Hah bana bunlarla gel :))
Bonus bir de şu var ki ben hiç sevmem aslında mesaj atmayı WhatsApp kullanmayı vs yani yazarken aklımdan geçenle yazdığım farklı olabiliyor o duyguyu yansitamiyorum. Yüz yüze konuşmak nasip olursa anlarsın demek istediğimi:)
Yok hayir niye yazmayım .Anliyorum olabilir tabiki. Gordugun halde yazmadigini zannettim alingan bunye alindi haliyle.
Teşekkür ederimYemeyi karistirdigim gibi muzigide karistiriyorum ilginc bir yapim var.
Sebnem linkin park amy lee derken baktim sakinlesmisim :)
Simdi ozgun muzikteyim dunya sesleri. Kizken cok dinledigim bi program vardi radyoda dunya muziklerini calardi belki bilen vardir ismail kilicarslan sunardi.
Ilk orda duydum ummu gulsumu mino javan falan.
Elif sana gelsin. Ben cok severim.
Günaydın maşallah canım ya çok güzel gidiyorsun su irade birazda bana bulassaGünaydın kızlar musmutlu sabahlar diliyorum. Sabah kahvaltim 1 yumurta 2 kk peynir 5 zeytin 2 dilim ekmek 3 brdk çay
Valla canım bende kendime inanamıyorum.İlk defa bu kadar gayretliyim galiba sizlerin sayesinde burda sizlerle tanıştığım günden berii beni resmen bir azim aldı.Hepinizee çok ama çokk teşekkür ediyorumm .Günaydın maşallah canım ya çok güzel gidiyorsun su irade birazda bana bulassa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?