Neeeyy neyyy bonusummmmGunaydinnn :)))
Valla son boregimi yiyorum
Neeeyy neyyy bonusummmm
Eenemm o nasıl börek kızz ilk kez duydummAllah cezami verecek kurt boregiydi valla sekeri doktum yidim. Bir miktar pismanlikla birlikte mutlulukta var nasil bir bagsa un ile
Tühhh aha buraya yaziyorum bugun spora basliycam ins bir aksilik olmazsa
Kurallarida ilk firsatta yazicam basliycam karatayimsi olaya
Mayistaki bonus geri gelicek ins
Allam ya nasil duymazsin kurt boregini :)) bildigin el acmasi sade ici bos borektir.Eenemm o nasıl börek kızz ilk kez duydummTatlişkom büyük patron etme eylemee sen böyle yaparsan biz ne edekk Haydii mayıstaki bonusumm gel galii
Hayırlı mutlu bir gün dilerim
Bol enerjik ama az yemeli de tabii
Hemşerim bonus ve buna benzer topik arkadaşlarımızı ne yapsak artık ufaktan dövmek mi lazım nedir
Çayla peynirle mis gibi de gidiyorAdi ustunde kuru simit iste bogazimdan gecmez diye yagli biseyler alim dedim.
Eki Görüntüle 1862882
Broken buydu la
Hahahhaa alemsin canım yaaaHayırlı mutlu bir gün dilerim
Bol enerjik ama az yemeli de tabii
Hemşerim bonus ve buna benzer topik arkadaşlarımızı ne yapsak artık ufaktan dövmek mi lazım nedir
Peki bu otlu peynir neden meşhur anlamadımAsucum olmadı yiyemedim cok keskin geldi ..
bir cay kaşıgi baldan yedim ama ..
Acayipp merak ettim şimdii hem börek hemde pudraa şekerlii himmmmAllam ya nasil duymazsin kurt boregini :)) bildigin el acmasi sade ici bos borektir.
Valla burda kurt boregi diye satiyolar borekcide kuyruk vardi :))
Zabahin korusunde orda ne isim vardi peki
Buyuk kizin gece atesi vardi tedbiren dr goturdum. Benimde yazdircaklarim vardi ordan donerken seettim
Enemmmm buu buuu nedir buu yawwAdi ustunde kuru simit iste bogazimdan gecmez diye yagli biseyler alim dedim.
Eki Görüntüle 1862882
Broken buydu la
Banada van dan bir abimiz getirmişti ben acayip beğenmiştim canım yapanda önemli galiba ben mesela eşimle en çok koyun peyniri tüketiriz.Bu senede geldi 10 kğ sipariş etmiştimm daha yimekk nasip olmadı.Peki bu otlu peynir neden meşhur anlamadım
Bizim gibi peynir canavarları bile yiyemiuorsa
Peki bu otlu peynir neden meşhur anlamadım
Bizim gibi peynir canavarları bile yiyemiuorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?