Onunkiler gelip gecer tabiki ben kendime uzuluyorum. Kendimce bu kadar herseyi iyi dusunmeye calisirken nasil boyle ofkeli olabildigime.Kalbini ferah tut birtanem zamanla o da anlar ergenlikten bence birde evlatlar kaç yaşında olursa olsun hic büyümez ben mesela annem ve babama hala çocuk gibi tripte yaparim sebeklik de yaparim.Bazen bidirdarim sonraa yaa neden tutsaydim çenemi derim. Rabbim ana babalarımızı başımızdan eksik etmesin.Ne bir anayı evlatsın ne eladı anasız babasız bırakmasın.
Benim de aklımda hiç sesi çıkmıyorAsuman abla su batmandaki hanimi bi durtsenmi ortalik karisik merak ettim :)
Tesekkürlerrr güzelllerrrSelamun aleyküm güzeller
Akşam sokaktan çok geç geldim ayaklarım ve başım ağrıyor.
Biraz sonra açılır inşallah
Aramıza bir( 26 ) daha gelmiş .hoş gelmiş
Yandan hemşehrim azmin daim olsun
o Batman'daki hatunuAsuman abla su batmandaki hanimi bi durtsenmi ortalik karisik merak ettim :)
Geldim geldim canımmm :)Aynen canımm şu bağırıp çağırıp sıçrayan çılgın gadınnBankaya gitti hatunn gelse Türk Kahve keyfi yapacazz inşallah
Annesigillerin yazligi var orda eşi yoktur belkiAman iyi tatilde olsunda gerci izinler sey olduydu
Kurduğum cümleye bakıp ruh halim i anlayabilirsinizo Batman'daki hatunu
Bende merak edip facesine bakmıştım hiç paylaşım yapmamış sadece türk bayrağı vardı.
Gerçi beni sebebini bilmediğim bir nedenden arkadaş listesinden çıkartmış o yüzden göremiyor olabilirim
Ablamm ruh halin bayagi karışık yorgunsun galibaKurduğum cümleye bakıp ruh halim i anlayabilirsiniz
Bilmemki pek yorgun hissetmiyorum ama karışık olduğum aşikarAblamm ruh halin bayagi karışık yorgunsun galiba
Bilmemki pek yorgun hissetmiyorum ama karışık olduğum aşikar
Ne demek canım benim hayırdır özel değilse canın neye sıkkınDelyDoly etiketlemeyide öğrenmiş olduk sayende teşekkürler canım..buralardayim canim sikkin biraz arada okuyorum çocuklarla annemle ev isleri ile kosturmaca geçiyor Günlerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?