca ondan gelemediydimm

Aminn tüm güzel dileklerine,hepimiz azimle ilerleriz inş..
Valla çok sevindimm görünce canım inanın hep böyle aktif olalım.Valla görmeyince özlüyor merak ediyor insan mesela Derin ve YENA nerelerdeler acayip meraktayım şimdi özleniyorlar

Hayırlı sabahlar
Hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için
Her gün gidemiyorum meydanlara arada dinleniyorum tabii bir de sabaha kadar duramıyoruum dikkat ediyorum eşimin de ayakları rahatsız ağrısı oluyor elimizden geldiğince işte
Igneyi 2 sene önce de önerdi aynı Dr başkasına gittim gerek yok dedi napcam bakalım
Benim ortaokulda geçirdiğim trafik kazası sonrası olduğum ameliyatlar yüzünden dizimde erken yaşta tahribat oldu protez için erken olduğundan mümkün olduğu kadar ileri yaşlarda ameliyat için bişeyler yapacağız da pek de bişey yapılmıyor galiba
Şükür halimize

Sagolasin canim benim teşekkür ederim. Yaşimi evet gostermedigimi söylerler. Valla canım açıkçası hayatı pek fazla ciddiye almıyorum.Sen kaç yaşındasin canim kilon bir oglusun var dimi Rabbim.bagislasin
Sagol cnm amin inş Bende 27 yas kılo 95.500 gordum bu sabahh dusecek ınsallah bır oglum var allaha herkeze nasıp etsın ınsallah cnm

Cok gecmıs olsun

Sagol cnm amin inş Bende 27 yas kılo 95.500 gordum bu sabahh dusecek ınsallah bır oglum var allaha herkeze nasıp etsın ınsallah cnm
Aminn canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Bol bol eksileri görürüz inşallahh bende eksiyi gördüm şükür bugünn

Selamun aleyküm güzeller
Akşam sokaktan çok geç geldim ayaklarım ve başım ağrıyor.
Biraz sonra açılır inşallah

Aramıza bir( 26 ) daha gelmiş .hoş gelmiş
Yandan hemşehrim azmin daim olsun

Selamun aleyküm güzeller
Akşam sokaktan çok geç geldim ayaklarım ve başım ağrıyor.
Biraz sonra açılır inşallah

Aramıza bir( 26 ) daha gelmiş .hoş gelmiş
Yandan hemşehrim azmin daim olsun
Geçmiş olsun ablacımm ağrı kesici içseydin.Arkadaşım realden candostumdur.Biz onla birbirimiz gazlarız hep burdna bahsettim o da dahil oldu inşallah burdan da devamm Hep birlikte inşallah kiloları verecezz balamm inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…