Banada van dan bir abimiz getirmişti ben acayip beğenmiştim canım yapanda önemli galiba ben mesela eşimle en çok koyun peyniri tüketiriz.Bu senede geldi 10 kğ sipariş etmiştimm daha yimekk nasip olmadı.YENA sağolasın canım evet geldi o günün hasaslığı aslında orta da bence hiç sıkıntı yoktu.Ama ister istemez kırgınlıklar oldu herhal zaten insan sevdiğine kırılır.Dert derdimiz ne kadar kilo verdim olsunn boll eksili günlerimizee
Izmir tulumunuda cok severin :))Ben de diyarbakirdan sipariş ettim bakalim gelecekmi.. biz 4 kisiyiz muhakak farkli peynir cesitleri oluyor ben hepsinden yerim ama kizim ve esim daha tuzsuz ve yagsız suzme peynir gibi seviyorlar. Oğlum yumusak yahut kaşar istiyor. Ben de azar azar aliyorum karışık bir şekil de.. siparis ettigimi de ablamla boluşecegim sirf ben yiyeceğim icin fazla gelecek çunkü..
Sende ben gibisin canım peynirin her çeşitini yerim.Mesela annem Trabzonlu ordan gelen telli peynir uff diyorumm başka da demiyorumBen de diyarbakirdan sipariş ettim bakalim gelecekmi.. biz 4 kisiyiz muhakak farkli peynir cesitleri oluyor ben hepsinden yerim ama kizim ve esim daha tuzsuz ve yagsız suzme peynir gibi seviyorlar. Oğlum yumusak yahut kaşar istiyor. Ben de azar azar aliyorum karışık bir şekil de.. siparis ettigimi de ablamla boluşecegim sirf ben yiyeceğim icin fazla gelecek çunkü..
Sende ben gibisin canım peynirin her çeşitini yerim.Mesela annem Trabzonlu ordan gelen telli peynir uff diyorumm başka da demiyorumKızz Erzurumda peyniri güzeldir.Biizm güvendiğimiz bir köylü ablamız var tanıdık o yapıyor.
Ohhh afiyet olsun bonusum sende bol bol yiyorsundur.Benim peynir Eskişehir Koyun peyniri tanıdık yapıyor.Ama kadının elinden mi koyunlardan mı bilmem müthişş lezzetliiO erzurum peyniri yapanlardan biride benim teyzemdir :)) hem taze hem kuflendirip yerler.
Valla sorma yenam ya bir dk oturmuyorum ama ginede bitmiyor is sen çalışıyordum ama ben beceriksizlik ten yetiştiremiyorum heralde ayakta durmaktan ayakların sisiyor hayırlısı bi düzene oturacak inşallahHelloo friendss :))
Iyisiniz insallah geceden sabaha..
benim böğrüm de oturan bir oküz var cok sıkıldim ondan.. kalkmadi gitti nefes almakta bile zorlaniyorum..
Yeşimcim gozun aydin spor arkadaşin geldi.
Hayriyecigim kolay gelsin.. çok yogunsun sen de her daim.. o yuzden de bi kanalize olamiyorsundur beslenmene.. Bende oyleyim cünku...
Bonus kürt boreğini senmi yapiyorsun cok merak etmeme ragmen hiç yemedim.. borekle sekeri kafam da bağdaştiramadım sanirim ama tatmak istiyorum .. afiyet olsun yaramasın..
bengisu ve burcuyu merak ediyorum..
Günaydın canım aynen devam..Günaydın kızlar musmutlu sabahlar diliyorum. Sabah kahvaltim 1 yumurta 2 kk peynir 5 zeytin 2 dilim ekmek 3 brdk çay
Günaydın canım..günaydınlar güzel bir gün diliyorum hepimize
Allah kolaylık versin hayriyee. İşin zor,toplan taşın.. Yardımcı olabilecek kimse yok muSelamun aleykum
Hayırlı sabahlar canlar topigimiz hareketlenmiştir ne güzel ben gine kosturmacalarda kısmet olursa artik şehirdeki evime donucem ama oranın biraz tadilata ihtiyacı var çoğu şeyi buraya getirdim özellikle mutfak eşyalarını ise başlayıp toparlamam lazim kurbana kadar anca hallederim hic rahat oturamiyorum anliycaniz
@asumanzeynep canım geçmiş olsun iğneler kortizon mu benim teyzemede vurdular ama pek fayda görmedi ozon tedavisini bi araştıran annem yaptırdı çok memnunYENA fincanini sevsinler nasılsın canım ilacı kullana bildinmi Bonus kişisi ne yaptın kuzum ne oldu bizim karatay ben zirvaladim iyice
Afiyet olsun bonus :)Gunaydinnn :)))
Valla son boregimi yiyorum
Gözün aydınn canımmm helall tam gaz devamm müthişş azmin daim olsun tatlımmÇok mutluyum 129.9 ucundan da olsa 129lari gördüm ...
Güne mutlu baslamama sebep oldu..
Gece uyuyamadim sistit olmusum çok beter birşey damla damla geliyor şimdi mayfonoz kaynattim iceyim...
Bizim burada da var o borektenBonus afiyet olsun..sabah deniz kenarina kahvaltiya inersin kiymali börek üzerine de pudra şekeri serpiliyor..
Selamlar..
Diyet ve sporsuz 5. Günüm.
Bol bol haşlanmış patates ve yoğurt yiyorum yayla corbasi iciyorum mecburen. Bugün 87.8 ı gördüm
Aynen Yena bütün belirtilerini yaşıyorum şu an malesef :) doktora pazar günü gittim gece yattım hastanede .nasıl bir mikropsa dün akşama kadar pek bişey yiyemeden geçirdim. Cok detayina girmek istemiyorum surekli istifra ediyorum..Sen 90 lı kilolarda degilmiydin.?
Doktora gittinmi.? Viral enfeksiyonmu.?
Geçmis olsun tekrar
Selamlar canım yine yeniden hoşgeldin kendini toparla seni spor sahalarında da görmek isterimSelamlar..
Diyet ve sporsuz 5. Günüm.
Bol bol haşlanmış patates ve yoğurt yiyorum yayla corbasi iciyorum mecburen. Bugün 87.8 ı gördüm
Tamam yenamm sağolasın bir bakayım.Birde Jilian micheal dediler kız o nasıl bayağı bir terletiyormuş ve incelme sıkılaşma yapıyormuş.Hayırlısıyla istediğim kiloya bir düşsem sporu bir daha bırakmıyacağım.Broken,
30 days shred diye bir program var sıkılısmaya yonelik duzenli spor yapiyorsun diye soyluyorum incele istersen. Pek etkiliymis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?