Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de diyarbakirdan sipariş ettim bakalim gelecekmi.. biz 4 kisiyiz muhakak farkli peynir cesitleri oluyor ben hepsinden yerim ama kizim ve esim daha tuzsuz ve yagsız suzme peynir gibi seviyorlar. Oğlum yumusak yahut kaşar istiyor. Ben de azar azar aliyorum karışık bir şekil de.. siparis ettigimi de ablamla boluşecegim sirf ben yiyeceğim icin fazla gelecek çunkü..

Izmir tulumunuda cok severin :))

Sende ben gibisin canım peynirin her çeşitini yerim.Mesela annem Trabzonlu ordan gelen telli peynir uff diyorumm başka da demiyorum Kızz Erzurumda peyniri güzeldir.Biizm güvendiğimiz bir köylü ablamız var tanıdık o yapıyor.

O erzurum peyniri yapanlardan biride benim teyzemdir :)) hem taze hem kuflendirip yerler.

O erzurum peyniri yapanlardan biride benim teyzemdir :)) hem taze hem kuflendirip yerler.
Ohhh afiyet olsun bonusum sende bol bol yiyorsundur.Benim peynir Eskişehir Koyun peyniri tanıdık yapıyor.Ama kadının elinden mi koyunlardan mı bilmem müthişş lezzetlii

Valla sorma yenam ya bir dk oturmuyorum ama ginede bitmiyor is sen çalışıyordum ama ben beceriksizlik ten yetiştiremiyorum heralde ayakta durmaktan ayakların sisiyor hayırlısı bi düzene oturacak inşallah

Selamun aleyküm...
Günaydın kızlar musmutlu sabahlar diliyorum. Sabah kahvaltim 1 yumurta 2 kk peynir 5 zeytin 2 dilim ekmek 3 brdk çay
Günaydın canım aynen devam..
günaydınlar güzel bir gün diliyorum hepimize
Günaydın canım..
Allah kolaylık versin hayriyee. İşin zor,toplan taşın.. Yardımcı olabilecek kimse yok mu
Gunaydinnn :)))

Valla son boregimi yiyorum
Afiyet olsun bonus :)

Çok mutluyum 129.9 ucundan da olsa 129lari gördüm ...
Güne mutlu baslamama sebep oldu..
Gece uyuyamadim sistit olmusum çok beter birşey damla damla geliyor şimdi mayfonoz kaynattim iceyim...
Bizim burada da var o borekten Bonus afiyet olsun..sabah deniz kenarina kahvaltiya inersin kiymali börek üzerine de pudra şekeri serpiliyor..

Gözün aydınn canımmm helall tam gaz devamm müthişş azmin daim olsun tatlımm

Selamlar..

Diyet ve sporsuz 5. Günüm.
Bol bol haşlanmış patates ve yoğurt yiyorum yayla corbasi iciyorum mecburen. Bugün 87.8 ı gördüm

Sen 90 lı kilolarda degilmiydin.?
Doktora gittinmi.? Viral enfeksiyonmu.?
Geçmis olsun tekrar

Sen 90 lı kilolarda degilmiydin.?
Doktora gittinmi.? Viral enfeksiyonmu.?
Geçmis olsun tekrar
Aynen Yena bütün belirtilerini yaşıyorum şu an malesef :) doktora pazar günü gittim gece yattım hastanede .nasıl bir mikropsa dün akşama kadar pek bişey yiyemeden geçirdim. Cok detayina girmek istemiyorum surekli istifra ediyorum..
geçen cuma tartıldim 94 civarıydi kilom .oldukça kaçamak yaptım geçen hafta.. yaklaşık 6 kilo gitti mikropcugum sayesinde tabi su kaybından dolayı.

Broken,
30 days shred diye bir program var sıkılısmaya yonelik duzenli spor yapiyorsun diye soyluyorum incele istersen. Pek etkiliymis :)
Tamam yenamm sağolasın bir bakayım.Birde Jilian micheal dediler kız o nasıl bayağı bir terletiyormuş ve incelme sıkılaşma yapıyormuş.Hayırlısıyla istediğim kiloya bir düşsem sporu bir daha bırakmıyacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…