Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Anliyorum olabilir tabiki. Gordugun halde yazmadigini zannettim alingan bunye alindi haliyle.

Yemeyi karistirdigim gibi muzigide karistiriyorum ilginc bir yapim var.

Sebnem linkin park amy lee derken baktim sakinlesmisim :)

Simdi ozgun muzikteyim dunya sesleri. Kizken cok dinledigim bi program vardi radyoda dunya muziklerini calardi belki bilen vardir ismail kilicarslan sunardi.
Ilk orda duydum ummu gulsumu mino javan falan.

Elif sana gelsin. Ben cok severim.

Teşekkür ederim
Ben bilmiyorum dediğin programı. Pek yabancı kültürüm yoktur, dinlemem yani :) tek tük öyle, onlar da popüler olanlar. Paylaştığını dinleyemedim şimdi, betülü uyutuyorum. yarın dinleyeceğim inşallah

cydnz_1
Öncelikle hoş geldin geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin inşallah
Savas lafını ben kullandım hani su komik bulduğunu o söz senin savaş olursa benim kardeşim askere gidecek size gore birşey yok lafından çıktı asker bizim vatan bizim ve oğün çok ama çok zor bir gece gecirdik her kez koku endişe içinde birbirizi yanlış anlamında olabiliriz ama seçilen kelimeler çok önemli helede boyle gergin bir gecede
Burada hic kimseye ayrım yapılmaz kimse dışlanma inan burada yazdığım içimi doktuklerimi ben normal hayatta kimseye anlatamam ama öyle bir bağ oldu ki aramızda artik yazıdan bile ruh halomizi cozuyoruz yani sana ayırım asla olmaz cevap vermrdiysek gözden kaçmış olabilir kusura bakma

Selamun aleykum
Hayırlı sabahlar canlar topigimiz hareketlenmiştir ne güzel ben gine kosturmacalarda kısmet olursa artik şehirdeki evime donucem ama oranın biraz tadilata ihtiyacı var çoğu şeyi buraya getirdim özellikle mutfak eşyalarını ise başlayıp toparlamam lazim kurbana kadar anca hallederim hic rahat oturamiyorum anliycaniz
asumanzeynep canım geçmiş olsun iğneler kortizon mu benim teyzemede vurdular ama pek fayda görmedi ozon tedavisini bi araştıran annem yaptırdı çok memnun YENA fincanini sevsinler nasılsın canım ilacı kullana bildinmi Bonus kişisi ne yaptın kuzum ne oldu bizim karatay ben zirvaladim iyice

Günaydın maşallah canım ya çok güzel gidiyorsun su irade birazda bana bulassa
Valla canım bende kendime inanamıyorum.İlk defa bu kadar gayretliyim galiba sizlerin sayesinde burda sizlerle tanıştığım günden berii beni resmen bir azim aldı.Hepinizee çok ama çokk teşekkür ediyorumm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…