Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Neeeyy neyyy bonusummmm

Allah cezami verecek kurt boregiydi valla sekeri doktum yidim. Bir miktar pismanlikla birlikte mutlulukta var nasil bir bagsa un ile

Tühhh aha buraya yaziyorum bugun spora basliycam ins bir aksilik olmazsa
Kurallarida ilk firsatta yazicam basliycam karatayimsi olaya
Mayistaki bonus geri gelicek ins

Eenemm o nasıl börek kızz ilk kez duydumm Tatlişkom büyük patron etme eylemee sen böyle yaparsan biz ne edekk Haydii mayıstaki bonusumm gel galii

Eenemm o nasıl börek kızz ilk kez duydumm Tatlişkom büyük patron etme eylemee sen böyle yaparsan biz ne edekk Haydii mayıstaki bonusumm gel galii
Allam ya nasil duymazsin kurt boregini :)) bildigin el acmasi sade ici bos borektir.
Valla burda kurt boregi diye satiyolar borekcide kuyruk vardi :))
Zabahin korusunde orda ne isim vardi peki
Buyuk kizin gece atesi vardi tedbiren dr goturdum. Benimde yazdircaklarim vardi ordan donerken seettim

Hayırlı mutlu bir gün dilerim
Bol enerjik ama az yemeli de tabii
Hemşerim bonus ve buna benzer topik arkadaşlarımızı ne yapsak artık ufaktan dövmek mi lazım nedir

bonus ve buna benzer ne demek yaa sesli guldum

Sagada gunaydin eyy asuu

Bi soz vardi neydiiii imam .......sa cemaat ....car diye igrenc bonus

Helloo friendss :))

Iyisiniz insallah geceden sabaha..

benim böğrüm de oturan bir oküz var cok sıkıldim ondan.. kalkmadi gitti nefes almakta bile zorlaniyorum..

Yeşimcim gozun aydin spor arkadaşin geldi.

Hayriyecigim kolay gelsin.. çok yogunsun sen de her daim.. o yuzden de bi kanalize olamiyorsundur beslenmene.. Bende oyleyim cünku...

Bonus kürt boreğini senmi yapiyorsun cok merak etmeme ragmen hiç yemedim.. borekle sekeri kafam da bağdaştiramadım sanirim ama tatmak istiyorum .. afiyet olsun yaramasın..

bengisu ve burcuyu merak ediyorum..

Adi ustunde kuru simit iste bogazimdan gecmez diye yagli biseyler alim dedim.

Eki Görüntüle 1862882

Broken buydu la
Çayla peynirle mis gibi de gidiyor
Birazdan yiyeceğim ben
Bu sıralar hemen hergün yediğim yarım simit için boşuna pismanlik duymuşum senin börek ten sonra gönül rahatlığıyla yiyeceğim bugün simidi
Yena otlu peyniri yedin mi

Hayırlı mutlu bir gün dilerim
Bol enerjik ama az yemeli de tabii
Hemşerim bonus ve buna benzer topik arkadaşlarımızı ne yapsak artık ufaktan dövmek mi lazım nedir
Hahahhaa alemsin canım yaaa Günaydınn musmutlu bir günün olsun canımm

Acayipp merak ettim şimdii hem börek hemde pudraa şekerlii himmmm

Peki bu otlu peynir neden meşhur anlamadım
Bizim gibi peynir canavarları bile yiyemiuorsa
Banada van dan bir abimiz getirmişti ben acayip beğenmiştim canım yapanda önemli galiba ben mesela eşimle en çok koyun peyniri tüketiriz.Bu senede geldi 10 kğ sipariş etmiştimm daha yimekk nasip olmadı. YENA sağolasın canım evet geldi o günün hasaslığı aslında orta da bence hiç sıkıntı yoktu.Ama ister istemez kırgınlıklar oldu herhal zaten insan sevdiğine kırılır.Dert derdimiz ne kadar kilo verdim olsunn boll eksili günlerimizee

Peki bu otlu peynir neden meşhur anlamadım
Bizim gibi peynir canavarları bile yiyemiuorsa

Bildigim sadece van da yetisen bir bitkiymiş ve orada cok makbulmüş.. sevenler vazgecemiyormus.. fiyati da hallice ..
bir tanidigim var mesela o da cok sever hep bulundurur evin de... ornegin ben deri tulumu da yiyemem mayalanma surecindenmi kaynakli bilemiyorum keskin tat olusuyor. ama dediğin gibi peynir canavariyim cok severim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…