Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Onunkiler gelip gecer tabiki ben kendime uzuluyorum. Kendimce bu kadar herseyi iyi dusunmeye calisirken nasil boyle ofkeli olabildigime.
Oda buyudumu kesin bunlari yasiycak ins yasamaz.
Yoksa ne kadar darlansamda biliyorumki o cocuk ve asil idare edecek uyumu saglayacak olan benim zaten en cok kendi eksikligi insani yaraliyo.
Sevginin cozemedigi bisey yoktur bunuda cozecek ins.
Tsk ederim samimiyetin icin cok ictensin gercekten.

Asuman abla su batmandaki hanimi bi durtsenmi ortalik karisik merak ettim :)
o Batman'daki hatunu
Bende merak edip facesine bakmıştım hiç paylaşım yapmamış sadece türk bayrağı vardı.
Gerçi beni sebebini bilmediğim bir nedenden arkadaş listesinden çıkartmış o yüzden göremiyor olabilirim

Kurduğum cümleye bakıp ruh halim i anlayabilirsiniz

Merhabalar,

Bonus sagolsun arada durtuyor beni :)
Aklimdasiniz sizi seviyorum firsat buldugum da okuyorum.. okullar tatil olunca ben yine tam zamanli calisiyorum. Dolayisiyla aksam eve gittigim de pek vaktim olmuyor bu aralar enerjim de duşuk sanirim..
isyerin de nette bulunmak yasak cep telefonuyla da her daim hasır neşir olamiyosun.. beyleyken beyle.. :)
Bir de malum sinavlar var di.. az biraz hayal kirikligi var bu ara kızımla ilgileniyorum hep.

Broken harikasinn kocaman alkiş sana..

Asucum gecmiş olsun. Neye karar verdin igne konusun da.. Demek meydanlardasin her daim seni gidi anarşik seni :)

Nursenayi merak etmissiniz iyi gorunuyor ailesiyle birlikte esini de gordum merak edilecek durum da gorunmuyor. :) Ayrica arada bile olsa gelip selam verebilir diye de lafimi sokayim :)

Frida ve asu kotlarinizi gule gule kullanin ve broken sen de almistin sanirim..bonusta tişort almisti :))

Son düzenleme:
DelyDoly etiketlemeyide öğrenmiş olduk sayende teşekkürler canım..buralardayim canim sikkin biraz arada okuyorum çocuklarla annemle ev isleri ile kosturmaca geçiyor Günlerim..
Ne demek canım benim hayırdır özel değilse canın neye sıkkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…