Hem sanal hem reel arkadaşınla birlikte tez zamanda eriyip süzülün. Sülüñ gibi gezinin inşallahGeçmiş olsun ablacımm ağrı kesici içseydin.Arkadaşım realden candostumdur.Biz onla birbirimiz gazlarız hep burdna bahsettim o da dahil oldu inşallah burdan da devammHep birlikte inşallah kiloları verecezz balamm inşallahh
Çok geçe kalmışssın ablacımmÇocuklar uyuyorlar ben kahvaltı etmedim daha
Aminn ablammm inşallahhh inşallahhhhHem sanal hem reel arkadaşınla birlikte tez zamanda eriyip süzülün. Sülüñ gibi gezinin inşallah
Hayırlı sabahlar
Hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için
Her gün gidemiyorum meydanlara arada dinleniyorum tabii bir de sabaha kadar duramıyoruum dikkat ediyorum eşimin de ayakları rahatsız ağrısı oluyor elimizden geldiğince işte
Igneyi 2 sene önce de önerdi aynı Dr başkasına gittim gerek yok dedi napcam bakalım
Benim ortaokulda geçirdiğim trafik kazası sonrası olduğum ameliyatlar yüzünden dizimde erken yaşta tahribat oldu protez için erken olduğundan mümkün olduğu kadar ileri yaşlarda ameliyat için bişeyler yapacağız da pek de bişey yapılmıyor galiba
Şükür halimize
Aynen canımm şu bağırıp çağırıp sıçrayan çılgın gadınnBende diyorum zeyna nerden tanidik geliyo ya su savasci baci degilmiydi gissa deri etekli
Kız bilgisayardan yazınca böyle telefonda yazsam fıtık oluyorumBen mesajimi duzeltene kadar kadin yenisini yaziyo :)
Cuma odulu dondurma yada cikolata olsun baska nolcek yada canin cektigi her bir gida olabilir.
Gergin bir kahvalti yaptim. Cocuklara kizdim biraz aglama sesi duymaktan fenalik geliyo artik. Eskisine nazaran daha az oluyo boyle patlamalarim ama yinede oluyo icimdeki ofkeyi henuz iyilestiremedim ama o yolda gidicem ins.
Kız bilgisayardan yazınca böyle telefonda yazsam fıtık oluyorumOğlun biraz üzüyordu canım nasıl düzeldi mi bir nebze öfkelendiğinde birazcık ortamdan uzaklaş en azından iyice sinir olmazsın
Benimki trafik kazasıNeydi o kazalar oyle boyle tahribat veren?
Gezdim ablacım, çok iyi geldi bana.. Cuma yine gideceğiz sanırım, çünkü burası çok sıcak ve nemli. Betül hemen isilik ve pişik oluyo sıcakta.. Yaylada hemen geçmişti isilik de pişik de.. O yüzden tekrar gitmek istiyorum ben, hem annem de orda bi faydam olur işlerinde belki.. Prensesim iyi şükürler olsun söylediğim şeyler dışında. Gündüz normalden 1 saat fazla uyusa gece düzeni hemen bozuluyo. Uyku düzeni oluşturmaya çalışıyorum.. Okul başlayana kadar uğraşacağım işte :)Elif gezip gezip geldin güzelim yerlerde
Prenses nasıl yayla havası ağır gelmiştir ona
Ne okuyosuuunn??Bi fincan cay aldim iki sayfa kitap okuyim.
Evin tukenmez isleride bana baksin.
Yanimdaki utu masasi mesela.
Yasasin korsan kitap :) emek hirsizligi olmaz derdim bi zamanlar taa ki yazarlarinda bazi korsan yayinlardan kar yaptigini ogrenene kadar.
Ne okuyosuuunn??
Kalbini ferah tut birtanem zamanla o da anlar ergenlikten bence birde evlatlar kaç yaşında olursa olsun hic büyümez ben mesela annem ve babama hala çocuk gibi tripte yaparim sebeklik de yaparim.Bazen bidirdarim sonraa yaa neden tutsaydim çenemi derim. Rabbim ana babalarımızı başımızdan eksik etmesin.Ne bir anayı evlatsın ne eladı anasız babasız bırakmasın.Bir oyle bir boyle buyusede cocuk yinede. Biraz dilini tutsa baska bisey istemiyorum.
Cok guzel seyler dusunuyodum ama hic biri olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?